SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doç.Dr. Deniz, MEAH Başhekimliği Görevinden İstifa Etti

Doç.Dr. Deniz, MEAH Başhekimliği Görevinden İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi (MEAH) Başhekimi Doç. Dr. Serdar Deniz bu görevinden istifa etti.

Yaklaşık 11 ay önce, Prof.Dr. Erdal Aktürk'ün ayrılmasıyla boşalan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne başhekim olarak atanan Doç. Dr. Serdar Deniz, bu görevden istifa etti.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Deniz, ”Kıymetli çalışma arkadaşlarım, sizlerle, yoğun pandemi döneminden normalleşmeye geçiş sürecinde birlikte çalışma fırsatı buldum. Büyük bir özveri örneği sergilediniz. Başhekimliğim süresince beni yalnız bırakmayıp, karar verme aşamalarında her türlü desteği verip, sağlık hizmetlerinin nitelikli ve kesintisiz bir şekilde verilmesi için elinizden geleni yaptınız. Hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız, iyi ki sizlerle çalışma fırsatı buldum''dedi.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Anabilim Dalında görevli olan Doç.Dr. Deniz'in, öğretim üyesi olarak çalışmalarını sürdüreceği öğrenildi.

malatyahaber.com- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Bazen işimiz gereği devlet dairelerine gidiyoruz özellikle üst düzey görevlerde ehliyet ve liyakat sayesinde göreve gelenlerin ne kadar az olduğunu hemen fark ediyoruz , 70 li yıllar Mersin MTTB bir abimiz bize seminer verdi bugün hala dün gibi hatırımda gençler hayatta makam ve mevki peşinde kosmayiniz size bir görev teklif edilirse yapıp yapamayacağınızi iyice düşünün kendinizi yeterli görmediğiniz görev olursa hiç tereddüt etmeden teşekkür edip kabul etmeyiniz demişti,şimdi ise bırakıniz teklifi üç günlük dünyada makam ve mevki için her yol deneniyor sonuçta adam kayırma torpilin olduğu yerlerde bir çok ehliyet ve liyakat sahibi değerlerimiz yok olup gidiyor,yeri geldiğinde istafa etmek bir erdemdir bundan dolayı bashekime teşekkür ediyorum .
    %92
    %8
    Yanıtla
  • MUSTAFA (1 yıl önce)
    Biz mhrs den randevu alamıyoruz da bu Suriyeliler nasıl randevu alıyor bilen var mı? Onlar torpilli de biz neyiz. Onlar birinci sınıf vatandaş ta biz ikinci sınıfmıyız. Bizi bu hale getirenler allahından bulsun.
    %29
    %71
    Yanıtla
  • Malatyalı (1 yıl önce)
    Başhekimlik,Sağlık Müdürlüğü gibi makamlar siyasi kadrolar olamaz.Sağlıkta aynı adalet gibi, eğitim gibi siyaset üstüdür. Hastanelere her siyasi görüşten, mezhepten, kalıptan insanlar gelir sizi siyasete göre değil sağlık yönetiminin temel gerekleri olan eşit,kapsayıcı, şeffaf, ulaşılabilir olarak hizmet vermelisiniz. Ama maalesef Malatya bu türden sağlık yöneticilerini çok uzun zamandır göremedi. Çünkü liyakati değil siyaseti ve sadakati ön plana aldı. MEAH nin çok ciddi kökleşmiş , ötelenmiş sorunları var sözde üniversite hastanesi gel gör ki buna 40 şahit lazım.Üniversite hastanesi olduğunu gösteren tek bir işaret, sembol bile yok. Lütfen profesyonel deneyimli, çalışanla uyumlu, halkın sorunlarına vakıf bir yönetici atayın yine yazık etmeyin.
    %55
    %45
    Yanıtla
  • Pütürgeli (1 yıl önce)
    Kurum hafızası! Bir yöneticinin bu kadar kısa sürede görevinden ayrılması doğru değil. Yeni gelen yöneticinin çalışma arkadaşları ve kurumu yeterince analiz edip insiyatif alması aylar sürer. Lütfen emir eri değil yönetici aradığınızı ve atandığınızı unutmayınız. Siyasi ünvanlar kamudan elinizi çekin. Serdar hocama teşekkür ederim. Görevinden ayrılması doğru olmadı.
    %82
    %18
    Yanıtla
  • Muallim (1 yıl önce)
    Makama gelmek kadar bırakmayı bilmek de erdemdir zorlu süreçte makamın hakkını veren nadir yöneticiler den birisiydi Serdar hoca Allah yolunu açık etsin...
    %81
    %19
    Yanıtla
  • Malatya Sevdalısı (1 yıl önce)
    Kimler geldi kimler geçti. Bilenler iyi bilir. Bu memleketten bir Bülent TOPALOĞLU geçti. Memlekete emeği geçen herkesin işi gücü rast gelsin. Umarım Serdar DENİZ hocamız öğetim görevlisi olarak memleketimize hizmet etmeye devam eder.
    %76
    %24
    Yanıtla
  • Omurga meselesi (1 yıl önce)
    Evet Recep hocanın ayrılmasından sonra ilk tepkisini ortaya koyan Serdar hoca oldu helal olsun valla.. Bazıları da Serdar hoca gibi omurgalı olsaydı keşke.. Makam mevki koltuk sevdalısı olmadığını bir kez daha göstermiş bulunuyor. Yeni gelen ekibin dengine layık olmadığını onlarla çalışmak istemediğini yaptığı bu hareketle ıspatladı. Dik durmak eğilip bükülmemek gerek.. Serdar hoca da en iyisini yaptı.. bakalım daha kim Recep hocanın arkasından tepkisini gösterip istifa edecek? Mhrs randevü olayını çözecek olan başhekim değil vatandaş! Mhrs SAN randevü alıp gitmedikleri ve iptal etmedikleri için şişiyor sistem bunu defalarca açıkladı Serdar hoca.. Serdar hocanın yerine gelecek kişi bakalım neye kime nasıl hizmet edecek.. Serdar hocaya hayırlı olmasını diliyorum..
    %71
    %29
    Yanıtla
  • Recep solmaz (1 yıl önce)
    Sayın başhekim ilkeli tavizsiz onurlu şerefli duruşunu herşeyin makam mevki olmadığını kaliteli ve karakterin aile babası olarakda surdulecegininin bilinciyle gereğini yapmıştır. ALLAH yardımcısı olsun sayın başhekimimin.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Halal Olsun (1 yıl önce)
    Recep Bey in siyasi baskıya rağmen illa başhekim olacak dediği adam da gitti… Bu şehrin görüp görebileceği sağlık hizmetlerinde en donanımlı adamdı.. Makam sevdalısı olmadığı, yeni gelen ekiple çalışmak istemediği bu kadar güzel anlatamazdı… Hayırlısı olsun, yeni bir emir eri daha gelir elbet
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Seyyah (1 yıl önce)
    Mhrs de randevuları açacak kimse o gelir inşallah
    %56
    %44
    Yanıtla
  • Mhrs randevularini başhekim mi kapattiriyor ki
    %72
    %28
    Yanıtla
  • Ortada çok açık gerçek var. Randevu alınamıyor. Kim kapattı bilmem ama olan vatandaşa oluyor.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Demekki mhrs randevularını bu hekim kapatıyordu.Öylemi?O zaman mazota gelen zamlarda bunun da parmağı vardır.
    %83
    %17
    Yanıtla
  • Aradaki ilişkiye bakılırsa benim yorum yapmam çok gereksiz olmuş gerçekten. Nasıl aklıma gelmedi randevu ve mazot ilişkisi!
    %19
    %81
    Yanıtla