SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Derebeylerinin Gecesinde Bakan Jesti

0
Güncellendi - 2017-01-14 14:22:54
Derebeylerinin Gecesinde Bakan Jesti
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcuların imzaladığı takımın formasını satın aldı.

Bakan Tüfenkci, Derebeyleri Taraftar Derneği’nin düzenlediği gecede, Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcuların imzaladığı ve açık artırmayla satılması planlanan 9 numaralı forma için ‘açık artırma’ olmasını istemedi ve formayı kendisi aldı.

Meclisteki yoğun gündem dolayısıyla geceye katılamayan ancak telefonla bağlanıp, duygularını paylaşan Tüfenkci, büyük bir jeste imza attı. Evkur Yeni Malatyaspor’a ilk günden bugüne büyük bir destek veren Bakan Tüfenkci, takımın imzalı formasını aldı.

İmzalı forma, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı’ya takdim edildi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Osmanlı'nın Tımar sistemi ile avrupanın derebeylik sistemi arasında büyük farklılıklar vardır. Derebeyleri toprağın gelirini almakla birlikte idari, hukuki ve mali bağımsızlığa sahipti ve kralın bunları azletme yetkisi yoktu. Ayrıca bulundukları yerde halkı kendi malı olarak görürlerdi. Gelinler ile ilk gece hakkı gibi gayri ahlaki hakları bile vardı. Osmanlı'nın Tımar sisteminde ise tımar sahibi kendisine tahsis edilen topraklarda kiracı durumunda olup elindeki arazinin değil, belli görevleri yerine getirmek karşılığında buralardan elde edilen ürünün devlet adına topladığı verginin sahibiydi. Tımar sahibi, kanunlara ve devlet düzenine uymazsa arazisi alınır, yetkileri de devletin koyduğu kanunlar çerçevesinde sınırlandırılırdı. Osmanlı'nın tımar sisteminden esinleneyim derken avrupanın derebeyi ismini almak gerçekten düşündürücü. Bu isme ısınamadım gitti. Dernek isim ararken çok mu düşündü.
    0
    0
    Yanıtla