SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanşehir'e Aile Destek Merkezi

0
Güncellendi - 2021-08-25 00:34:21
Doğanşehir'e Aile Destek Merkezi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde yapımı tamamlanan Aile Destek Merkezi düzenlenen törenle açıldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı desteği ile Doğanşehir Kaymakamlığı tarafından yaptırılan Aile Destek Merkezinin açılış töreninde konuşan Kaymakam Halil İbrahim Köroğlu, merkezin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaymakam Köroğlu, yetim çocukların merkezden ücretsiz kreş hizmeti alacağını aktararak, kadınların kullanması için de spor aletlerinin bulunduğunu ifade etti.

Burada gerçekleştirilecek meslek edindirme kurslarıyla kadınların üretime katkı sağlayacağını aktararak, "Kadınlarımızın katma değer ürünler üretip satmasında Doğanşehir'de ileri bir boyuta götürmesidir ve meslek edinmelerini sağlayacaktır. Bunu da ben uzaktan izleyerek mutlu olacağını umuyorum. Bu desteğin Doğanşehir’imize Malatya'mıza hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum." dedi.

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ise toplumun şekillenmesinde kadının rolünün önemli olduğuna vurgu yaparak, açılışı yapılan Aile Destek Merkezi'nin hayırlı olmasını diledi.

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Rasim Bulut da yapılan çalışmalarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Konuşmaların ardından merkezin açılışı gerçekleştirildi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız