SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diş Hastanesi Mesai Saati Dışında da Hizmet Verecek

Diş Hastanesi Mesai Saati Dışında da Hizmet Verecek
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi mesai dışı da hizmet vermeye başlayacak. Özellikle randevu alma konusunda sıkıntı yaşanan Malatya Diş Hastanesi, 5 Eylül 2022 Pazartesi gününden itibaren, hafta içi her gün saat 17:00-20:00 arası 20 diş hekimin katılımıyla mesai dışı poliklinik hizmeti verecek.

Malatya İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Erhan Berk, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “İl Sağlık Müdürlüğümüze bağlı Şehit Mehmet Kılınç Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi 71 ünit ve 5 ameliyathanesi ile halkımıza hizmet vermekte olup, hafta içi 09:00-16:00 saatleri arası randevu ile vatandaşlarımıza poliklinik hizmeti sunmaktadır. Müdürlüğümüzün ve hastane yönetimimizin yapmış olduğu çalışmalar sonucunda diş poliklinik hizmetlerinden halkımızın daha fazla yararlanması için 5 Eylül 2022 Pazartesi gününden itibaren, hafta içi her gün saat 17:00-20:00 arası 20 diş hekimimizin katılımıyla mesai dışı poliklinik hizmeti vermeye başlayacaktır” ifadelerine yer verdi.

