SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Depremde Yıkılan Huzurevi'nin Yerine Yenisini MİAD Yaptıracak

Depremde Yıkılan Huzurevi'nin Yerine Yenisini MİAD Yaptıracak
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İş İnsanları Derneği (MİAD) tarafından 6 Şubat depremlerinden hasar görerek yıkılan Malatya Huzurevi’ni yapmayı üstlendi.

Malatya’da daha önce sosyal dayanışma kapsamında üyelerine devlet kurumasında bulunan yetim çocukların kaldığı Sevgi Evlerini, hasta yakınlarını konuk olarak kalabildiği Turgut Özal Tıp Merkezi Konukevi’ni yaparak teslim eden, deprem sürecinde de konteyner kent kuran Malatya İş İnsanları Derneği (MİAD) bukez 6 Şubat depremlerinde yıkılan Malatya Huzurevi’ni yapmayı üstlendi.

Yeni Malatya Huzurevi, MİAD Üyesi Hayırsever iş adamları tarafından yapılacak. 

MİAD Genel Başkanı Yunus Akdaş, MİAD Malatya Şube Başkanı Mevlüt Alçık, Malatya İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Ali Sait Çeçen beraber heyet halinde huzur evi olabilecek yerlerde incelemelerde bulundular.

Önümüzdeki günlerde imzalanacak olan protokol ile konunun detaylı bir şekilde kamuoyuna sunulacağı öğrenildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Malatyali (1 hafta önce)
    Keşke huzurevinin yanındaki saklıvadi sitesini de miad yapsa
    %100
    %0
    Yanıtla
  • HAKAN (1 hafta önce)
    Murat Altundağ, Malatya'ya son dönemde gelen en donanımlı insandı umarım Nurhan beyin yanında yananlardan biri olmaz. Hak ettiği görevi alır inşallah. Erzurum'dan ayrıldığında üzüntü yaşatmış biri, Malatya yararlanmasını bilir inşallah
    %100
    %0
    Yanıtla