SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2020-02-05 00:37:29
Deprem Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da deprem koordinasyon ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Aydın Baruş başkanlığında Valilik Toplantı Salonu'nda deprem koordinasyon ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremin vatandaşlar üzerindeki etkilerinin en aza indirgenmesi amacıyla bugüne kadar yapılan çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, bundan sonraki süreçte yapılması gerekenler planlandı.

Tüm kurum ve kuruluşların üzerine düşen sorumlulukların konuşulduğu toplantıya vali yardımcıları, 2. Ordu Komutanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Salih (4 yıl önce)
    Büyükşehir Belediye başkanı niye bu toplantıda yok.Depremden başka önemli ne işi var.Malatya'daki depremin konuşulduğu bir toplantıda niye olmaz?
    0
    0
    Yanıtla
  • Umut (4 yıl önce)
    Hasanbey caddesi seyh bayram mahlesi 4k sitesi a1 blok ta oturanim bu aksam evime bakmak icin gittigimde aparmanimin kapısı bile yagmalanmisti bunu yapanlar guya komsularimizdan biridir ata sozlerimizden biri vardi tamda bunu anlatiyordu ev alma komşu al diye biz canimizin derdine düstuk komsu bildiklerimiz bu durumdan faydalanmaktan hic utanmadi lafa gelince hepimiz kardesiz deniliyor arkamizi dundugumizde malimiza göz koyuluyor devletimiz güya depremzedelerin yardimcisi olacak boz gunlerdir sokaklardayiz nerde bu devlet milyonlarca lira yardim toplandi suriyelisine yardima muhtac olmuyana dagitildi bizim hakimiz nerde devlet büyuklerimiz mecliste kamera karşisinda biz halkimizin yanindayiz sirtlari yere gelmiyecek dediniz demenizden kastiniz havadami can verecegiz bu zor zamanda siz devlet buyuklerden yardim alamadiktan sonra kendi ülkemizde resmen göcmen olduk suriyeli gücmene verdiginiz degerin milyonda birini kendi vatandasiniza verseydiniz şuan turkiye en ön planda olurdu ya şu depremzedelere adam akili yardimci olun yada mileti kendi haline birakin sudan masalar üretip halka umutlar vaat edip hayelere kaptirmayin kira yardimimi edeceksiniz ecmi vereceksiniz baska seymi yapacaksiniz siz devlet buyuklerimden ricam sozle degil icraatla yapin saygilar sevgiler...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kasım (4 yıl önce)
    Sn. Valim koordinasyonda, solunuzda oturan Cemal.Nogay'a demediniz mi, bu kadar beceriksiz olmayı, bu kadar kifayetsizlikle o makamları işgal etmeyi nasıl başarıyorsunuz. Bir binayı yıkmaktan acizsiniz çık git burdan demediniz mi?
    0
    0
    Yanıtla