SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Diyarbakır- Malatya Karayolu Bağlantısını Görüştüler

Diyarbakır- Malatya Karayolu Bağlantısını Görüştüler
A- A+ PAYLAŞ

Doğanyol ve Pütürge, ilçelerinin Diyarbakır’ın Çüngüş ve Çermik ilçelerine karayolu üzerinden bağlanması için bölgedeki ilçe belediye başkanları ve muhtarlar istişare toplantısı yaptılar.

Diyarbakır’ın Çüngüş ilçesini karayolu ağı üzerinde Malatya'ya bağlayacak Çüngüş-Pütürge arasındaki yaklaşık 70 kilometrelik Karayolu Projesi için  Doğanyol’un Konurtay Mahallesinde düzenlenen istişare toplantısına Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Diyarbakır Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, Diyarbakır Çüngüş Belediye Başkanı Ali Suat Akmeşe, Pütürge Belediye Başkan Yardımcısı Ekrem Karakuş,  AKP Doğanyol İlçe Başkanı Hasip Öz, AKP Pütürge İlçe Başkanı Bülent Karayılan, Doğanyol ilçesi Muhtarlar Derneği Başkanı Sayın Bekir Conger   ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda Doğanyol, Pütürge, Çüngüş, Çermik Bağlantı yolunun geliştirilmesi hususunda istişare ve değerlendirme yapıldı.

Projenin önümüzdeki günlerde siyasi destek alınarak yatırım projesine alınması için girişimlerde bulunulacağı öğrenildi. 

kubbedagi.com- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • erdem (1 yıl önce)
    boşuna uğraşmayın 20 yıldır baskil malatya arasındaki tren köprüsünü karayoluna dönüştürmek için bütün millet vekilleri şeref namus sözü vermelerine rağmen yapmadılar üstelik baskilde yüzde doksanbeş iktidar partisine oy vermesine rağmen yapmıyorlar karadenizin bütün dağlarına çift şerit tünel açtılar saatlerce bekleseniz 10 araç geçmez milyarlarca masraf. her sene fındık fiyatı çay fiyatı diye basında kıyamet kopuyor kaysının malatyanın adı bile geçmiyor. ne hikmetse hemşerilerimiz çok memnun.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • PÜTÜRGELİ (1 yıl önce)
    malatya Kuzey cevre yolu 15 yıldır bitmedide Diyarbakır yolumu kaldı boşuna ümitlenmeyin yazık olur millete verdiğiniz sözlere
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Ramazan Ç. (1 yıl önce)
    Hele siz önce Pötürge'yi Malatya'ya bir bağlayın da, Diyarbakır arkasından gelsin ! Yok tünel, dediler, yok Kale ilçesinden baraj kenarından kapsamlı bir yol açılacak dediler. Ha gayret....
    %100
    %0
    Yanıtla