SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'de İmar İncelemesi

Doğanşehir'de İmar İncelemesi
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir Belediyesi ve Malatya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı imar komisyonu ekiplerince vatandaşların yararına olacak imar çalışmaları için sunum ve yerinde incelemeler yapıldı.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Doğanşehir Belediyemiz ve Malatya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı imar komisyonu ekiplerimizce, ilçemiz merkez mahallelerini kapsayan 1/1000 ölçekli ilave/revizyon uygulama imar planı çalışmaları çerçevesinde askı sürecinde belediyemize dilekçeleri ile itiraz eden vatandaşlarımızın talepleri ve vatandaşlarımızın yararına olacak imar çalışmaları sunumu yapılmış olup, zeminde mevcut kullanımlar dikkate alınarak gerekli değerlendirmeler ve incelemeler yerinde yapılmıştır." diye konuştu.

Düzenlenen toplantıya Belediye Başkanı Durali Zelyurt, Malatya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili Selim Pilten, İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Seyithan Tekin, Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Ürkmez, Bekir Alpagut,Şirket Müdürü Mehmet Ormancı ve ekipler katıldı.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız