SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Diyorlar ki Malatya'ya Ne Yaptı?"

0
Güncellendi - 2018-06-10 19:58:58
A- A+ PAYLAŞ

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Dünya'da, Avrupa'da üzerimize gelirse gelsin vız gelir tırıs gider. Yeter ki Türk milleti yanımızda olsun. Milletimiz arkamızda olduğu sürece 24 Haziran'dan sonra güneş başka doğacak. Vakit Malatya, Türkiye vakti" dedi.

Bakan Tüfenkci, 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi kapsamında Başharık Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

'Malatya seninle gurur duyuyor' sloganları altında mahalle toplantısında konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 24 Haziran'da Türkiye'nin önemli bir seçim yapacağını kaydetti.

Bakan Tüfenkci, 24 Haziran'da Türkiye'nin geleceğinin oylanacağını ifade ederek, "Türkiye'yi gelecekte nerede görmek istiyorsunuz, onun kararını vereceğiz. Her şeyi yıkan, geçmişi silen bir ekibe mi görevi teslim edeceğiz yoksa yeniden Türkiye'yi inşa ve imar etmek isteyen bir ekibe mi teslim edeceğiz, bunun kararını milletimiz verecek. Türkiye'yi tanımayan, yapılanları bilmeyenlere mi görevi teslim edeceğiz yoksa büyük usta Recep Tayyip Erdoğan'a mı teslim edeceğiz, onun kararını milletimiz verecek" dedi.

Bir yandan terörle mücadeleyi sürdürürken, diğer yandan da Türkiye'yi büyüttüklerine dikkat çeken Bakan Tüfenkci, şunları kaydetti: "Bir yandan terör örgütleriyle mücadele ederken, onların inlerine girerken, kırsal ve şehirde başlarını ezerken, sınırlarımızın hemen yanı başında terör koridoru oluşturmaya çalışanlara inat onlara operasyonlar yaparken bir yandan da Türkiye'yi büyütmeye çalışıyoruz. Afrin'de, Cerablus'ta Fırat Kalkanı'yla o terör örgütlerinin başlarını ezerken, ülkemize operasyon yapanlara karşı Kandil'e de gireceğiz ve onlarında başını ezeceğiz."

Bakan Tüfenkci, Türkiye'yi her alanda 3,5 kat büyüttüklerini kaydederek, "Türkiye'yi her alanda 3,5-4 kat büyüten bir lidere mi yoksa hala Türkiye'de neler olup bittiğini bilmeyen insanlara mı görevi vereceğiz, buna hep beraber Malatyalılar karar verecek. Diyorlar ki 'AK Parti Malatya'ya ne yaptı?, Bu milletvekilleri, bakan ne yaptı?' Biz iktidara geldikten sonra her ile neredeyse bir havaalanı yaptık. Her ile bir üniversite yaptık. Her ile müthiş duble yollar, limanlar, köprüler, barajlar yaptık. Şimdi birileri 'Bu barajlar, yollar, limanlar beton yığını' diyor. Bu yollar, bu limanlar olmasaydı üretim olur muydu, Türkiye'nin ihracatını 5 kat büyütebilir miydik? Malatya'da bizden önce havayolunu kullanan yolcu sayısı 86 bin iken şimdi 880 bin yolcu bu havalimanını kullanıyor. Malatya Eğitim ve Araştırma hastanesini kim yaptı, AK Parti yaptı. Malatya'ya Karaciğer Nakil Enstitüsünü kim yaptı, AK Parti yaptı. Eski stadı Millet Bahçesi yapıyoruz. Yeşil Kuşak'ı AK Parti yapıyor" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a milletin inandığını ve güvendiğini ifade eden Bakan Tüfenkci, "Mazlumların, mağdurların hakkını koruyan, 'Kudüs kırmızı çizgimizdir. Dünya beşten büyüktür' diyen bir liderimiz var. Dünya üzerimize geldi. Dünya'da, Avrupa'da üzerimize gelirse gelsin vız gelir tırıs gider. Yeter ki Türk milleti yanımızda olsun. Milletimiz arkamızda olduğu sürece 24 Haziran'dan sonra güneş başka doğacak. Vakit Malatya, Türkiye vakti" dedi.

AKÇADAĞ'DA..

AA'nın haberine göre, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'ne ilişkin, "Cumhurbaşkanımızı Meclis'te azınlığa, muhalefete düşürmeyin. Biz Meclis'te çoğunluğu sağlamadığımız an sistemi kilitlemiş oluruz." dedi.

Tüfenkci, Akçadağ ilçesinde Başpınar Mahalle Muhtarlığınca düzenlenen iftar programında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin 25 Haziran'da önemli bir seçime gideceğini söyledi.

Seçimlerde Türkiye'nin bir yol ayrımına karar vereceğine dikkati çeken Tüfenkci, vatandaşların ülkenin yeniden inşasına, erdem ve iradeyle şahlanışına veya eskiye döndürme adına oy kullanacaklarını ifade etti.

Tüfenkci, Türkiye'nin Gezi Parkı olaylarından sonra sistematik olarak "17-25 Aralık darbe girişimi", 6-7 Ekim olayları ve 15 Temmuz hain darbe girişimini yaşadığını anımsattı.

Bu olayların ardından Cumhur İttifakı'nı kurduklarını dile getiren Tüfenkci, terör belasından kurtulmak, Türkiye'yi bölmek ve parçalamak isteyenlerin oyunlarını bozmak amacıyla Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni getirdiklerini anlattı.

Türkiye'nin istikbali, istiklali, geleceği noktasında ve gençlerinin rahat ve refah içinde varlığını sürdürmesi adına Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin uygulanmasına geçeceklerini ifade eden Tüfenkci, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu sisteme 'Hayır' diyenler, bugün bu sistemle Türkiye'yi yönetmeye kalkıyorlar, 'En iyi biz yönetiriz.' diyorlar. En iyi siz yönetiyorsanız o gün niye 'Hayır' dediniz, bugün niye talip oluyorsunuz? Hatırlayın, 'Üçüncü havalimanı, köprü yapılmasın.' diyenlerin, yola, köprüye 'taş yığını' diyenlerin iş başına gelmeleri halinde Türkiye'nin geleceğinin nasıl olacağına sizler karar vereceksiniz. O gün bu altyapıya, köprülere, havaalanlarına 'beton yığını' diyenler, bırakın fabrika yapmayı, fabrikanın çivisini dahi bu ülkeye yaptıramazlar."

- "Gönülleri de birleştirdik"

Bülent Tüfenkci, sadece yol yapmadıklarını, gönülleri de birleştirdiklerini belirterek, bunun için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ne geçtiklerini vurguladı.

Türkiye'de yaşayan 81 milyon vatandaşı bir ve beraber gördüklerini söyleyen Bakan Tüfenkci, "Vatanına, milletine, devletine ihanet etmeyen her bir kardeşimizle yol yürürüz.' dedik ve onların refah düzeyini arttırmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Biz her yıl bir milyon insanımıza iş, aş bulduk. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle, yüksek büyümeyle beraber biz daha fazla insanımıza iş ve aş bulacağız." ifadelerini kullandı.

Vatandaşlardan bir ricası olduğunu dile getiren Tüfenkci, "Ahmet'e, Mehmet'e değil, bu ülke için oyunuzu kullanın. Geleceğimiz için oyunuzu kullanın. Cumhurbaşkanımızı Meclis'te azınlığa, muhalefete düşürmeyin. Biz Meclis'te çoğunluğu sağlamadığımız an sistemi kilitlemiş oluruz. Dolayısıyla biz Türkiye'yi o duruma düşürmeyin diyoruz." şeklinde konuştu.

Bülten- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

57 yorum yapılmış

  • Arif Yıldrım (5 yıl önce)
    ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Alemcan (5 yıl önce)
    Çok sayıda suç çeteleri oluşmuş adaletsizlik kol geziyor daha ne yapaçaklar toplumun ahlak kurallarına restart attılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    Yalni$ .insanlar icin .cebine girecek .ne yapildi .hersey pahalli .esnafi bitirdi .bagkur .700tl .elektirik .su .gida giyim .hersey .%60.zamli .fogunun .bayinin en pahalli pidesi .bizde .bir .insani dusunen yok .150gr .pide 1tl .yaziklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    Sayın Bakanım, Kayısı için ne yaptınız? Malatya'da kayısıcılık bitmiştir. Malatya Kayısısı sizlere ömür...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    Malatyaya her ile rutin yapılan şeylerin dışında tek bir proje söylermisin bakanım malatya ak parti kurulduğundan beri en fazla oy yüzdesi veren illerden ve sizde ilk bakansınız malatyaya ne yaptınız en basiti ticaret bakanısınız kayısı ile ilgili ne yaptınız hikaye anlatmayın millete oyu reise vereceğiz ama size oy yok bu kadar basit
    0
    0
    Yanıtla
  • Akçadağlı (6 yıl önce)
    Arkadaş benim anlamadığım nokta bu kadar insan tepki veriyor netice olarak bunlar seçim kazanıyor Pekala bu nasıl oluyor...?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Eskiden bizim derdimizi Bakanlar Kurulunda dile getirecek bakanımız yoktu derlerdi. Allah Bülent Bey gibi sicili tertemiz birisini bizi temsil etmeyi nasip etti. Şimdi de "neticede Malatya'da hiçbir şey yapılmadı" deniyor. Allah insaf versin. Nankörlük kimseye bir şey kazandırmıyor. Yarım milyar tarım destekleri alınmış. Bunlar görmezlikten geliniyor. 10 miyar da dağıtsan nankör nankördür görmez. Boşverin Sayın Bakanım bunlar sizi üzmesin. Sizi de Malatyalıların başından eksik etmesin. Amin. Kadir geceniz kutlu, nankörlere de bu gece hürmetine C.Hak akıl ve basiret versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasemin döngu (6 yıl önce)
    Sizler ne kadar nankor nankor nankorsunuz ya bu adamlar sizee ne yapmis kusura bakmayin da azicik calisin gayret edinde devlette size biseler versin ohhhh ne guzel ben calismayam devlet baba.bana.baksin siz hangi ulkede yasiyosunuz vallahi size mustehak eski gunleri arar olmussunuz hele bi basa gelsinlerki size gununuzu gostersin sokaklarami cikarsiniz artik indirimlerden mi yararlanirsiniz gunluk zammi uersiniz bilemem kusura bakmayinda bu devleti bulmussunuz basinizin ustune koyun hastane yol yol onun icin hemen doktara girip cikiyosunuz onun icin yollari rahat kullaniyosunuz malatyada deniz bolgesi degil.elbet daha ne yapacaklar bu insanlar aklini koru koru pkk ile yandaslik yapan insanlari savunma yarin biri basa gelir o zaman bu gunleri zor ararsiniz hainlik etme malatya akp sayesinde bolluk gordun gorgu saygi gordun insanlik gordun daha yeter ne gorecen vatanina sahip.cik yarin sana kimse cikma bi tekmede pkk yandaslarindan gelir polisine askerine sahip.cik nankor olma rahatlik batmasin sonuna kadar Akp Allahim size uzun omurler versin milletvekillerim seni cok seviyoruz reis baskan RECEP TAYYIP ERDOGAN hain olma turkiye Allah korusun bugunleri cok.ararsin pkkkkkkkya destek cikma
    0
    0
    Yanıtla
  • Yunus karatas (6 yıl önce)
    Kalede hala içme suyumuz yok. 600 metreden maski su gertiremiyor.Maskı bana hikaye anlatıyor.5 bin tl masraf karşılayacak bütçeleri yok .köy içme suyunu el koymuşsun bunu bile beceremiyorsunuz.icme suyu bile esirgeyen bir belediye başka ne tür hizmetler yapabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Adnan (6 yıl önce)
    Yani sonuç olarak malatya ya hiç birşey yapılmadı.. .sayın bakanım malatya ya gelip gittiğinde acaba cevre illeri ve malatyaya yi kiyasliyomu hal binası na yapılması gereken Avm malatya parkın yanına yapılan rezidans sürekli ihaleye verilip her defasında zarar edilen cadde üzeri otopark ihaleleri bitmeyen kuzey güney çevre yolu projeleri evet Malatya ya çok şeyler yapıldı teşekkürler.. ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif yurtsever (6 yıl önce)
    aydınlar kazanacak ve herkes aydın olacak,dip dalgası degil tsunami geliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Hamit Turcan (6 yıl önce)
    Sa.evet tekrar bir fırsat daha vereceğiz lakin kaysimiz hala 4 kişinin elinde, evet tekrar bir fırsat daha vereceğiz fakat malatya çiftçisinin birçoğunun su sıkıntısı devam etmektedir.millettin vebalini üstlenmiş baş komutanımız Recep Taip Erdoğan dış ve iç düşmanlara karşı gönlümüzü kabartmakta umulurki Malatya milletin vebalini üstlenmiş malatya millet vekillerimizde malatyanin özel sıkıntılarına derman olacak bu belirtiğimiz ve belirtmediğiniz sıkıntılara projeler hazırlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 16 yılda yapmayan bir 5 yıl daha ver yapar 21 yıl yapar 21 yılda da askere gidip gelmiş evlat olur sonuç hadi hayırlısı 16 yılda kayısı ya dert olmak yerine ayağ düşürenlere benden hayır tamam
    0
    0
    Yanıtla
  • meraklı (6 yıl önce)
    hastane yapıldı doğru, günlerce randevu alamıyoruz, ultrasona minimum 20 gün, mr çekiliyor 4 ayda sonuç alıyorsun, trafik rezalet, partili birine yakın olmazsan asla hiç bir işin çözülmez, kayısı ayak altında vs.. hepsi bir yanada merak ettiğim çakır malatyaya ne yaptı, trambüs dışında.. temizlik firması istanbul, belediyenin bütün hizmetleri tamamen paralı, su faturaları çok yüksek... ayrıcada sanayiye yapılan kavşağı tasarlayan mimarada nobel ödülü vermek gerekir nasıl bi düşünce varsa artık....
    0
    0
    Yanıtla
  • İskender (6 yıl önce)
    Ben yazmaya cesaret ediyorum sen niye yayınlamaktan korkuyorsun editör Korkaklar kaybetmeye mahkumdur
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür (6 yıl önce)
    Bunlarin döneminde, zengin daha da zengin - fakir ise daha da fakir oldu aynı ortacag da ki gibi. Orta tabaka kalmadi. Maalesef insanimiz uyudukca bunlar ve yandaslari kazanacak. Kime sorsam yeter artik TAMAM diyolar fakat; korkarim ki perdenin arkasinda yine bunlara oy verecekler cünkü bunlardan olmayan terörist bu ulkede...
    0
    0
    Yanıtla
  • Falanca (6 yıl önce)
    Malatyanin sizden once de hava alani ve üniversitesi vardi. Üretim yapmis mış daha samanı bile ithal ediyoruz. Cahil insanları kandirmak nede olsa kolay yaptırdığınız yol ve köprüleri yabancılara yap islet devret mantigi ile yapiyorsunuz. Halka da vergileri bindiriyorsunuz. Gerçekten araştırın sorgulayin ekonomimiz hiç iyi durumda degil siyaseti bos verin once kendinizi sonra ailenizi ve geleceginizi düşünün. Bircok insanla konuştuğumda uydurma diyorlar ama gercekleri gosterdigimde sasiriyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • a.b. (6 yıl önce)
    Rantçıların oyununa gelindi güneyden gitmesi gereken ÇEVREYOLU yolu RANT çılar ugruna kuzeyden yapılıyor. bu işle ilgili bilimsel kurumların onayı var MI.İnadına kuzey öylemi.Malatya da ovamı bıraktınız.MALATYA NIN Cigerine hançer sapladınız bunun HESABINI allah a DA VERECEK İLGİLİLERİ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mavi (6 yıl önce)
    Nasıl olsa Malatya çantada keklik bı lafla 6 milletvekili rahat alırız iyi uykular malatyam
    0
    0
    Yanıtla
  • has malatyalı (6 yıl önce)
    liseli kız öğrencilerin hepsi sigara içiyor bonzai almış başını gidiyor okul larımızın eğitimi içler acısı boşanma oranı hat safhada Siz millevekilleri de bölgemize gelip SAYIN Cumhurbaşkanımızın sloganlarını geveleyip duruyorsunuz beton yapıp haydi ranta .İki gariban görseniz fotograf çektiriyorsunuz .kendi basınınızı yanınızda taşıyorsunuz SİZ KAYBETMEYE MAHKUMSUNUZ .Cumhurbaşkanımız yine kazanacak
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail Gürbüz (6 yıl önce)has malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Helâl
    0
    0
    Yanıtla
  • Aralarında Bülent Bey gibi biri var. Tövbe edin. Çarpılırsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)has malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Bu çocuklar bunlar zamanında liseye başladı eğer 30 yaşında değillerse
    0
    0
    Yanıtla
  • Crow (6 yıl önce)
    Yorum yazanlar hep eleştirmiş, hiç mi iyi güzel bir şey yapılmadı? 16 yıl önce arabanız yoktu şimdi var (maşallah hem hanımında hem kendinde), hastanelerde muayene çok zordu veya olmazdı şimdi her yer özel hastane, tüp, benzin, mazot bulunmazdı her yer akaryakıt istasyonu, maç yapacak stadyum her yerde yoktu şimdi her şehirde var, heryer bakkaldı aranılan şey bulunmazdı şimdi her köşebaşı market herşeyi bulabilirsiniz, park bahçe yoktu, şimdi heryer park bahçe dolu, yabancılar yoktu şimdi Suriyeli İranlı bol miktarda komşumuz oldu. Nankörlük yapmayın güzel şeyleri de görün lütfen.
    0
    0
    Yanıtla
  • vural çelik (6 yıl önce)Crow isimli kullanıcı yorumuna
    Arkadaş sanki herkese arabayı bu hükümet dagıtmış gibi konuşuyorsun insanlar o arabaları almak için çok çalışıp bazı şeylerden kısıyor da alıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • serdar aslan (6 yıl önce)Crow isimli kullanıcı yorumuna
    Doğru suriyeliler yok pahasına çalışıp işsizliği iyice körükledi.Sen 50 sene öncesinden bahsetmissin 15 yıl önce o saydıklarının hepsi vardı memlekette.Hayvancılık tarım eğitim iflas etmiş altın dolar fırlamış sen kredi ile aldığın arabanın hesabindasin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Aynen kardeş çok doğru 16 sene önce arabam yoktu hala yok,özel hastane var ama girişi 65 TL sevgi hayat gözde hastaneleri çok şükür doğalgaz yok tüp var ama korkudan kullanamıyoruz 95 TL mazot bildiğim kadarıyla 5.5 TL falan stadyum dediğin de 20 trilyon borcu var ve hala içerdeki elektrik yapılmış değil her hafta orda gorevliyim ne olduğunu çok iyi biliyorum bakkalda artık bişi alamıyorsunuz herşey iki katı 1600 lirayla sen yap hesabı İranlı yok Suriyeli var onlarda bizim sirtimizdan yiyip iciyolar yan gelip yatıyorlar hayırlısı artık ???
    0
    0
    Yanıtla
  • İskender (6 yıl önce)
    Evet ne yaptınız kaysıyı sezonunda 25 sent ile 2 dolara sattırdınız tüm kupon arazileri yandaşlara peşkeş çektiniz işinize gelmeyen valileri mektupla gönderdiniz Koskoca Malatya orduzu mesire alanını Turgut Özal parkı yapıp size yeter dediniz Sayenizde malatyada alt yapı çok iyi dökülen asfalt ertesi günü kepçeyle kazınıp yamalanıyor Malatyamıza don kişot değirmeni getirdiniz Sümerbank ve tekelin yerini avm ve residance yaptınız İnşaatta ruhsat için öngörülen karın üçte birini bağış olarak aldınız 1970 lerin efsane troleybüs teknolojisini halkımıza armağan ettiniz Köy çeşmelerine su saati takıp vergiye bağladınız Koca malatyada sınavla girilecek tek Anadolu Lisesi 2 fen lisesi var sayenizde Malatyanın parkları gün geçtikçe büfeciler esnafıyla doluyor Sayenizde çiftçi mazotun fiyatlarından ötürü tarlaya gidemez oldu Ülkeye dışardan saman et süt tereyağı buğday mısır mercimek nohut fasulye... geliyor hamdolsun Malatyanın şeker gibi suyu kokudan içilmiyor hazır su şirketleri size duacı 16 yılda 52 km kuzey çevreyolu milletin arazisine hakkını vermeyip çöktüğünğzden ötürü bir türlü tamamlayamadı İstanbulda ki köprülerin aralarına sayenizde malatyadan para ödüyoruz Vergi babalarının vergilerini affedip öğrenciyi okula başlar başlamaz 25 bin kredi borcuna sokuyorsunuz Daha yazsam burdan ankaraya yol olur Yaptıklarınızın kısa ve öz durumu gümrük ve Ticaret bakanının ilinde kayısı sudan Ucuz fiyatlarla köylüden sömürülüyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (6 yıl önce)
    Yaptiklarin ortada ... Tabelasina egitim arastirma hastanesi yazdirdiginiz 10 defa acilis yapip kurdela kestiginiz hastaneyi diyorsan tam bir dram. Ne zaman bitecegi belli olmayan kaplumbaga hizindaki yeni cevreyolu mu dediniz? Karaciger nakil hastanesiyle anca duygu somurusu yapmayin artik. Aciliyeti olmayan Komurhan koprusu musriflikten baska bir sey degil Yaptiklariniz bunlar . Peki YAPAMADİKLARİNİZ NERDE? HiZLİ TREN HAVALİMANİ TERMİNALİ TRAMVAY YENİ ADALET SARAYİ BATTALGAZİ DEVLET HAST. YENİ ALTGECİTLER NERDE ? Sayin bakanim? SİZE OY VERMEMİZ İCİN SAGLAM SEBEPLER SOYLEYİN BİR ZAHMET
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayısıcı (6 yıl önce)Malatyahmet isimli kullanıcı yorumuna
    BEN SÖYLİYEYİM. MALATYALI BİR BAKAN OLMASI SİZİ MEMNUN ETMİYOR MU? YAZIKLAR OLSUN.
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (6 yıl önce)
    Zengini daha zengin,fakiri daha fakir yaptınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • furkan (6 yıl önce)
    Birazdan troll, algıcı zenginler grubu damlar. Takipteyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Sayın bakan ve genelbaşkan yardımcısı ne yaptı acaba kayısı için. Malatya ekonomisinin dinamosu olan kayısının hali ortada para ettirilmiyor (YAŞ KAYISI 40 KURUŞA SATILDI.) Sulama problemi bi türlü halledilemedi yanıbaşımızda KARAKAYA DURURKEN.Şimdi biz Malatya ya ne yapmadık diyorlar. Evet kayısı için taban fiyat belirlediniz,sulama problemini giderdiniz, çevre yolunu hallettiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cihan (6 yıl önce)
    Ne yaptın Tüfenkçi işiniz gücünüz şov lafı guzaf senin sıfatın bakan olsa da sıradan bir hükümet memuruydun bundan sonra yine vekil olarak devam edeceksin
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (6 yıl önce)
    devlet hastanesinin ismi değişti eğitim araştırma oldu sayenizde on beş gün sonraya rendavu alıp gidebiliyoruz çoğu bölüme devlet hastanesi iken direk gidebiliyorduk başka sahi ne yaptınız soruyorum karaciğer bölümünü üniversite kendisi yaptı park bahçe yle olmuyor vatandaş işsiz iş istiyor örneğin hızlı treni yaptık deyin bir türlü gelmeyen her secim söz verilipte gelmeyen
    0
    0
    Yanıtla
  • Bayram Yekdeş (6 yıl önce)
    Malatyaya acilen kuzey çevre yolunu açın vagon fabrikasını bir an önce kızılay ile anlaşın SİVİL HAVAALANI AÇIN
    0
    0
    Yanıtla
  • BURAK YILDIRIM (6 yıl önce)
    Gerçekten Malatya iş bulmak sıkıntılı.Sanayi boşalmış herhalde.İş arama sitelerini gezmekten bıktık.Okuyuncada adam olunmuyormuş onu öğrendim boşa okuduğumu düşünüyorum.Sağolsun milletvekilllerimiz iş sıkıntısını çözmüş gibi konuşuyorlar.Kaldırımdan çiçekten başka birşey yok.Aslında kıraathane hakkı tüm ülkenin bu kadar boş gezen varken.Onlarda haklı onlarda ekmeğinin peşinde.Bende aday olsam bende seçilip yüksek maaş almak isterdim.Neyse en azından demesinler Malatya'nın bu konuda neyi eksik derler.İyi Malatya sizin olsun,istediğiniz gibi yönetin.Gidiyoruz işte sevinin.İstanbul,İzmir,Ankara...
