SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanlar Yolu Asfaltlandı

0
Güncellendi - 2017-07-04 03:20:39
Doğanlar Yolu Asfaltlandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Akçadağ ilçesinin en büyük mahallesi olan Doğanlar mahallesinde asfalt çalışmalarını büyük oranda tamamladı.

Doğanlar mahallesinin ulaşım problemlerinin tamamına yakınını ortadan kaldıran Büyükşehir Belediyesi, mahallede toplam 7 kilometrelik asfalt çalışması yaptı. Söz konusu mahallede kalan bazı yerlerin ise altyapı çalışmaları yapıldıktan sonra asfaltlanacağı kaydedildi.

Yapılan asfalt çalışmalarından son derece memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür ettiler. Doğanlar’ın bütün sokaklarının asfaltlandığını ifade eden vatandaşlar, “Büyükşehir Belediyemiz uzun zamandır yolumuzda çalışıyordu. Yollarımız pırıl pırıl oldu. Toz, çamur yok.  Bayramda gelen misafirlerimiz yolda çok memnun kaldılar. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ ilçesinde daha önce ilçe merkezinde bazı caddeler ile Ören ve Bölüklü mahallelerinde toplam 16 kilometrelik asfalt çalışması yapmıştı. Büyükşehir Belediyesi altyapı çalışmalarının tamamlandığı yine birçok mahallede de asfalt çalışması yapacak.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • DOĞANŞEHİRLİ (7 yıl önce)
    Çok güzel olmuşta keşek doğanşehirede bir gidilse hani malatyanın en büyük ilçesi olan varya şehir merkezi keşke dağ yolu gibi olsa diyoruz yok hiç bir çukurdan kaçamıyorsun çünkü her yer çukur
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (7 yıl önce)
    şirin mi şirin olmayan ilçemin kıymetli vatandaşları bu yol ankara asfaltı değil ankara asfaltından arazıl yolu sanki bize gökdelen yaptılar doğanlar mahallesinde ikamet etmekteyim akçadağ öyle güzeldirki şeytan diyor malı mülkü sat at yarışında kaybet kurtul kütügünü sildir ağrı doğubeyazıta yerleş kar kış olsun yollar kapansında akçadağın kıranında geçme.
    0
    0
    Yanıtla
  • ABDULLAH (7 yıl önce)
    HE YAV NE ASFALT YAPILMIŞ AMA ARKADAŞ KENDİNİZİ. ÖVMEYİ BIRAKIN İŞ YAPIN SİZİ ÖVENLER OLUR DAHA Kİ BİR ASFALT YAPTINIZ . DİYER BÜYÜKŞEHİRLER GİBİ BARİ HİZMET YAPSANIZ DEMEKKİ BÜYÜK KANALLARDA ANA HABER BÜLTENLERİNDE ÇIKARSINIZ .. 1 YIL ÖNCE ŞEHİR İÇİNDE YAPTIĞINIZ KALDIRIM VE ANA YOLLARDAKİ YERLER HEP SÖKÜLMÜŞ KÖY YOLLARI GİBİ OLMUŞ. BU PARALAR NERDEN GELİYOR. SİZ BEKLEYİN 2019 DA SİZE OY VERİRLER..
    0
    0
    Yanıtla
  • nazlı kurhan (7 yıl önce)ABDULLAH isimli kullanıcı yorumuna
    Televizyona çıkmayan belediyeler çalışmıyor mu yani ? belediyelerin çalışıp çalışmadığını tv lere çıkıp çıkmadığına göre mi ayrım yapıyorsun :) bu fikir ile git sen sorun yok :)
    0
    0
    Yanıtla