SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir Merkezli 4 Büyüklüğünde Deprem

Doğanşehir Merkezli 4 Büyüklüğünde Deprem
A- A+ PAYLAŞ

Pazartesi sabah saatlerinde merkez üssü Doğanşehir- Erkenek olan 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, 6 Mart saat 08.51'deki depremin yer yüzeyinin 4 km. altındaki tabakada meydana geldiğini duyurdu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ilyas (1 yıl önce)
    hasar tespitler hakkında bilgi yok mu? muhtarlara askıya çıkacak mı edevletten göremiyoruz komple malatya silik.
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Baktınız mi bilmiyorum ama bugün açılmış,odemlerde yapılmış
    0
    0
    Yanıtla
  • Tabii 5.6 lik depremden sonra durumlar değişti tekrar bakıldığıni sanmıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah Gençoğlu (1 yıl önce)
    Benim ev 47 yıllık bina ilk tespitte az hasarlı verildi.Adamlar evin bodrumuna bile girmeden bu tespiti yapmış.İtiraz edecekken 5.6 olan depremden sonra bu sefer evi su basmış.Maskiyi aradık sıra felan dediler.Yinede ben eve girdim kendi imkanlarımla suyu kapadım.Şimdj binanın altıda su dolu.Üstüne kirişler çatlamış.Bu seferde gelsinler orta hasarlı desinler.Yakinda bina kendi kendine çöker artık ..Tek mezar caminin ordan giderken cevherizada Mahallesi'nde.Yalniz bir tek bizim bina değil çoğu bina aynı durumda mahallede.Orada yakında binalar kendiliğinden çöker 50 yıllık binalar.. Artık bizim oraya ne tespit koyarlarsa koysunlar ben ailemi eve sokmam..
    %92
    %8
    Yanıtla