    0
    0
    Yanıtla
  • furkan (6 yıl önce)
    Harbiden soralım. 16 yılda Malatyaya ne yaptınız? Kaldırım? Altyapı? İstihdam? 3-5 Yol ayrımlı kavşaklar? Köprüler? Fabrika? Pardon sattıydınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Istihdam da sadece Malatyalilara işyok adiyaman lisina baskillisine diyarbakirlisina muş lusuna hepsine iş var Malatya liya işyokk
    0
    0
    Yanıtla
  • BELMA (6 yıl önce)
    CESUR OLUNDA YAZILAN YORUMU YAYINLAYIN KORKMAYIN
    0
    0
    Yanıtla
  • Fuat (6 yıl önce)
    Helal be,, Malatya ya Yapa Yapa yolcu sayısını artirmissiniz..helal be karaciğer nakli ni Malatya ya hizmet olarak yapmışsınız..helal be her il e havayolu yapmışsınız da Malatya ya gelince havayolu değil de askeri havayolunun yolcu sayısını artirmissiniz..bu çok önemli tabiii.koskoca beş milletvekili havayolunun yolcu sayısını nasıl artırılır 16 yıl boyunca bunun çözümü için elinizden geleni yaptınız helal harbiden. Çok yorulmuşsunuzdur siz simdi..kıyamam hadi bu seçim de milletvekili olun da önümüzdeki beş altı sene de biraz daha yolcu sayısı nasıl arttırılır biraz daha çalışın kıyamam size gene çok yorulacaksiniz ama ne yapalım sizin işiniz bu yolcu sayısını arttırmak..hem Malatya nin havaalanına ihtiyaçi yok ki. Kim uyduruyor bunları.
    0
    0
    Yanıtla
  • itiraz 44 (6 yıl önce)
    Sayın bakan hastahane yaptınız da, hastanın yaşadığı rezaletten haberiniz var mı? 15-16 senedir bir çevre yolu yapamadınız,bakansınız kayısı üreticisinin emeğini sömüren 4 tane kayısı tüccarına ne gibi yaptırımınız var. Kentin sorunları olduğu gibi devam ediyor yetmemiş gibi sorun çözmeyen/üretemeyen bir başkanı MV adayı yaptınız kusura bakmayın,siz kentin durumuyla ilgili bilgi alıyorsunuz biz bizzat yaşıyoruz gerçekler her zaman acıdır sayın bakan bu acıyı ak parti bu seçim yaşayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ersin Aslan (6 yıl önce)
    ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Deniz 44 (6 yıl önce)
    sayin bakan güzel söylüyorsun da diger iller 1500 yatakli sehir hast yapilirken biz mevcut olan 2 hast yiktik 600 yatakli hast yapildi 5 yıldır Daha Battalgazi devlet hastanesi yapılacak ayni vagon onarım fabrikasına döndü ha bugün ha yarin stada gelirsen 1 yildir daha baglanyi yolu yapılmadı üniversitesi nin mezuniyet töreninde gördünüz rezaletti 3 sü Malatya trafik Allah bulak çevre yolu olmayan tek şehir her gün bit kaza özelikle üniversitesi yolunda kusura bakmayın ama Akp yüzde 67 oy veten ile hiç benzemiyor 1 bakani 1 genel başkan yardımcısı olmasına rağmen
    0
    0
    Yanıtla
  • Çoban (6 yıl önce)
    Tabiki düşürmeyecegiz MHP ile destek vereceğiz nasıl olsa MHP nin adayıda reis .sıkıştığı niz belli yine reis üzerinde oy toplama kampanyası bugün reisin en zor günlerinde destek veren kim oldu akp kurucuları mi yoksa Devlet bahçeli mi.bu bir ittifak MHP nin millet vekili reisinde vekilidir okadar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Adamsın ama mhp çıkaramadımı oyun akp vekili çıkaracak olay budur fark yok
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (6 yıl önce)
    Vallahi anladık billahi anladık. İstanbula yaptınız şu ile yaptınız bu ile yaptınız. Malatyalilarin sorunu MALATYA ya ne yaptınız ?. 7 senede bir stad yaptınız onuda bir sürü eksiklik ile ve havaalanina en uzak bölgeye yaptınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (6 yıl önce)
