SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Derbiyi Sessiz Adımlar Kazandı

0
Güncellendi - 2017-06-11 21:19:15
Derbiyi Sessiz Adımlar Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Özel Sporcular Deplasmanlı Süper Ligi’nde Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü ile Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü karşı karşıya geldi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından organize edilen futbol liginde, Malatya takımları Sessiz Adımlar Spor Kulübü ile Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü Yeşilyurt İlçe Stadı’nda dostça bir müsabaka oynadı. Güzel görüntülere sahne olan karşılaşmayı Sessiz Adımlar 1-0 kazandı.

Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ali Karaca, “Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Futbol Süper Ligi birinci yarı müsabakalarını, takımımız kardeş takım Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü karşısında aldığı galibiyet ile 3 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet ile tamamlamıştır” dedi.

Karaca, teknik heyet ve sporcuları aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ederek, “Sevgili kardeşim Emrah Alıcı önderliğinde ve Burak hocam her iki takımımız ile aylardan beri 32 özel sporcumuz ile alın teri döküyorlar. Allah yolunuzu açık etsin. Emek varsa alın teri vardır” ifadelerini kullandı.

Karaca, müsabakanın dostça geçtiğini belirterek, Malatya’nın iki güzide takımının karşılaşmasının güzel görüntülere sahne olduğunu dile getirdi.

Malatya Turgut Özal Özel Çocuklar Spor Kulübü Başkanı Kazım Aydoğan ise dostça geçen mücadelesi Sessiz Adımlar Spor Kulübü’nün 1-0 kazandığını anımsatarak, müsabaka öncesi ve sonrasında güzel görüntülerin oluştuğunu ifade etti.

Aydoğan, müsabakanın kendileri için biraz hüzünlü geçtiğini kaydederek, “4 yıldır Futbol takımımızın antrenörlüğünü yapan Seçkin Koşar kardeşim öğrenimini yurt dışında devam edeceğinden dolayı zorunlu ayrılık yaşadık. Türkiye Deplasmanlı Futbol ligde takımımızı iki defa Türkiye üçüncüsü yaparak büyük başarı elde etmiştir. Hocamıza teşekkür plaketi ve takımımızın formasını takdim ettik. Bundan sonraki hayatında mutlu ve başarılar dileriz” dedi.

Müsabakayı İnönü Üniversitesi’nde öğrenim gören Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Öğrencileri de izledi. Üniversite öğrencileri her iki takımada destek verirken, müsabakayla birlikte tribünde de renkli görüntüler oluştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız