SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Doğanşehir'e Bir de Cezaevi Kazandırıyoruz"

0
Güncellendi - 2018-07-30 17:36:37
A- A+ PAYLAŞ

Doğanşehir ilçesinde AKP teşkilatı ile biraraya gelen Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık,  ‘’24 Haziran sonrası milletimize teşekkür ediyorum. Hepimiz kapı kapı, mahalle mahalle dolaşacağız. 2019 Yerel Seçimleri yarınmış gibi çalışmaya devam edeceğiz. İstikametimiz 2019’da Malatya’daki 13 belediyenin 13’ünü de almak” dedi.

Çalık, sözlerine ‘’24 Haziran’da sandıklara sahip çıkan tüm kardeşlerime, mahalle başkanlarıma, muhtarlarıma, ilçe teşkilatı başkanımızın nezdinde tüm teşkilat mensuplarımıza, belediye başkanlarımızın nezdinde tüm belediye çalışanlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Bu teşekkürü Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın adına yapıyorum. ‘’ diyerek başladı.

Çalık sözlerini şöyle sürdürdü:

‘’Milletimizle birlikte parlamenter sistemin değişimini yaptık. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni 16 Nisan’da oyladık. Milletimiz değişim istedi. 24 Haziran’da da parlamenter sistemin yerine gelen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nde ilk cumhurbaşkanını seçtiniz. O devrimi yapan Recep Tayyip Erdoğan’dı. Cumhurbaşkanımızla yol yürümeye devam eden, Cumhur İttifakı’na destek veren bütün kardeşlerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Seçim bitti alanlarda teşkilatlarımızla beraberiz. Mecliste milletvekillerimizle beraber seçim öncesi verdiğimiz sözleri yerine getirmek için mecliste hummalı bir çalışma yaptık. Ne söz vermiştik? Gençlerimiz bizden bedelli askerlik istedi. O zaman bedelli askerlik çıkarılmalı dedik ve 1 Ocak 1994’ten önce doğmuş olanların yasal düzenlemelerini meclisimizden geçirdik. Biz söz veririz, diğerleri gibi lafla geçiştirmeyiz. Biz, söz verince yerine getiririz. Ne demiştik? Onlar konuşur AK Parti yapar.’’

‘’GEL BAKALIM BURAYA MUHARREM DEDİKLERİ ADAMI BAŞA GETİRMEK İSTİYORLAR’’

‘’Biz OHAL’in seçimden sonra son bulması gerektiğini söylemiştik. OHAL süresi doldu. Meclisten tekrar yetki istemedik. 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin hedefinde ülkemiz olan, Recep Tayyip Erdoğan’sız, AK Parti’siz bir Türkiye tasavvur eden uluslararası güçlere ve terör örgütlerine karşı yürütülecek operasyonlar için OHAL’i ilan ettik. Bu ay itibariyle de OHAL kaldırılmış vaziyette. Meclisimiz’den çok önemli bir yasa geçirdik, yargının elini, güvenlik güçlerimizin elini güçlendirecek yasal düzenlemeyi çıkardık. Demokratik hak ve özgürlükleri de güçlendiren bir yasayı meclisten çıkardık. Şimdi biz AK Parti iktidarı olarak bunları yaparken, meclisten çıkarırken CHP Genel Başkan arayışında kriz var. Delegelerin kaç tanesinin imzasının olduğunu bilemeyen bir CHP Türkiye’yi nasıl idare edecek? 24 Haziran’da bizim sandık başkanlarımız ıslak imzaları getirdiğinde hangi sandıktan kaç oy aldığımızı hesaplarken, bunlar sandıklardaki oyları hesaplamaktan acizler, kaç tane kurultay delegesi imza vermiş bunu bile hesaplayamıyorlar. ‘Gel bakalım buraya Muharrem’ dedikleri adamı başa getirmek, kasetle gelen Kılıçdaroğlu’nu da göndermek istiyorlar. Diğer taraftan başka bir partinin genel başkanı da ‘Ben küstüm oynamıyorum evime gidiyorum’ diyor. Sana güle güle, işin gücün rast gelsin.’’

‘’DOĞANŞEHİR’E CEZAEVİ KAZANDIRIYORUZ’’

‘’Doğanşehir’in 50 yıllık içme suyu ve kanalizasyon suyu sorunu çözüldü. Doğalgaz, elektrik sorunu da çözülmüş vaziyette. Yaklaşık bin kilometrelik asfaltlama işlemi de tamamlandı. Biz yolumuza devam edeceğiz. Allah nasip ederse, Erkenek Barajı’yla , Söğüt Barajı’yla getirmiş olduğumuz hizmetlerle sizlere çalışmaya devam edeceğiz. Doğanşehir’e bir de cezaevi kazandırıyoruz. Burası yaklaşık 2 bin kişinin çalışabileceği bir cezaevi olacak. Burası bir istihdam kapısı değil. İnsan hak ve özgürlüklerin her yerde olması gereken bir bina haline getirilecek.’’

"KALKINMA HAMLEMİZE DEVAM EDECEĞİZ"

64-65. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı ve AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ise 24 Haziran seçimlerinde AK Parti’nin Malatya’dan bir milletvekili kaybettiğini belirterek,  “Parti olarak en küçük teşkilattan genel merkeze kadar seçimlerin muhasebesini yapıyoruz. İnşallah buradan aldığımız derslerle Mart ayındaki yerel seçimlerde milletle kaynaşarak ve hizmetleri Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile birleştirerek inşallah kalkınma hamlemize devam edeceğiz” diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçişle birlikte güçlü Meclis’in hissedilmeye başlandığına işaret eden Tüfenkci, konuşmasına şöyle devam etti: “24 Haziran’dan sonra meclisin ortaya koymuş olduğu güçlü performansla OHAL kaldırıldı. Hızlı bir şekilde güvenliği sağlama adına bir takım düzenlemeleri yasalarla sağladık. Bedelli askerliği ve sağlık çalışanları ile ilgili düzenlemeleri gerçekleştirdik. Kısa zamanda bu önemli düzenlemeleri gerçekleştiren meclisin performansı gelecekteki Türkiye vizyonunu yansıtmaktadır. Cumhurbaşkanlığı hükümeti kabinesi açıklandı, şimdi üst düzey atamalar yapılıyor bunlar da tamamlandığında hızlı bir şekilde art arda 100 günlük eylem planlarıyla icraat safhasına da geçmiş olacağız.”

Milletvekili Hakan Kahtalı da “Biz bir ve beraber olacağız. Malatya’da bu sefer 4 milletvekilimiz var ama daha sağlam, daha kuvvetli bir şekilde çalışacağız. Hep birlikte el ele vereceğiz. Kesinlikle ayrımcılığa ve aramıza fitne sokmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Memleketimiz için hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır ise bir davaya inandıklarını belirterek, “Bu dava ülke, millet, kalkınma, birlik ve beraberlik davası. Bugüne kadar gerçekten AK Parti’nin yapmış olduğu bütün vesayetleri kırarak gelen güçlü bir iktidar var. Bunun devamı için gayret edeceğiz. Muhalefete baktığımız zaman hala içeride birilerinin güdümüyle hareket eden, kurulan, dağılan, birleştirilen, bir araya getirilen bir yapı var. Düşünün ki böyle bir muhalefet yapısının iktidarda olduğunu. Türkiye artık güçlü bir ülke. Eski Türkiye artık ortada yok. Daha güçlü, daha bağımsız, kendi siyasetini, geleceğini, hedeflerini planlamış bir Türkiye var” şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise ilçeleri ziyaret ederek, sorunları ve sıkıntıları alarak, ilçeler için neler yapabilirizin analizlerini yaptıklarını ifade etti.

Polat, AKP’nin bir dava hareketi olduğunu belirterek, “Bu davada asla bıkkınlık ve yorgunluğa asla yer yok. Bu millete hizmet etmek bizim için büyük bir şeref” dedi.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