    “Meclis’te çoğunluğu sağlayağamadığımız zaman sistemi kilitlemiş oluruz.” Demek başkanlık sistemini eleştirmektir.. Başkanlık sistemi seçimlerinde vaatlere dönüp baktığımızda biri neydi? “Başkanlık sistemi sistem krizini önleyecek, uzlaşma arayışının güvencesi olacak” Öve öve bitiremedikleri sistemin daha ilk seçimlerinde sistemi kilitlemiş oluruz demek yine onların ve getirdikleri sistemin suçu değil, onları beğenmeyip de oy vermeyen seçmenin suçu... Evet haklısınız bence de vatandaş suçlu, ama sizlere güvendiği için...
    0
    0
    Yanıtla
  • GÖKMEN (6 yıl önce)
    ÖYLE DEMEYİN KIRAATHANE YAPAÇAK SİZE BEDAVA KEK VERECEKLER BEDAVA ÇAY VERECEKLER HADİ ALKIŞYAYIN KEKÇİLER :)
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Doğru söylüyor sayın bakan, yukarıdaki Malatya'ya bir şey yapacaktı , vekiller mani mi oldu?
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (6 yıl önce)
    Tufekci çalışıyor sadece Malatya diger adaylari sessiz akp de oznur calik disinda diger 4 adayin da bir şey yapacağını sanmiyorum Malatya için en büyük handikap.aday Ahmet çakır hangi akla Ahmet Çakır gibi Buyuksehir i batiran kişi aday listesine konmuş anlam veremiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (6 yıl önce)
    Ne yaptın sayın bakan anlatta bizde bilelim bi tane müdürlük kalmadı Malatya’da farkındasınız değilmi?Büyükşehiriz güya doğru düzgün bi hastane Yok ama yarı nüfusumuz olan Elazığ’da yapılıyor Yozgat’ta yapılıyor neden bu memlekete yaptırmadınız gidin bi hastahaneye 1 ay sıra verilen bölümler var kusura bakmayın sayın bakan bu defa oy yok siz saydığımız sevdiğimiz vekilimiz bakanımızsınız insanların Çalık”ı Çakırı Kahtalıyı istemediğini biliyordunuz neden engel olmadınız emin olun en az 1 vekil kaybedilecek sizde biliyorsunuz reisin 1 oy kaybetmeye tahammülü yok 24 Haziran’dan sonra çok kişi gidecek Allah’ın izniyle
    0
    0
    Yanıtla
  • arğalı (6 yıl önce)
    1-GÖNÜLLERİ BİRLEŞTİRMEDİNİZ :Şu anda bir çok evde kardeş kardeşle konuşmuyor.Kardeşi iyipartiye oy veriyor diye diğer kardeşi ona hain fetöcü diyor 2-YIKTIKLARINIZ YAPTIKLARINIZ : Yollar hastaneler okullar yaptınız el hak,Ama tekel fab.yıktınız,sümerbankı yıktınız,son olarak Şeker fab sattınız.Hastanelerde kaliteli hizmet yok parası olan özele gidiyor olmayan aylarca mr için bekliyor.Okul yaptınız ama içinde eğitim yok.herkese (Herkese derken akp il ve ilçe başkanlıklarında referanslı olanlara tabiki) sosyal yardım verdiniz ama iş vermediniz.Şimdi kimse çalışmak istemiyor. adalet sarayları yaptınız ama içinde adalet yok.Üniversite yaptınız içinde hoca bırakmadınız.YANİ ANLAYACAĞINIZ YAPTIKLARINIZ YIKTIKLARINIZ YANINDA DEVEDEN KULAK KALIYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (6 yıl önce)
    Doğru.Gerçekten ne yaptınız.Altın yumurtlayan şoför okulunu bile kapattınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yaşasın saadet (6 yıl önce)
    Hangi barajı yapmışlar Hangi limanı yapmışlar Gençlerin çalışacağı hangi fabrikayı yaptılar Samanı ithal ettiler Buğdayı Mısır’ı mercimeği ithal ettiler Şeker fabrikalarını sattılar yakında şekeride ithal edecekler Yani Erbakan Hoca yapar bunlar satar Size oy moy yok oylar SAADET e bu sefer
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyam44 (6 yıl önce)
    bir hastane yaptılar ortada girişini gitmek için 15 dk yürümek lazım bir diş hastanesi yaptılar otobüs geçmiyor önününde yolu zifiri karanlık tebrikler
    0
    0
    Yanıtla
  • Gul (6 yıl önce)
    engelliler arasinda ayrimcilik yaptin bakan bey. Bizleri ziyaret etmediniz ama cumhur askanimizla her gelmesinde resim cektiren bir engelli bayan arkadasimizi hep evine gidip ziharetler yaptiniz onun kardeslerini akrabalarini maskiye aldiniz bizlerde insaniz bizde cumhurbaskanimizi seviyoruz sozde degil ozde adil olun lutfen
    0
    0
    Yanıtla