SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Devrilen Otomobilde 2 Kişi Yaralandı

Devrilen Otomobilde 2 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sürücünün kontrolünden çıkan otomobil takla atarak ters döndü. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Malatya - Adana karayolu Doğanşehir İlçesi Suçatı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Malatya istikametine seyir halinde olan N.G. (53) idaresindeki 44 ACU 319 plakalı otomobil sürücünün kontrolünden çıkarak takla atıp ters döndü. Kazada araçta yolcu olarak bulunan N.G. (27) ile A.G. (46) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken yaralılar Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

SELÇUKLU MAHALLESİ'NDE..

İl merkezi Selçuklu Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

A.S'nin kullandığı 44 EE 408 plakalı minibüs, Selçuklu Mahallesi'nde, M.K. yönetimindeki 44 KC 494 plakalı otomobil ile çarpıştı.

Kazada sürücü M.K. (22) ile araçta bulunan A.K. (17) yaralandı.

112 Acil Servis ekiplerince Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

ÇEVRE YOLUNDA..

Malatya’da yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobilin çarptığı Suriye uyruklu 10 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Kaza, 13.40 sıralarında Malatya Çevre Yolu Taner Kız Öğrenci yurdu karşısında meydana geldi. İddiaya göre, Elazığ istikametine seyir halinde olan M.E. yönetimindeki 38 SV 520 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan 10 yaşındaki İmam H.’ye çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan çocuk ağır yaralanırken, ihbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı çocuk, daha sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavisi süren İmam H.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilirken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • cavuşoğlulu (1 yıl önce)
    Taner Öğrenci yurdunun orada her geçen gün kazalar çoğalıyor bunun vebali o Üst geçidi anlamsız yere yaptıranlarda Belediye de Üst geçidin taner kız öğrenci yurduna yakın olması lazım taaa ilerde halbuki kilise orada, doğu garajı orada, kuzey garajı orada, yurt orada, peki üst geçit nerede ? Selahattin GÜRKAN Başkanın bunu da çözeceğine inanıyorum. Herkez tel çitlerden atlıyor. Üst geçit çok ileride çünkü nedeni bu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Huzur (1 yıl önce)
    Ne suçatıymış arkadaş sürekli kaza oluyor, Allah kaza bela vermesin, geçmiş olsun
    %56
    %44
    Yanıtla
  • uzun yolcu (1 yıl önce)Huzur isimli kullanıcı yorumuna
    oradaki virajlara tam gaz girer ezbere gidersen sucatı ne yapsın yolcatı ne yapsın
    %75
    %25
    Yanıtla
  • Haklısın
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu 1966 (1 yıl önce)Huzur isimli kullanıcı yorumuna
    Oraya inerken özellikle de o yolu bilmeyenler virajlara yüksek hızla giriyorlar, ayrıca o yolun güzargahının Adana Malatya yönüne Eskiköy den girip Gözene ve Cumhuriyet Örnekköy şeklinde olsaydı ne viraj, ne de iniş çıkış olurdu
    %50
    %50
    Yanıtla