SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Depremden Etkilenen Diğer İlçelerde de Uygulanmalı"

0
Güncellendi - 2020-03-11 23:21:58
A- A+ PAYLAŞ

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Sivrice depremi sonrası bölgede görev yapan kamu görevlilerine verilecek 693 TL’lik tazminatın depremden etkilenen diğer ilçelerde de uygulanmasını istedi.

Memur-Sen İzmir İl Temsilci ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ali Kaya’nın vefat eden babasının cenaze töreni için Malatya’ya gelen Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, daha sonra sendika üyeleri ile de bir araya geldi.

Malatya’nın Kale ilçesinde kamu görevlilerine yönelik Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilciliği tarafından düzenlenen dayanışma toplantısına katılan Genel Başkan Ali Yalçın, burada sendika üyeleri ile istişarelerde bulundu. Sivrice depremi sonrası büyük hasarın oluştuğu Kale ilçesinde, vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini de ileten Yalçın, deprem bölgesinde görev yapan kamu personelin 6 ay sürecinde aylık 693 TL ek tazminat verileceğini anımsattı. Bu tazminatın Kale ilçesi ile Elazığ’ın depremden etkilenen diğer ilçelerinde de uygulanması gerektiğini belirten Yalçın, bu konuda bölge de çalışanların da talebinin olduğunu söyledi.

Malatya Eğitim-Bir-Sen Şubesinin aktif çalışmaları olduğunu da ifade eden Yalçın, “Malatya Şubemizi tebrik ediyorum” dedi.

Yalçın, toplantı sonrası ise Malatya Şubesine yapılan yeni üye kaydı formlarını da tek tek inceledi. Toplantıya Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı ve Memur-Sen İl Temsilcisi Hüseyin Söylemez ile diğer sendika yetkilileri de katıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • AHMET (4 yıl önce)
    Tek gayeniz kendinize ve çocuklarınıza ikbal ve istikbal sağlamak.memurluğu çöpçülüğe çevirdiniz.Kirli sakal bırakacam diye KRavat neyse de .Masa da oturan memur mu? vatandaş mı belli değil.Lisede ergen gençlerin karşısına plaj kıyafetiyle çıkan bayan öğretmenler bu topluma ne katabilir.Gençleri buhrana sürüklemekten başka.Bir ölçü olmalı kıyafetlerde başörtüsü takmak serbest olsun ama yine de genel bir kıyafet kuralı olmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    Başkan sözlerinin arkasında dur. Demeçlerinle başardıkların bir olsun. Demeçlerine eyvallah ama arkası boş ve karanlık. Memuru 4+4 'e razı etmek yüz karasıdır. Kale ilçesinde zaten Ak Parti %95 oy alıyor. Hükümet niye versinki. Oy kaybetme ihtimali yüksek yerlere çalışıyor. O yüzden Kale'yi pas geçti.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (4 yıl önce)
    Laf üretme iş yap memuru emekliyi yüzde 3+3 e satan Başkan
    0
    0
    Yanıtla