SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Diğer Belediyelerin Malatya'yı Örnek Alması Lazım"

A- A+ PAYLAŞ

Hafta sonu bir takım açılış, ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzeren Malatya’ya gelen AKP Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Tunçak, Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve yatırımlarını övdü.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan için “Proje açıklamadan Türkiye’de en fazla proje yapan başkan” övgüsünde bulunan Tunçak, Şeker Alım Kampanyası Açılış Töreni’nin ardından Malatya’dan ayrıldı.

23. Dönem AKP Bursa Milletvekili ve AKP Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Tunçak, hafta sonu Malatya’daydı. Malatya Şeker Fabrikası’nın 2022 Şeker Alım Kampanyası Açılış Törenine katılan Tunçak, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Gürkan’dan şehir hakkında bilgiler aldı. Daha sonra Kent Müzesi başta olmak üzere, Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa ettirilen mega projeleri gezen Tunçak hizmetlere övgüler yağdırdı. Selahattin Gürkan’ın yerel sorunlarda takılıp kalmadan merkezi hükümetten aldığı desteklerle örnek bir yatırım atağı başlattığının altını çizen Mehmet Tunçak, sırasıyla Beydağı Tabiat Parkı, Dünya Kayısı Ticaret Merkezi, Lisanslı Depo, Fidancılar Sitesi, Beydağı Kentsel Dönüşüm, Yüzüncü Yıl Parkı, Beydağı Gençlik Merkezi gibi milyonlarca liralık yatırımları tek tek gezdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin şu an Türkiye’de en fazla yatırıma imza atan belediye olduğunun altını çizen Tunçak, “Sayın başkan seçimden önce proje açıklamamıştı. Selahattin Başkan için proje açıklamadan en fazla proje hayata geçiren başkan diyebiliriz. Diğer belediyelerin Malatya’yı örnek alması lazım. Çünkü sadece belediye bütçesiyle bunları yapmak imkansız. Burada Belediye Başkanının kaynak bulma çabası, gayreti ve takibi çok önemli. Ankara’da sayın başkanın projeleri konuşuluyordu, geldim yerinde gördüm. Gerçekten eksik anlatılmış, fazlası varmış. Büyükşehir Belediyesini ve Selahattin Başkanımızı tebrik ediyorum” yorumunda bulundu.

Öte yandan AKP Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Mehmet Tunçak’ın Malatya temaslarına AKP İl Başkanı İhsan Koca’da eşlik ederken, Tunçak’ın övgüyle bahsettiği projelerin 2023 yılı içeresinde bitirilmesi ve faaliyete geçirileceği belirtildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız