SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Bölgesine Konteyner Taşıyan TIR Kaza Yaptı

Deprem Bölgesine Konteyner Taşıyan TIR Kaza Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Sivas’ın Gürün ilçesinde deprem bölgesine konteynır taşıyan tır yoldan çıkıp makas attı. Kazada kimse yaralanmazken yol bir süreliğine trafiğe kapandı.

Edinilen bilgilere göre kaza Sivas’ın Gürün ilçesi Kızılburun mevkiinde meydana geldi. Kayseri Pınarbaşı istikametinden Malatya’ istikametine giden S.Y idaresindeki 06 EE 2457 plakalı deprem bölgesine konteynır taşıyan tır, sürücüsünün yağış nedeniyle kayganlaşan zeminde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karşı şeride geçerek makasladı.

Kazanın ardından polis ekiplerine haber verildi. Kazada şans eseri kimse yaralanmazken, tırın mazot deposunun delinmesi sonucunda yola mazot aktı. Mazot ve yağışla beraber kayganlaşan yol yaklaşık 1 saat boyunca trafiğe kapatıldı. Karayolları ve Gürün Belediyesi temizlik ekiplerinin yol temizleme çalışmalarının ardından tır yoldan çekilerek yol yeniden trafiğe açıldı.

Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız