SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

Dilek'te Çarpışan Araçlarda 3 Yaralı

Dilek'te Çarpışan Araçlarda 3 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Dilek Mahallesi'nde akşam saatlerinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

Kaza, 19.00 sıralarında meydana geldi. 23 yaşındaki M.V. yönetiminde bulunan 44 FAB 960 plakalı araç, il merkezinden Dilek yönüne giderken, karşıdan gelen 22 yaşındaki M.G. yönetimindeki 44 BL 403 plakalı araçla dikkatsizlik sonucu çarpıştı.

Yolun demiryoluna paralel olduğu bölgede meydana gelen kazada, her iki aracın sürücüsü ile 44 BL 403 plakalı araçta bulunan yolculardan 26 yaşındaki S.Y. yaralandılar. 

Ağır hasar gören araçlardan itfaiye ekiplerinin çalışması sonucu çıkarılan yaralılar hastaneye kaldırıldılar.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • Malatya (2 ay önce)
    Her tarafa Elektronik Denetleme Sistemi EDS kurulması lazım. Aksi halde kimsenin kurallara uyacağı yok
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Ağasarli (2 ay önce)
    Kaç sene oldu o yolda hala şerit çizgileri ve trafik uyarı işaretleri yetersiz seviyede. Sonra vatandaş kazayı nasıl ve neden yaptı?.. Ha şerit çizgileri ve trafik uyarı işaretlerinin olduğu yerde neden oluyor efendi diye sorarsanız o da acele, dikkatsizlik ve de boşvermişliktendir...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Doktor (2 ay önce)
    Değerli Malatyalılar daha çok gaza basın,daha çok korna basın,küfür edin,birbirinizin önüne kırın.Bu şehri taş devrine deprem değil pahalı esnaf,gözü doymaz insanlar,kaba halk ve değer bilmeyen toplum getirecek.Devam edin 10 sene sonra bu şehir binalarla dolu bir köy olacak.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ilkerefendyy (2 ay önce)Doktor isimli kullanıcı yorumuna
    yorumun alnı olsa öpülür.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Abdulkadir (2 ay önce)
    Sayın hemşerilerim, gelin yaşlısı genci, bayanı erkeği Tüm Malatyalılar bir karar alalım ve tüm trafik kurallarına ve hız limitlerine uyalım. Şehir iç 50 ise elli, okul çevresi 30 ise otuz. Malatya'mızı bu yönüyle Türkiye'ye tanıtalım. Normal yasal hızla giden bir aracı sollamayalım. Kavşaklara gelince yavaşlayalım. Devamlı yaya ve sürücülere saygılı olalım. Arada itlik yapan olursa da belli olsun. Bazı yerlere öyle kasisler yapılıyor ki üzerinden geçmek bile dağa tırmanmaktan zor. Neden yapılıyor, çünkü hız limitlerine uymuyoruz. Tek yönlü bir yol var, tersten gelen arabalar doğru giden araca bile yol vermiyor. Bunlar kanuni zorlamalarla olmuyor, ancak insanlıkla olur. Trafik kuralları bizim için ve sevdiklerimiz için. İnsan olan insanlığını önce trafik kurallarına uyarak göstermelidir. Bir zamanlar Malatya'da "yerlere tükürme yüzün olsun" kampanyası yapılmıştı. O zaman Malatya'ya gelen yabancılar Malatya'nın temiz olduğunu yerlerde tükürük olmadığına bakarak söylüyorlardı. Şimdi bazıları çıkıp şurayı burayı suçlayacaklar, efendim emniyet, efendim belediye diyecekler. Biz insanlığa önce kendimizden başlayalım ve bunu çocuklarımıza öğretelim. Malatya basını da bu konuda bizlere öncülük etsin.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Kernekli (2 ay önce)
    Devletin deprem bölgesidir, seçim arefesidir diyerek vatandaşın cebi yanmasın diye trafik ihlallerine göz yumması, her gün ölümlü kazalara sebep oluyor!
    %65
    %35
    Yanıtla
  • Selahattin Sarıoğlu (2 ay önce)
    Dilek yolu aşırı yoğunluğu kaldıramayacak durumdadır. Malatya’dan Yazıhan, Hekimhan, Arguvan, Arapgir ve mahallelere (köylere) giden araçlar kestirme olduğu için bu yolu seçiyorlar. Ve araçlar adeta çılgınca, akılsızca, çok süratli, kural tanımadan kullsnılıyor. Yolda çok sık olarak hız kontrolü yapılırsa, bu hem araçların kontrollü gitmelerine yarayacsğı gibi, sık denetimden kaçmak iseyenlerin bu yol yerine Malatya- Sivas yoluna yönelmelerine ve Dilek yolunda sıkışıklığın azalmasına neden olacaktır. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum,
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Kazanın olduğu yer sözde dört şerit ama 3 şerit genişliğinde bile değil.Köprüde 2 şerit sözde ama değil.Yolun düzelteceklerine radar mı kursunlar ?
    %100
    %0
    Yanıtla