SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'e 200 Kişilik Pansiyon

0
Güncellendi - 2018-03-27 21:52:27
Doğanşehir'e 200 Kişilik Pansiyon
A- A+ PAYLAŞ

Eğitime %100 Destek Kampanyası çerçevesinde, Senkron Reklam ve Matbaacılık San ve Ltd. Şti. adına hayırsever Vahap Küçük ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında Doğanşehir’de, %51 lik kısmı hayırsever Vahap Küçük tarafından yaptırılarak teslim edilecek olan 200 Öğrencilik Pansiyon inşaatı için hazırlanan protokol Vali Ali Kaban’ın nezaretinde düzenlenen törenle imzalandı.

Vali Kaban, törende yaptığı konuşmada, hayırsever Vahap Küçük tarafından %51’lik kısmı yapılarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesine teslim edilecek olan 200 öğrencilik pansiyonun yer sıkıntısı yaşayan öğrencilerimize hizmet vereceğini söyleyerek hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Konuşmasının ardından Vali Kaban’ın nezaretinde Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı tarafından protokol imzalandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (6 yıl önce)
    Vahap KÜÇÜK başkan MİLLETVEKİLİ olmayı çoktan haketti hatta VEKİL seçildikten sonra BAKAN bile olabilir yüzde seksen oy veren MALATYA dan iki bakan çıkmış çokmu
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğanşehirli (6 yıl önce)
    SAYIN BAŞKANIMIZI MALATYA YA VEKİL OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ ARTIK ADAM SERVETİNİ MALATYA İÇİN HARCIYOR VE DEVLETTEN BİR KURUŞ MAAŞ BİLE ALMIYOR DEVLETİN ARACINI BENZİNİNİ BİLE KULLANMIYOR
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (6 yıl önce)
    Pansiyon yerine okulu olmayan yerlere yapsanız. Ondan sonra taciz, vs. bir çok olaylar oluyor. Bence en azından liseye kadar çocuklar ailelerinden koparılmamalı.
    0
    0
    Yanıtla