SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yeni Malatyaspor Sivas'ta da Galibiyeti Koruyamadı:2-1

Yeni Malatyaspor Sivas'ta da Galibiyeti Koruyamadı:2-1
A- A+ PAYLAŞ

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, ilk yarısını önde kapattığı karşılaşmada  Demir Grup Sivasspor'a 2-1 mağlup oldu. Marius Sumudica'yla yolların ayrılmasından sonra takımın teknik sorumluluğunu da üstlenen Adem Büyük'ün aynı zamanda yedek oyuncu olarak kulübede yer aldığı karşılaşmanın 89. dakikasında Yeni Malatyaspor'dan Dicko'nun vuruşunda top direkten döndü.

STAT: Bahçeşehir Koleji Sivas 4 Eylül Stadyumu

HAKEMLER:  Arda Kardeşler, Kemal Yılmaz, Murat Altan, 4.Hakem-Murat Erdoğan, Hakan Ceylan (VAR), Cevdet Kömürcüoğlu (AVAR), Kutluhan Bilgiç (AVAR),

DEMİR GRUP SİVASSPOR: 25. Muammer Zülfikar Yıldırım, 17. Erdoğan Yeşilyurt, 6. Dımıtrıos Goutas, 88. Caner Osmanpaşa, 3. Uğur Çiftçi, 21. Koray Altınay (Dk.34 37. Hakan Arslan), 20. Kerem Atakan Kesgin (Dk.46 11. Jorge Felıx Munoz Garcıa), 76. Faycal Fajr, 16. Pedro Henrıque Konzen Medına Da Sılva (Dk.86 10. Sefa Yılmaz), 7. Max Alaın Gradel, 8. Olarenwaju Ayobamı Kayode (Dk.90+2 15. Konate Moussa),
YEDEKLER: 35. Ali Şaşal Vural, 81. Emre Satılmış, 58. Ziya Erdal, 4. Aaron Chrıstopher Bılly Ondele Appındangoye, 14. Samba Camara, 62. Özkan Yiğiter, 37. Hakan Arslan, 11. Jorge Felıx Munoz Garcıa, 10. Sefa Yılmaz, 15. Konate Moussa
TEKNİK SORUMLU: Rıza Çalımbay

ÖZNUR KABLO YENİ MALATYASPOR:  25. Ertaç Özbir, 4. Gaston Matıas Campı, 5. Oussama Hadadı, 7. Mustafa Eskihellaç, 9. Kenan Özer (Dk.83 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın ), 16. Sadık Çiftpınar, 18. Mehdı Embareck Zeffane, 24. Okechukwu Godson Azubuıke, 34. Godfred Donsah (Dk.76 11. Ibrahim Didier Ndong), 44. Mounır Chouıar, 94. Nouha Dıcko
YEDEKLER: 2. Abdulsamed Damlu, 3. Phılıp Gamelı Awuku, 6. Rahman Buğra Çağıran, 10. Adem Büyük, 11. Ibrahim Didier Ndong, 28. Barış Başdaş, 45. Karım Hafes Ramadan Seıfeldın, 66. Jospın Nshımırımana, 77. Mert Miraç Altıntaş, 80. Muhammed Emin Sarıkaya
TEKNİK SORUMLU:

GOLLER: Dk.31 Kenan Özer (Yeni Malatya), Dk.52 Kayode, Dk.Faycal Facr (Sivas)

SARI KARTLAR: Godfred Donsah (Yeni Malatya), Dimitrios Goutas, Sefa Yılmaz (Sivas)

Dakika 3: Malatya atağında, Dicko'dan pası alan Mustafa Eskihellaç, penaltı noktası üzerinden çok kötü vurdu ve topu dışarı gönderirken, takımını golden etti.

Dakika 4: Mustafa Eskihellaç'ın vuruşunda top Uğur'a çarpıp kornere çıktı. Korner atışını Mounir kullandı. Gelen topa Dicko'nun vuruşu, auta gitti.

Dakika 7: Sivasspor'da Kerem Atakan Kesgin'un uzaktan vuruşunda top dışarı gitti.

Dakika 15: Topa sahip olan Dicko'nun vuruşu kaleci Muammer Yıldırım'da kaldı.

Dakika 17: Yeni Malatyaspor'dan Kenan Özer'in vuruşundan sonuç çıkmadı.