Mesai dışı diş polikliniklerinden hizmet almak isteyen vatandaşların, mhrs.gov.tr ve Alo 182 Merkezi Hekim Randevu Sistemini kullanarak randevularını oluşturabilecekleri kaydedildi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • HASAN (1 yıl önce)
    gece poliklinikleri başladiysa tek analmi var... seçim çok yakin..
    0
    0
    Yanıtla
  • bedrettin hikmet (1 yıl önce)
    Kocaman diş hastanesi yapılmış, yüze yakın hekim görevlendirilmiş. Şanslıysanız diş çekimi ve dolgu yaptırabiliyorsunuz. Bunun dışında bir hizmet alamıyorsunuz. Hekimlerden iyi niyetli vicdanlı olanlar var. İşini yapmayanlar ise ağırlıkta. Diş hastanesi, olanakların ve hekim sayısının yeterli olmasına rağmen vatandaşın derdine çözüm olamıyorsa ve Türkiye'nin her vilayetinde durum bu şekildeyse, o zaman zararın neresinden dönülse kar deyip, diş ile ilgili politikaları değiştirmek gerekir. Gelişmiş ülkelerin çoğunda diş tedavisi şöyle gerçekleştiriliyor: Hasta herhangi bir hekime gidiyor. Dolgu, kanal, protez ve çekim gibi masrafları devlet karşılıyor. İmplant, temizlik gibi işlemlerde ise masraflarının yarısını devlet karşılıyor, yarısını da hasta karşılıyor. Böylece vatandaş hizmet alabiliyor. Biz ne yapıyoruz, önce güç bela randevu alıp hastaneye gidiyoruz. Sonra çözüm alamayacağımızı anlayıp, özele gidiyoruz. Lütfen yeni diş hekimi devlet almasın bu hastanelere de boşa masraf etmesin, olan bizim (ülkemizin) parasına oluyor. Ülkesini en çok seven işini en iyi yapandır.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • ali (1 yıl önce)
    Diş hastanesindeki hekimlerin iyi niyetli olanlarını tenzih ederek söylüyorum.Maalesef çoğu aldıkları maaşlarını hak etmiyorlar.70 ten fazla diş hekiminin olduğu bir hastanede acaba günde kaç tanesi poliklinik yapıyor.Cerrahi müdahale gerektiren vakaları diş hekimliği fakültesine gönderiyorlar.Mevzuu sadece diş hastanesi ile ilgili değil.Hastanelerdeki bazı doktorlar sağlık sistemini bilerek provoke ediyor.
    %89
    %11
    Yanıtla
  • Kaval kemane (1 yıl önce)
    Ilsaglik mud Ilce saglik mudurlukleri tsm ler yok yasam merkezi gibi yerlerde torpili isi dışında birçok bas amaçsız işlerde kaçan dishekimleri mevcut bu hekimleri sisteme dahil edip muayene sayisi artırılmalı bu durum hem gerçekten çalışan dış hekimlerinin motivasyonunu bozup e bizde böyle bir yol izleyelim düşüncesine yeltendirip sistemdeki aktif çalışan sayısını azaltmaktadır hemde çalışmayan kesime daha da calismayarak mükafat vermektedir. Ha birde amaçsız yerlerde çalışanların be mesaisi takip edilmekte ne de onlara karisikmaktadir elini sürdüklerinde rapor vb sekilde hic ise gelmemektedirler ki bu zaatlar oralarda is olunca ağlarken ayni zamanlarda ozel kliniklerde de çalışmaktadırlar haksiz kazanç sağlayıp sistemdeki esas vatanperver hekimlerin iyice canini sikmaktadirla. Bu dis sektörü İl saglik müdürlüğü tarafından detaylandirilmali. Öncelikle hekim hastanede calissin herkes sahaya çekilsin memlekette kriz var diger isler cozulur insanımızın parası yok özele gidemez dis özellikli bir is. 2 cisi ise su ozel klinikler iyice denetlensin kacak hekimler bulunsun bunu yapmak cok kolay bu yorumu yazarken bile 5 10 hekim yazabilirdim ama derdim malatyada birseyler degissin sisteme katkı sağlıcak eleştiri yapmak. Mudurluk teki baskan baskan yrd hepsi herseyi bilir farkında 2 3 saatlik istihbarat ve düzenleme ile cok olumlu isler yapilir. Lutfen malatyali hakkına sahip çık. Ve yöneticileri daha aktif efektif çalıştırmak amacli zorla.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Alaaddin (1 yıl önce)
    Diş hastanesinde ki doktorlardan değişik zamanlarda iki defa duyduğum sözler. _ Şimdi niye geldin ki buraya _ O dişe (yada diş ağrısına) ne yapabilirim ki ben. _ Dışarıda bekle. Bu sözleri söylerken ki tavırlarını ve yüz ifadelerini tahmin edersiniz herhalde. Yukarıdaki yazdıklarımı eksik yazdım fazla yazmadım.
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Turgut (1 yıl önce)
    Kötülemek amaçlı değil ben yoruldum develt hastanelerinden artık özel gidiyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emir (1 yıl önce)
    Eşim dişi için gitti röntgensiz direk çekmiş dış hem iltihaplı hemde diş kökü bırakmış.1 hafta sürekli gittik geldik baktık tedavi etmiyorlar dışardan 2500 verdik tedavisi özelde hemen yapıldı. Diyeceğim şu bunlara ses etmeyen türlü kanunlarla üstelik koruma altına alıp pamuklara saranları hayırla anmıyorum.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Malatya li (1 yıl önce)
    Mesai saati dışında açık olsa ne olur gece oğlumu görürdüm ilaç verdi yolladı yalvardık çek dedik çekmedi apse var dedi aynı gece ağrıda duramadı 2 ,3 gün sonra gece tekrar gittik olmadi dışarda özele gittik dr dediği apse felan yok diş çürük yani diyeceğim ilaç verip gönderiyorlar tedavi yok gece diş çekim yasak mis böyle saçma bir şey olurmu madem öyle ise neden açık tutuluyor mesai bittiğinde kapansın 2 ci konu randevu bildiğiniz gibi bir türlü alınmıyor gidin özel hastaneler tıklım tiklim
    %73
    %27
    Yanıtla
  • Selçuk (1 yıl önce)
    Sağlık sistemleri çökmüş bitmiş rezillik diz boyu ve hala randevu diyorlar. Size de az kaldı o sandık gelecek elbet.
    %83
    %17
    Yanıtla