SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Deprem Korkusu mu Öldürdü?!

Deprem Korkusu mu Öldürdü?!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde 62 yaşındaki bir esnaf oğlu tarafından işyerinde ölü olarak bulundu. Şahsın yanında “Sürekli deprem olacak korkusu ile yaşatmaktan yoruldum” notu bulunurken, ölümü şüpheli bulunan esnafın cenazesi adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Olay, 15.30 sıralarında Yeşilyurt ilçesine bağlı Çavuşoğlu Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre sabah saatlerinde Matbaacı sokakta bulunan işyerine gelen Yahya Ö.’den bir süre haber alamayan oğlu daha sonra babasına ait işyerine geldiğinde Yahya Ö.’yü tavana iple asılı halde buldu. Çevredekilerin yardımıyla şahıs bulunduğu yerden indirilirken, ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptığı kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi.

Şahsın yanında “Sürekli deprem olacak korkusu ile yaşamaktan yoruldum” notu bulunurken ölümü şüpheli bulunan esnafın cenazesi Cumhuriyet Savcısı ile polis ekiplerinin incelemesinin ardından adli tıp kurumuna kaldırıldı.

Olayla ilgili başlatılan tahkikat sürüyor.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Tahir (6 ay önce)
    Hayat eski hayat değil.. İnsanlar eskiden fakirdi ama mahalledeki yaşam dayanışmasıyla güçlükleri atlatıyordu.. İnsanlar dostane ve samimiydi... Şimdilerde teknoloji var, bir öğünde evlerde 4 çeşit yemek var ama insanlar yaşam konusunda karamsar ve mutsuz... İnsanlar birbirine misafir olmuyor, konuşmuyor.. Kadınlar eskiden bir mahallede kapı önlerinde oturur, birbirleriyle sohbet eder, rahatlardı.. Şimdilerde 17 yaşında bir kızın çantasında en az üç beş çeşit antidepresan ilaç var.. Nasıl evlenecek, çocuk sahibi olunca o çocuğu nasıl şefkatle büyütecek... Malesef, değerlerimizden uzaklaştıkça acılarımız artacak... Allah rahmet etsin, akıl bir anda gidiyor... İnşaallah Allahın rahmetiyle bu dünyada bulamadığı huzuru orda bulur..
    %62
    %38
    Yanıtla
  • Mehmet (6 ay önce)
    Konuyla çok alakası yok ama, Malatya genelinde hastanelerde psikologlar terapi yapmıyorlarmis sadece zeka testi yapılıyormuş deprem bölgesinde özellikle cocuklarda bu kadar problem varken hastaneler neden vatandaşa yardımcı olmuyor özel psikologlar seans başı sekiz yüz TL bin TL arasında para alıyor,bu konuyu haber yaparsanız sevinirim
    %82
    %18
    Yanıtla