SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir Alt Yapısına 34,4 Milyonluk Yatırım

0
Güncellendi - 2018-12-18 05:03:11
Doğanşehir Alt Yapısına 34,4 Milyonluk Yatırım
A- A+ PAYLAŞ

MASKİ Genel Müdürlüğü, 55 aylık süreçte Doğanşehir ilçesine 34.4 milyon TL’lik yatırım gerçekleştirdi.

Doğanşehir İlçesinde gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan MASKİ Genel Müdürü Ertan Mumcu, “Doğanşehir genelinde kanalizasyon ve içmesuyu altyapı çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam ediyor. Burada 34.4 milyon TL’lik bir yatırımla, 332 kilometre uzunluğunda kanalizasyon ve içmesuyu altyapısı çalışması gerçekleştiriyoruz. Şuana kadar 138 kilometre uzunluğunda içmesuyu, 115 kilometrelik de kanalizasyon altyapısı yenileme çalışmamızı tamamladık. Biten iş kapsamında bu yılın başında ilçe merkezinin 74 kilometrelik içmesuyu ve 90 kilometrelik kanalizasyon hattını tamamen yeniledi” dedi.

Mumcu, Kurucuova’daki altyapı çalışmalarının devam ettiğini de belirterek, “Devam eden işimiz Kurucaova’nın içmesuyu ve kanalizasyonunu tamamen yenilemeye yönelik çalışma.  Yine burada 25 kilometre uzunluğunda içmesuyu, 24 kilometre uzunluğunda ise kanalizasyon olmak üzere toplam 49 kilometre uzunluğunda, 4.5 milyon TL değerindeki altyapı çalışmamız ise devam ediyor. Doğanşehir ilçemizde Doğu Anadolu Projesi kapsamında ise 2.1 milyon TL maliyetinde sulama tesisi yapıldı. İlçemize sağlam ve modern bir altyapı kazandırmak için ekiplerimiz hummalı bir çalışma yürütüyorlar. Çalışmalarda emeği geçen ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (5 yıl önce)
    SAĞOL ERTAN BAŞKAN ELLERİNE SAĞLIK DOĞANŞEHİR SENDEN DAHA FAZLASINI BEKLİYOR.......BAŞARILAR....
    0
    0
    Yanıtla