SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Depremde Yıkılan Binanın Enkazından Ceset Çıktı

Depremde Yıkılan Binanın Enkazından Ceset Çıktı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da, 6 Şubat'ta  Kahramanmaraş merkezli olarak meydana gelen depremlerde yıkılan bir binanın enkazında 30 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu.

Olay, 16.00 sıralarında Battalgazi ilçesine Hamidiye Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Emeksiz Caddesi üzerinde Kahramanmaraş merkezli depremlerden yıkılan bir binanın enkaz kaldırma çalışmaları sırasında 30 yaşlarında olduğu değerlendirilen bir erkek cesedi bulundu.

Üzerinde kimlik çıkmayan ceset ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu Malatya Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.

EKİPLERİN BELLİ NOKTALARA ODAKLANMASI ELEŞTİRİLERE NEDEN OLDU

Bu arada şehir merkezindeki Fuzuli Caddesi, kargocuların bulunduğu sokak, Niyazi Mısri Mahallesi ve Bakırcılar Çarşısı gibi yerlerin aceleyle ortadan kaldırılmasına rağmen, enkazdaki bir cesedin  yaklaşık 2 ay sonra bulunmasına da tepkiler geldi. 6 Şubat günü  yıkılan bir binanın enkazı ile ilgilenilmezken, Malatya'nın belli kesimlerindeki yıkım ve ortadan kaldırma çabalarındaki hız ve amaç merak konusu oldu. 

iha-Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • Ahmet (1 yıl önce)
    Baskanin cenaze aciklamasina itiraz edenlere bakilirsa harbiden malatyada dinsiz cokmus
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Hükümete sallayan çok bilmiş tayfasına göre sanki büyük bir afet değilde Küçük bir trafik kazası olmuş! İiyiki bu felakette siz iktidarda değildiniz.50 sene önce bingöl depreminde söz verdiğiniz afet evlerini beğenmediğiniz Recep Tayyip Erdoğan yaptı.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    Dini inançlarına göre defnedilir merak etmeyin.
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Seni kutsal suyla gomeriz ozaman dini inanc oda
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Gurbet (1 yıl önce)
    Yukarida benden once bu konuda yorum yapan ve o ceset bizde olabilirdik veya yakinlarimizdan biride olabilirdi diyen insanlarin yorumlarina olumsuz oy verenlerin hangi kafada oldugunu ben halen anlamis degilim.insanlar olen sahipsiz kisinin haklari icin elestirel biseyler yaziyorlar olumsuz oy kullaniyorlarşaşilacak şey doğrusu.
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Depremzede (1 yıl önce)
    Hani adamın biri de cenazelerimizi usulüne göre defnettik diyordu bir TV programı canlı yayınında. Al işte gördük sizin yönetiminiz. Sahipsiz Malatya!!!
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Sabri (1 yıl önce)
    Dikkat edin de o merhumun ahı ve acısı sizi bulmasın. Tüm bunlara şahitsiniz. Bu sahipsizlik ve kontrolsüzlüğe rağmen helallik istediler, her şey yolunda her yere ulaştık dediler. Allahtan korkun görüyorsunuz, şahitsiniz. Ben bu günaha ortak olmayacağım ve susmayacağım.
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Ercan (1 yıl önce)
    Yazıklar olsun insanlığımıza.Bu gün o enkazın altında sen de bende olabilirdik.Bu kadar sahipsiz kaldık.Maalesef Malatya bir kezde depremin altında kaldı Şirinlik yapanlar ortalıkta dolaşırken onlarin ağzının içine bakan birkaç cahille bu şehir ayaga kalkmaz bu da böyle biline.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Emrah (1 yıl önce)
    Boşuna sahipsiz Malatya demiyoruz.2 ay sonra depremden bir vatandaşımız çıkıyor.Bu kadar olmaz artık yazık ..
    %84
    %16
    Yanıtla
  • Yunus (1 yıl önce)
    Bugün orada idim cenazenin çıktığı anı ve yeri gördüm binanın bir kısmı yikikti oraya zamanında müdahale edilse idi kirtarilamasa bile cenaze daha düzgün bir şekilde kaldırılırdi
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Allaha inanan varsa korksun, bu utanmazlığın sahipsizligin hesabını soracak sizden..
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Özkan Çelik (1 yıl önce)
    Adı lazım değil siyasetçinin biri 'iki üç gün geç kaldık, hakkınızı helal edin.' dedi.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Malatya'nın yerlisi (1 yıl önce)
    Siz bu millete kurban olun canlarımız yanmış seccade muhabbeti yapıyorsunuz biz uyandık artık din tuccarligi yapmaktan vazgeçin artık din AKP'nin tekelinde değil akp giderse din elden gitmez korkmayın
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Aynen öyle kardeşim binlerce insan ölmüş şehirler yıkılmış getirip seccade de unutturmaya çalışıyorlar yaw yeter gerçek dindarlar dini zaten kullanmaz bizim millet de anlamaz ya neyse
    %74
    %26
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Koltuk derdine düşmüşler. insan canı gitmiş. Kimin umurunda .
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatya sevdası (1 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmasaydı sende olmasdın. Sayın Recep Tayyip Erdoğanı size ne yapısın birazcık nankör olmayın lütfen
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Malatyalı Genç (1 yıl önce)Malatya sevdası isimli kullanıcı yorumuna
    Tayyip Erdoğan olmazsa sen olmazdın ne demek haşa Allah mı o ne kadar saçma bir yorum Allah sizin gibileri ıslah etsin
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Delinin1i (1 yıl önce)
    Neredeyse 2 ay oldu o bina yıkılalı sabah ilk deprem veya öğlen ikinci deprem hangisinde yıkıldıysa yıkıldı o kadar zaman o enkaza bakmamak ne demek ya o insan açlıktan mı öldü susuzluktan mı öldü soğuktan donarak mı öldü Allah bilir ama bu şekilde bu kadar zaman sonra kaldırılan enkazdan ceset çıkıyorsa bunun vebalini hiçbir Allahın kulu ödeyemez yazık değil mi günah değil mi bu bir parti işi veya parti ihmali hükümet ihmali değil tamamiyle Yüce Türk Devletinin ihmali yazıklar olsun kendi veya yandaşının cebini doldurup duracağına(tüm siyasiler için bu lafım) 100 tane veya 1000 tane daha kepçe enkaz kaldırıcı tutulsaydı bu şekilde canlar kaybedilmeseydi üzgünüm hemde çok
    %86
    %14
    Yanıtla
  • vedat kadem (1 yıl önce)Delinin1i isimli kullanıcı yorumuna
    bu yorumu beğenmeyen %14 neyini beğenmemiş acaba? enkazdan 2 aysonra cenaze çıkıyorsa birileri utanmalı değil mi? Bu nasıl bir gerizekalılıktır ve bağnazlıktır? Hakikaten insan şaşırıyor.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • O binada benim yazıhanem vardı üstü yıkılmış benim bürom duruyordu bizim eşyamızı çıkarmamıza bile müsaade edilmedi koku geldiğini oradan geçen arkadaşlarım arayıp söylüyorlardı ben şehir dışında olduğumdan. Önünde güvenlik varmış ama nasıl o kokuyu farketmemişler
    %100
    %0
    Yanıtla