SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Depremde Hasar Gördüğü İçin Yıkılan İlkokula Yeni Bina İhalesi

Depremde Hasar Gördüğü İçin Yıkılan İlkokula Yeni Bina İhalesi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından, depremlerde zarar gördüğü için 24 derslikli  Kemal Özalper İlkokulu yerine  yeni 32 derslikli okul binası yapımı için ihale süreci başladı.

Malatya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, merkez Battalgazi ilçesinin  Hacı Abdi Mahallesinde  bulunan Kemal Özalper İlkokulu'nun 32 derslikli olarak  yapım işi için ihale 11 Ekim 2024 saat 10:30'da gerçekleştirilecek. İhale, Malatya Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Proje kapsamında 32 derslikli okulun inşaatı 320 takvim günü içerisinde tamamlanacak. İşe başlama tarihi ise sözleşmenin imzalanmasından sonraki 15 gün içinde gerçekleştirilecek yer teslimiyle başlayacak.

İhaleye katılmak isteyen firmalar, tekliflerini yalnızca elektronik ortamda EKAP (Elektronik Kamu Alımları Platformu) üzerinden verebilecek.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız