SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Devletle Millet Arasında Köprü Olduk"

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır,  parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Boyraz ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Enis Aydoğan ve partililerle birlikte Tevfik Temelli Caddesindeki esnafları ziyaret ederek talep ve isteklerini dinledi.

Esnaflarla istişarelerde de bulunan Çakır, sık sık esnaflarla bir araya geldiklerini kaydetti.

Esnafların şehrin temeli olduğundan söz eden Çakır, "Esnaflarımız bizim için çok önemli, bunu her fırsatta dile getiriyoruz. Bugüne kadar da bunu gösterdiğimizi düşünüyorum. Verdiğimiz destekler ve attığımız adımlarla her zaman onların yanında olduk. Bugüne kadar nasıl esnaflarımızın yanında yer aldıysak bundan sonra da almaya devam edeceğiz. 21 yıldır beraber yürüttüğümüz mücadeleyi bundan sonra da beraber yürüteceğiz" dedi.

AKP'nin gönül siyaseti yaptığını dile getiren Çakır, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kurulan AK Partimiz tam 21 yıldır gönüllere dokunmaya gayret etti. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmadık. Esnafımızın, vatandaşımızın, milletimizin her daim yanında olduk. Kimseyle aramıza mesafeler koymadık. Bizimle beraber çıktıkları yolda geri dönenler oldu. Ama biz yine de yolumuza devam ettik.   Biz devletle millet arasındaki köprü olduk. Nerede bir yardım isteyen olsa ilk biz koştuk. Devletimizi milletimize hizmetkar ettik. İnşallah bundan sonra da aynı kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz. Milletimize sağladığımız kazanımları daha da ileriye götürerek refahımızı artıracağız. Bu noktada 2023 seçimleri çok kıymetli. Bir tarafta bakıyorsunuz yaptığımız projeleri, sağladığımız kazanımları iptal etmek, ülkeyi geriye döndürmek isteyen bir muhalefet var. Bu konuda sürekli milleti ve devleti tehdit ediyorlar. Ama herkes şunu iyi bilsin ki Türkiye artık geriye dönemez. Hiç kimsenin gücü buna yetmez. Biz AK Parti olarak buna asla izin vermeyiz. O yüzden 2023 seçimlerine daha kararlı ve inançlı bir şekilde hazırlanacağız. İnşallah bu seçimi de kazanıp milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

15 yorum yapılmış

  • tam44 (1 yıl önce)
    Bütün vekillerimizin instegram hesapları yorumlara açık iken sizin hesabınız niçin kapalı ?Adil gevrekten bir takım alacaklisiniz,şehrimiz adına.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Mustafa (1 yıl önce)
    Secim yaklaştı yine sahaya idiler 5 yıl boyunca ne yaptınız Malatya icin
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı44 (1 yıl önce)
    çakır sen köprü olma seçim yaklaşıncamı malatyalı esnaflar aklınıza geliyor ama az daha sabredin malatya bu seçimde milletvekillerine öyle bir cevap verecekki milletvekili olduğunuz süre zarfı içerisinde malatyaya negibi yararınız oldu çok merak ediyorum
    %37
    %63
    Yanıtla
  • Malatyali (1 yıl önce)
    Aman köprü olmayın. Garanti vs verirsiniz durduk yere vergilerden olmayalım. MİLLETİN GONLUNDE BİTTİNİZ. BİR ULKE BU KADAR YONETİLEMEZ ANCAK TABRİKLER
    %42
    %58
    Yanıtla
  • Deniz (1 yıl önce)
    Belediyedeyken daha verimliydi.
    %80
    %20
    Yanıtla
  • Rami (1 yıl önce)
    Biz devletle aramıza kımse almayız dırek kontaktayız bunların kim ki aracı olsun bugün varlar yarın yoklar
    %45
    %55
    Yanıtla
  • Hakan (1 yıl önce)
    O esnaflara da yazıklar olsun. Bir tane kral çıplak diyecek kişi yok demek ki aralarında.
    %35
    %65
    Yanıtla
  • Kerem Sevgi (1 yıl önce)
    Temiz adamsın Çakır, seviyoruz seni.
    %68
    %32
    Yanıtla
  • Umut (1 yıl önce)
    Küçük esnafla devlete köprü olamadınız. Esnafı seçim zamanı ziyaret edilen yerler olarak kullanıyorsunuz o kadar
    %44
    %56
    Yanıtla
  • Erdoğan (1 yıl önce)Umut isimli kullanıcı yorumuna
    Açın bakın kardeşim gözünüz görüyorsa vekillerin sosyal medya hesaplarına 4 sende bu adamlar neler yapmış nelere gitmiş herkesime ellerinden geldiği kadar imkanlar dahilinde nasıl faydalı olmuşlar yazmak en kolayı aç bir bak sonra yaz
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (1 yıl önce)Erdoğan isimli kullanıcı yorumuna
    Fahri Kayahana yaptığı asrın projesi Kanal ve yürünemeyecek kaldırımı gördükçe dua ediyorum! Yel Değirmenli kerneği hatırladıkça dua ediyorum! Şehrin ağaçlarını toplu halde traşlayıp dım dızlak bıratığını hatırladıkça dua ediyorum. Çöşnük kavşağındaki gayri nizami binayı ve çakır tepeyi gördükçe dua ediyorum! 20 yıldır oy veriyoruz bir hafif raylı sistemi dahi kuramadılar. Alternatif çevre yolu yok. Bir de oturmuş methiyeler diziyorsunuz.
    %36
    %64
    Yanıtla
  • askari ücretliye zam yaptı (yapsın ) memurun oyunu kaybetmek için maaşlarınsa iyileştirme yaptı sağlık çalışanlarının her zaman yanında (yanında da olsun ) .... pandemi zamanı marketler hariç bütün esnafı eve kapattı şimdi üç harflilere sözünü geçiremedi koperatif marketi açması mı mantık , sözde market yayası getireceklerdi nerde kaldı onuda yapamaaaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (1 yıl önce)
    Ahmet Çakır düzgün ve samimi bir adam, kalbinin temizliği yüzünden belli. Tek eksiği belediyede iken yaptığı işleri anlatamadı.
    %69
    %31
    Yanıtla
  • Abdullah (1 yıl önce)
    Aman bu köprüden de para almayasınız.
    %51
    %49
    Yanıtla
  • Deli Dumrul (1 yıl önce)
    Köprü benim projem. Köprüyü gapdırmam.
    %50
    %50
    Yanıtla