SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Deprem Yaraları Sarıldı da, Bir Tek Müdürün Değiştirilmesi mi Kalmıştı?!"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun’un görevden alınmasına tepki göstererek, “Malatya’da her şey çözüldü, sorunlara çözüm bulundu, depremin yaraları sarıldı bir tek Malatya Şeker Fabrikası Müdürünün değiştirilmesi mi kalmıştı?” dedi.

Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, yaptığı yazılı açıklamada, “Malatya Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun’un görevden alınmış olduğunu üzüntüyle öğrendik. Malatya’da depremin yıkamadığı kurumları yanlış kararlar yıkacak. Malatya’da her şey çözüldü, sorunlara çözüm bulundu, depremin yaraları sarıldı bir tek Malatya Şeker Fabrikası Müdürünün değiştirilmesi mi kalmıştı?” dedi.

Malatya Şeker Fabrikası’nın bir tesis değil, Malatya’nın ekonomik dinamiklerinden birisi olduğuna işaret eden Keskin şöyle devam etti:

 “Son 40 yılın üretim rekorunu kıran, Malatya’da pancar üretimini yeniden arttıran fabrika müdürünün görevden alınmış olması Malatya Şeker Fabrikası üzerinde yeni bir oyun ve yeni bir satış hazırlığından başka bir şey olamaz. Malatya Şeker Fabrikası, sadece pancarın işletildiği bir tesis değildir, bu kentin ekonomik dinamiklerinden biridir.”

Keskin, Malatya Milletvekillerini çalışan bürokratlara sahip çıkmaya davet ederek, “Üreten, başaran, hizmet eden bürokratların cezalandırılması yanlıştır. Yapılan yanlıştan ve alınan karardan hemen dönülmelidir. Malatya Milletvekillerimizi göreve ve çalışan bürokratlara sahip çıkmaya davet ediyorum.  Şunu kimse unutmasın, Malatya Şeker Fabrikası alanının hiç bir zaman satışa sunulmasına asla izin vermeyeceğiz.” ifadelerini kaydetti.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

13 yorum yapılmış

  • Berk (8 ay önce)
    Malatyada her şey halloldu şimdi daire müdürlerini görevden almaya baslandi.önce emeklilere zam verin .emekli ocak ayine kadar.ecel teri dökecek
    %0
    %100
    Yanıtla
  • meraklı vatandaş (8 ay önce)
    eee kimi atamışlar?
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Vatandaş (9 ay önce)
    Hemen kötü düşünüsünüz yav aldılar da neden aldılar belki daha iyi bir yere yönetim kurulu üyesi genel müdür filan yapacaklar adamı niye hemen yaygara yapısınız
    %56
    %44
    Yanıtla
  • 44malatya (9 ay önce)
    Cumhuriyet kurulduktan sonra ATATURK VE ISMET PASA Yoneticiler TURKIYE Genelinde Sumerbank Tekel Seker Diyer Fabrikalar Kurdu Ucak Fabikasi kurdular MALATYAMIZA 3 take Fabrika kurdular Yuzlerce Malatyali calisiyordu ve Pamuk Tutun Pancar Ureticeri Esnafi dahil gecimini burdan sagliyordu ne oldun Ozestirme altinda Fabrikalar kapatildi Turkiyede 10 take seker fabrikasi kaldi yakin bunlarda kapatilacak
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Demirel kurdu... biraz araştır
    %22
    %78
    Yanıtla
  • Sende bilmiyon Memet Demirel değil Menderes 1954 temeli atıldı 1956 faaliyete geçti. Az bi şey araştır da yaz....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatya (9 ay önce)
    Saye gölge anlamındadır göreve gelirken birilerinin sayesinde gelirsen kendi emeğinle gelmezsen başkalarının gölgesi olur gidersin buğün hangi üst bürokrat birilerinin gölgesine sığınmadan göreve geliyor gelirken bir şey yok giderken feryadı figan görevden almak idarenin tasarrufudur ve gayet normaldir.
    %85
    %15
    Yanıtla
  • Şeker (9 ay önce)
    Malatya böylesine değerli bir müdürü kaybetti. Gecesini gündüzüne katan bir ADAMDI..
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (9 ay önce)
    Bu hafta içi Türkiye geneli personel alımı var sayın müdürüm sanırsam sayın vekillerin istedigini yapmadı koltuğundan oldu halbuki bilmesi gerekki vekil ne derse o olacak yoksa ....
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Alp (9 ay önce)
    Bu müdür bey hiç bir fabrikada olmayan bir uygulama ile Şeker Fabrikası girişine Reisin (RTE) resmini asarak AKP yaranmak hiçin uğraştı didindi olmadı. Müdür bey sende unutma atalarımız "Mahkeme Kadıya Mülk Değil" diye boşa dememiş. Unutmayın her zaman devletin memuru kalıcı hükümetin memuru gidicidir.
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Fahiş fiyat (9 ay önce)
    Elazığ da beton metre küpü 1500 tl malatyada 2000 tl yüzde otuzbeş fiyat farkı var malatya daki beton firmaları kapalı kapılar ardında tek fiyat belirleyip pahalı satıyorlar rekabet kurulu araştırıp ceza uygulamalı buna birileri dur demeli.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Olurmu. Beton ve inşaat işleri kimin elinde hele bir araştır....
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Dejavu (9 ay önce)
    Alınması gayet normal siz daha iyi bilirsiniz
    %80
    %20
    Yanıtla