SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Bölgesindeki 3 İlde IPARD Hibe Desteği 710 Milyona Çıkarılıyor

Deprem Bölgesindeki 3 İlde IPARD Hibe Desteği 710 Milyona Çıkarılıyor
A- A+ PAYLAŞ

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya'da IPARD projelerine hibe desteğinin 710 milyon liraya yükseltileceğini bildirdi.

Bakan Yumaklı, sosyal medya hesabından, deprem bölgesindeki IPARD projelerine sağlanan hibe artışına ilişkin değerlendirmede bulundu.

Yumaklı, "6 Şubat depremlerinden etkilenen, IPARD projelerinin bulunduğu Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya illerimizde yatırım süreci devam eden projelere ilave hibe desteği sağlanacak. 207 projenin 490 milyon lira olan toplam hibe desteği 710 milyon liraya yükseltilecek. Hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Ankara, AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hüseyin (8 ay önce)
    Bu hibe desteği bir türlü kesilmiyor maşallah halen esnaf ağlamakta emekliye gelince bütçe deliniyor vergi veren çalışanlar hiç kusura bakmayın ben vatandaş olarak hakkımı helal etmiyorum verenede alanada yok kosgep yok kobi daha neler
    %0
    %100
    Yanıtla
  • baba (8 ay önce)
    Malatya'da yaşamıyım, halıyla oy kullanmıyım, herkes şikayetçi, %72 oyu ben mi verdim?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • deprem zede (8 ay önce)
    depremin üzerinden 7 ay geçti nerdeyse ne iş yeri alabildik neden destek ama habelerde sürekli yok hibe yok destek bilmem ne sürekli dolanıyor biz neden göremiyoruz bu denen vaatleri
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mehmet (8 ay önce)
    IPARD ın açılımı nedir? Haber anlaşılır ve aydınlatıcı olmalıdır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • IPARD: Israrla pırlanta arayan rizeliler derneği.
    %91
    %9
    Yanıtla