SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Derneklerle Kayısı Festivali İstişare Toplantısı

Derneklerle Kayısı Festivali İstişare Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kent Konseyi bu yıl 25’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali istişare toplantıları kapsamında; Hemşeri, Kültür, Sanat ve Spor Dernekleri, Birlik Başkanları ve Meslek Kuruluşları temsilcilerinin katılımıyla geniş çaplı bir istişare toplantısı düzenledi.

 Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Eğitim Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen istişare toplantısında 25’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri ve Kayısı Festivali ile ilgili bilgilendirme yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Festival ile beraber Malatya’daki birliğin, beraberliğin ve dayanışmasının en büyük kanıtını Dünya’ya sunacaklarını ifade etti.

Gürkan, “Malatya’mız İnsanlık Medeniyeti ve Türk İslam Tarihi açısından çok önemli bir şehirdir. Bizler bu şehirde yaşıyorsak bu bilinç içerisinde yaşamalı ve Malatya’mızı mazisine layık istikbale hazırlamak için büyük çaba sarf etmeliyiz” dedi.

“Malatya Tek Yürek Mazisine Layık İstikbale Yürüyor” sloganı ile 21 Temmuz günü kadın, erkek, çocuk, genç ve yaşlı herkesin kortej yürüyüşüne katılmasının önemine değinen Gürkan, konuşmasının sonunda katılımcılardan gelen görüş ve önerileri de dinleyerek herkese teşekkür etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Mehmet (2 yıl önce)
    Gelecek dönem,buyiksehir belediye başkanı Şevket Keskin olsun. Selo da yardımcısı olsun.Birlikte iyi bir ekip olurlar.
    %50
    %50
    Yanıtla
  • Miktad (2 yıl önce)
    Sayin Baskan , göreve geldiginiz günden bu günü en iyi yaptiginiz sey ; kürsüye çıkıp birseylerin önemine vurgu yapmaniz!!! Bizler sizi dinlemekten usandik ama siz BOŞ konuşmaktan sıkılmadınız… Öğrendiğiniz 3-5 Osmanlica (Eski Türkçe ) kelimeyle Hamaset yapmanizdan , Retorik yapmanizdan Gına geldi artik.. Her cekilen resimde en önde sizsiniz , En çok siz konusuyorsunuz , Resim den Sinema ya Futboldan Felsefeye kadar anlamadigiz sey yok. Belediyecilik hariç. Ego ile Kibir farkli seylerdir sayin baskan!!! Siz Ego lu degil Kibirlisiniz!!!
    %88
    %12
    Yanıtla