Dakika 18: Sol çaprazdan ceza sahasına giren Pedro Henrıqu şutunu attı, kaleci Ertaç gole izin vermedi.

Dakika 21: Mounir'in ortaladığı topa Haddadi vurdu, defansta kaldı.

Dakika 24: Azubuike'nin düşürülmesine hakem serbest vuruş kararı verdi. Ceza sahasına gönderilen topa Kenan Özer ve Sadık Çiftpınar müdahale etmek istedi, top auta gitti.

Dakika 25: Ceza sahasına giren Mounir, Erdoğan Yeşilyurt tarafından engellendi.

Dakika 30: Mustafa Eskihellaç, Gradel tarafından yere indirildi. Serbest vuruştan gelen topu Erdoğan Yeşilyurt uzaklaştırdı.

Dakika 31 GOL: Yeni Malatya atağında Kenan Özer, Mounir'den aldığı topu Sivas ağlarına gönderdi. Yardımcı hakemin pası atan Mounir'in pozisyonuna ofsayt bayrağını kaldırınca, hakem Arda Kardeşler, VAR incelemesine başvurdu. Ve daha sonra gol kararını verdi:0-1

Dakika 34: Sivas bu dakikada tehlikeli geldi. Maks Gradel, ceza sahasına girdi, çalımlamak istediği kaleci Ertaç, yatarak topu bu futbolcunun ayağından aldı ve gole izin vermedi.

Dakika 37: Sivas atağı kornerle sonuçlandı. Faycal'ın kullandığı atıştan gelen topu Malatya defansı bir kez daha kornere gönderdi. Kornerden gelen topu, Sivaslı oyuncular auta gönderdi.

Dakika 40: Pedro Henrıque, Haddadi tarafından faulle durduruldu. Atışı Faycal Fajr kullandı. Ceza sahasına gelen topa sağ çaprazdan Erdoğan Yeşilyurt vurdu, aut.

Dakika 43 GEÇERSİZ GOL: Sivasspor kornerden gelen topu alan Ertaç Özbir, Dımıtrıos Goutas'un müdahalesiyle elinden kaçırdığı top ağlarla buluştu. Ancak, hakem bu pozisyonda Ertaç'a faul yapıldığını belirledi ve oyun faul atışıyla başladı.

Hakem oynanmamış süre olarak 2 dakikayı işaret etti.

İlk yarı Yeni Malatyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle son buldu.

Dakika 52 GOL: Ev sahibi takım sürpriz golle beraberliği sağladı. Sivasspor'un Uğur'la başlayan atağını Zeffane kornere gönderdi. Faycal, atışta Maks Gradel'le paslaştı. Bu futbolcu ortaladı, Zeffane alabileceği topa dokunamayınca, Kaleci Ertaç'ı da kontrpiyede bıraktı ve Ertaç'ın hemen yanındaki Kayode topu kafayla ağlara gönderdi:1-1

Dakika 57: Sivas atağında, Campi, Faycal'ı yere indirince ev sahibi takım tehlikeli bir noktadan serbest atış kazandı. Faycal Fajr'ın kullandığı atış barajdan döndü.

Dakika 58: Azubuike'den topu kapan Max Gradel'in şutu Ertaç'ta kaldı.

Dakika 59: Malatya atağında Mounir, Gotas tarafından ceza yayının dışında yere indirildi.

Dakika 60: Serbest atışı Kenan Özer kullandı, top Sivas barajından döndü.

Dakika 66: Dicko'nun Zeffane'ye çıkarmak istediği pasta top auta çıktı.

Dakika 69: Pedro Henrıque, Fayca Fajr'ın defansın arkasına attığı topta Ertaç'ın ceza sahası dışına çıktığını görünce, şutunu attı. Top auta giderken, hakem ofsaytı belirledi.

Dakika 70 GOL: Sivasspor bu dakikada Faysal Fajr ile öne geçti. Kontraatakta sağ çaprazda topla buluşan Faycal Fajr, sert bir şut çıkardı ve topu ağlarla buluşturdu:2-1

Dakika 80 Sivas atağında Fayca Facr'ın kafa vuruşunda top Ertaç'ta kaldı.

