SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğadaki Hayvanlar İçin Yiyecek Bırakıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü yüksek rakımlı bölgelerde yaban hayvanları için et, kemik ve ekmek bıraktıklarını söyledi.

Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, yoğun kar yağışı ve dondurucu soğuklar nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için çalışma başlattı.

Birlik Başkanı İhsan Akın, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Yüksek rakımlı yerlerde karın yoğun olduğu alanlarda doğadaki hayvanlar için yiyecek bırakıyoruz. İlgili kurum ve kuruluşların, duyarlı olan herkesin bu konuda daha fazla ilgi alaka göstermesini bekliyoruz, takipçisiyiz. Özellikle böyle günlerde gereğini muhakkak yapalım."

Akın, yaban hayatının korunmasının ekosistem için hayati önem taşıdığını vurgulayarak, toplumun her kesimini bu sorumluluğa ortak olmaya davet etti.

malatyahaber.com

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız