SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Dobi Hasan' Ispartaspor'da

0
Güncellendi - 2019-10-30 01:33:21
'Dobi Hasan' Ispartaspor'da
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7.Grup'ta mücadele Isparta 32 Spor'un yeni Teknik Patronu 'Dobi Hasan' lakaplı Hasan Şengün oldu.

Isparta 32 Spor Genel Kaptanı Ferhat Koçer, Dobi Hasan'a her türlü konuda anlaştıklarını bildirerek, "Camiamıza hayırlı olsun" dedi. Teknik Direktör Hasan Şengün ise anlaşmayı doğrulayarak, "Daha önce Davrazspor'da çalışmıştım. Isparta'yı ve taraftarımızı unutamadım. Bu yolun sonu şampiyonluk olacak" dedi.

'Dobi Hasan' lakaplı Hasan Şengün kimdir?

Hasan Şengün 14 Temmuz 1961'de Trabzon'da doğdu. Eski Türk Milli futbolcu ve teknik direktör olan Şengün, Samsunspor ve Trabzonspor'da da futbolcu olarak forma giydi.

Türk futbolunda 1979'da profesyonelliğe adım attığı yıllarda Samsunspor'da oynadı. 1983 yılında 12.5 milyon TL gibi astronomik bir rakamla Trabzonspor'a transfer oldu. Trabzonspor'da uyum sorunu yaşamayan Şengün, 1983-1984 sezonunda 32 lig maçında forma giyip, 14 gol kaydederek, gol krallığında ikinci oldu. Aynı sezon kulübüyle ilk ve tek lig şampiyonluğunu kazandı.

Trabzonspor'da 8 yıl forma giydikten sonra Malatyaspor ve başka kulüplerde de futbol oynayan Şengün, 22 kez Milli takımlara çağrıldı, 1 kez Türkiye U-21, 17 kez de Türkiye A Milli Takım forması olmak üzere, toplam 18 kez milli formayı giydi. Şengün, Türkiye A Milli Takımı'nda forma giydiği sürede 3 gol kaydetti.

Futbola vedasından sonra Antrenörlük yapmaya başlayan Şengün, 1994 senesinde Samsunspor'da altyapı antrenörlüğü, Tokat Erbaaspor, Tokatspor Samsun Çarşamba ve daha sonra Termespor'u çalıştırdı.

2000 yılında tekrar Samsunspor'un altyapısında görev alan Şengün, sırasıyla İlkadım Belediyespor, Adıyamanspor, Akçaabat Sebatspor ve amatör Dikbıyık Belediyespor'u çalıştırdı. Şengün, daha sonra Samsunspor Gençlik Gelişim Sorumlusu olarak görev aldı. Yakın zamanda Isparta Davrazspor ve Bartınspor'u da çalıştıran Şengün ile kıl payı şampiyonluğu kaçırdı. Şengün son olarak geçtiğimiz yıl ise yine Çarşambaspor'u çalıştırdı.

Isparta, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yeni Malatyalı (4 yıl önce)
    Bizimle ne alakası var???
    0
    0
    Yanıtla