Dakika 83: Sivas tehlikeli geldi ve Uğur Çiftçi'nin sert vuruşu autla sonuçlandı.

Dakika 89 DİREKTEN DÖNDÜ: Yeni Malatya'nın, Mounir'e yapılan faulle kazandığı serbest atışı Karim Hafes kullandı. Ceza sahasına gelen topu alan Dicko'nun vuruşunda top direkten döndü, Sivas defansı topu uzaklaştırdı.

4. hakem 5 dakikalık uzatma süresi gösterdi.

Dakika 90+1: Mustafa Eskihellaç'ın vuruşunda sonuç yok.

Karşılaşmayı ev sahibi Sivasspor 2-1 kazandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

FOTOĞRAFLAR: iha-AA, Sivas

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

24 yorum yapılmış

  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Başkan Mayıs'ta yine. Adayım bu takımı Süper lige yine ben çıkarırım diyormuş delegelerin tamamına yakını başkanın adamı başkanın kendi taraftar gruplarida var takım 1.lig değil amatöre düşse de başkan istediği müddetçe başkan olmaya devam eder yapacak bir şey yok hayırlı uğurlu olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Gozunuz aydin basda vekiler belediye baskanlar yoneticiler is adamlari takim kumeye dustu ellerinize kinayakarak halay cekin sevinin bu takim Adil baskanin degildi 3 million malatyanin
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Efsane Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Hayallere daldım kalan 14 maç var 24 puan alırsak ligde kalırız tam o sırada telefon çaldı hayallerden çıktım bir takım 24 haftada 16 puan almış 14 maçtan beri galibiyeti yok bekliyorumki bu takım 14 haftada 24 puan alsin gerçekler her , zaman hayallerin önüne ve geçer
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Değerli Malatyalılar, Dikkat!... Bu sene ligin hem tepesinde, hemde dibinde rekorlar egale ediliyor. Her iki takımın (Trb & YMS) başkanlarını tebrik ediyorum. Başarıları daim olsun... Sevgiler, selamlar
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ahtuka (2 yıl önce)
    Ne güzel takımsın sen YMS. Her takıma can simidi oluyorsun. Bu haftada Antalya'yı rahatlat, iyice rahatlasın misafir takım. Hem evinde, hemde deplasmanda ne güzel maçlar çıkarıyorsun. İlaçsın, ilaç rakip takımlara. Yalnız benim anlmadığım bir şey var yada, takım mı anlamıyor. Malubiyete puan yok, bunu biliyormuydunuz?
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Canercan 44 (2 yıl önce)
    Diğer takimlarin ara transferdeki aldiği nokta transferlere bakın birde bizim takıma. Para vermezsem oyuncular oynamaz kimse kusura bakmasın yazık ettiler bu takıma 10 yıldan öncede çıkamayız bu gidişle allah bize taraftar olarak sabır versin
    %90
    %10
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Adil gevrek 3 senede ikinci kez bu takımı düşürmüş olacak.Malatya bu başkanı bu klübe musallat eden siyasileri de asla unutmayacaktır.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Adil istifa Adil istifa Yönetim istifa
    %87
    %13
    Yanıtla
  • Ömer44 (2 yıl önce)
    Ucuz etin tiriti olmaz. Üçüncü sınıf bir yönetimle ancak bu kadar. Parasını alamayan futbolcularla, Avrupa ve Afrika’nın 2. Liglerinden ve Türkiye’de takımlarında kadroya giremeyen bonservisiz alınan oyuncularla, 2. ve 3. Ligden alınan tecrübesiz oyuncularla bu ligde süreklilik olunmaz. Takımın teknik direktör alacak parası bile yok, elde adam akılı forvet yok, olanı da teknik sorumlu yaptılar. ligden düşmeyi yönetim çoktan kabullendi artık biz de istemesek de kabullenelim.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • battalgazi44 (2 yıl önce)
    Yazık, Malatya'dan küçük Trabzon her sene şampiyonluğa oynar, bizse küme düşmemeye oynarız ve nihayetinde düşeriz. Vizyon- misyon meselesi.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Malatya dan küçük dediğin şehir liman kenti, dünyaya denizden açılan pencereye sahip. Trb'nin Türkiye liginde 6 şampiyonluğu var. 3 büyükler ile rekabet edebilecek güçte tek Anadolu takımı. Kıyası neye göre yapıyoruz. Trb'isadece Trabzon'lular tutmuyor, Türkiye ve avrupada pek çok Trabzonlu olmayan taraftara sahip. Hiç gittinizmi Trabzon'a bilmiyorum, Trabzonda, Trbzonspor dediniz mi akan sular durur, hayat adeta Trabzospor üzerine kurulmuş. Onun içindir ki her zaman stad full çeker. Takım isminin başında sponsor ismi kullanmayan tek Anadolu takımı. Bu detayı gözden kaçırmayalım Sevgiler selamlar
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Mesele nicelik değil nitelikde.O nitelikde şu anda bu klüp yönetiminde hiç yok.Tüm Mesele bu.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Helede gurbetteki malatyalılara soruyorum.süperligde oynadığımızdan bile haberleri yok.birde bizim tribünlere bakınca o herşeyin özeti gibi zaten.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • çakırrr (2 yıl önce)
    takımın bir tane kabiliyetli golcüsü olur.sen sayısız gol pozisyonuna gir,bir tane at ve yenil.Siz üç yıldır taraftara gol atmaktan başka bir şey yapmadınız.Boşu boşuna hoca değiştirip durdunuz be.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • İbrahim Çelik (2 yıl önce)
    Bilindiği gibi biz 3 sezondur düşmemek için oynuyoruz, bizimle aynı durumda olan Konya Spor lig 2.cisi, Kayseri lig 10. Cusi biz ise sonunda başardık lig bitimine 14hafta kala küme düştük,Bizi Bu duruma düşüren Takım Başkanı dahil Malatya siysilerin in hepsi birinci derecede sorumlu
    %92
    %8
    Yanıtla
  • Kemal Eren (2 yıl önce)
    Ben iyimser tarafından bakıyorum çünkü gelecek yıl Malatyaspor’un oynayacağı ligin yayın hakları TRT’de. Çok şükür, üyelik gerektirmeden bedavadan takımımızı izleyebileceğiz. Nede olsa üyelik için ödenen miktara değmez bunlar...
    %57
    %43
    Yanıtla
  • Yayın hakları bein sports dadır..trt nin tüm maçları yayınladığını gördün mü..
    %34
    %66
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Bu Mustafa Eskihellaç 3 Milyon Avro mu ? Bundan sonra gözlük takıp seyredeyim.
    %86
    %14
    Yanıtla
  • Ahtuka (2 yıl önce)
    14 maç kazanamayan bir takım süper ligde kalamaz. Boşuna hayallere kapılmayalım.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bu saatten sonra yorum yapılacak ne kaldı, hocayı mı,başkanimi,yönetim kurulunumu, oyuncularımı,bütün bunlara sessiz kalan siyasileri ve belediye baskaninimi,şu durumda bile kulüp başkanına toz kondurmayan bazı taraftarlarimi konuşalım ,kısacası söylenecek söz bitmiştir.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Gündüzbeyli (2 yıl önce)
    Yazıklar olsun. Şu adamın elinden alamadılar takımı. Süper ligdeki takımın düşüşünü tüm milletvekili ve mülki yöneticiler izledi. Bunlar seneye sahneye çıkıp hedefimiz süper lig ortaya düşer bizde peştlerinden gideriz
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Malatyasporlu (2 yıl önce)
    Mustafa eskihellac sumudika nin dediği gibi yine oynamadı. Takıma hiç katkısı olmadı hatta bence bilerek takımı sabote etti Adem bunu göremedi yazıklar olsun.yüreğiyle oynayan Diko, azubike, hadadi, zeman, Kenan, campi ye tesekkurler
    %81
    %19
    Yanıtla
  • 44 gurbet (2 yıl önce)
    Yapacak hiç bir şey yok hic bahane üretmeyelim en azından bir teknik adam yetiştirmiş olacağız 3 yıldır taraftar alıştı Bundan sonrası adem için
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Malatyalı Haydar Dayı (2 yıl önce)
    Yenildik zaten beklenen skordu şaşırmadım.. Daha ilginci olacak olan Bir kaç hafta sonra sayın başkanımız adil gevrek bey efendinin istifası olacak Yani takım iyice kötümser olduktan sonra alın size takımınız der gibi basacak istifayı...
    %100
    %0
    Yanıtla