36 yorum yapılmış

  • ayşe (6 yıl önce)
    Malatyanın gururu ÖZnur Çalık...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Kazandırdığı şeye bak: Cezaevi. Gören de fabrika kuruyor sanır
    0
    0
    Yanıtla
  • sezgin (6 yıl önce)
    Ne kadar mutlu olsak az bile ...Hapishane açılıyor ne güzel yatırım .Acilisindada devletin erkaninida bekliyoruz ...ne büyük yatırım ilimiz için !!! Yazık çok yazık bunuda marifetmis gibi basina duyuruyorlar ...Memleketim düştüğü duruma bak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (6 yıl önce)
    Cezaevi ha vay bee ne büyük yatırım. 24 haziran oy vermedim.iyikide vermemişim şimdi daha iyi anlıyorum. içim rahat bir dahada asla bunlara oy vermem.mahalli seçimde çok büyük hezimet bekliyo bizim eski partimiz Akp yi.Nasılsa Reis de yok bu seçimde vay vayy dersin dersini alacaklar.Milleti uyutamayacaksnz.cezaevi haa.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    Bir ulkede cezaevleri artiyorsa o ulkede adalet eksik suc orani fazladir. Bir ulkede hastahaneler cogaliyorsa orada hastaliklar ve ilac kullanimi artiyor demektir. Bizim ulkemizde hastahaneler arttikca ilac firmalari ve hastahane cihazlari satan firmalar milyar dolar kazaniyor ve bu firmalar en cok amerika , israil gibi bizim hic bir zaman iyiligimize is yapmayacak devletlerin. Yani siz hastahaneleri cogalttikca ekonomimiz ve halkimiz batiyor. Anlayanlara selam olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Taner (6 yıl önce)
    Oy vermediğim için içim rahat
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (6 yıl önce)
    Helal olsun Kayısıyı TMO satışını yapmış gibi müjdeliyor M Ü B A R E K
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent g (6 yıl önce)
    Allah için bir iş kapısı açın cezaevi kazandiracaginiza birde çok büyük bir iş yapmış gibi bunu haber yapıyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Neden bu kadar kötü yorumlar yaptiniz, cezaevleri adalet olmayan bir ülkenin en çok ihtiyaç duyduğu seylerdir
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Kazandırmak????
    0
    0
    Yanıtla
  • Baybars (6 yıl önce)
    Dogansehire bir okul bir lise bir üniversite veya bir tatil merkezi kazandiracagiz demiyor Cezaevi diyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Sayın vekil iki bin kişi çalışacak demiş,dil sürçmesi galiba iki bin kişi yatacak diyecekti .Orada çalışacak kişi sayısı üç yüzü geçmez hepside malatyalı olacak değil yine bol vaatler vermeye devam..
    0
    0
    Yanıtla
  • sunam (6 yıl önce)
    ahmet çakır'ın malatya burjuvasına artezyenden su çekip f.kayahan da su akıttığı gibi mi olacak ? insanlar la nasıl helalleşecek?
    0
    0
    Yanıtla
  • Burjuva??? O bölgede oturanlar ekseri krediyle ev almış memur kesimi, orta direk. Malatyada burjuva mı kaldı. Yıllar önce istanbula vs gitti o kesim
    0
    0
    Yanıtla
  • ABUZER (6 yıl önce)
    sanki müjdeli bir haber verircesine doğanşehire cezaevi kazandırmanın neresi hizmet anlam veremedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Argali (6 yıl önce)
    Zihniyete bak 3 y den cezaevi ile ovunmeye.herkes konuşur akp yapar.ama o kadarda elestirmeyelim en az 10 işsiz istihdam edilir oradan.super yatırım.jem mahkumlara marangozluk ta öğretiyorlar mis.artik kimse duramaz Türkiye'nin önünden.hem Almanya'da çok kıskanıyor bizim cezaevlerini.yaaaa
    0
    0
    Yanıtla
  • Eleştirecem derken siyasi düşüncen üzerinden yorum yapmasan daha doğru ve tarafsız bir yaklaşım göstermiş olursun. Almanya da kıskanıyo derken havalimanı aklıma geldi. Onuda almanlar da senin gibi siyasi düşüncesi olanlar da karşı kardeş..sevgilerimle
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    Cezaevi yapacağına cezaevindekileri çalıştırmak için fabrika yap. Suç oranını düşürün. Birde müjde veriyor ya yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    Cezaevi çok büyük bir yatırım(!) işsiziiğe care bulur.Aferim.Siz sakambaç ve evcilik oynamaya devam edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Akif Aydın (6 yıl önce)
    Elazığ’a 1038 yataklı şehir Hastanesi Malatya’ya ceza evi yapıp müjde veriyorlar %70 oy vermeye devam Malatyalı.Devlet hastanesinde dahiliyede 2 haftadan önce randevu alamıyorsun Malatya Elazığ’ın 2 katı ama ne hikmetse tüm yatırımlar oraya
    0
    0
    Yanıtla
  • Raif (6 yıl önce)
    Önemli olan ceza evine ihtiyaç duyulmayacak bir ortam, bir nesil yetiştirmektir. Bir Ülkede cezaevlerine ihtiyaç artıyorsa o ülkedeki idarecilerin, akademisyenlerin ve sivil toplum örgütlerinin kendisini acilen gözden geçirmesi ve düzeltmesi gerekmektedir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ekonomi ve düzgün eğitim. İkisinden biri olmazsa asayiş berkemal olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali er (6 yıl önce)
    milletle dalga gecmeye alıştılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (6 yıl önce)
    Sayın vekilim lütfen M tipi olsun?
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedüşüneceğinidüşünenadam (6 yıl önce)
    Keşke, bir okul kazandırıyoruz diyebilseydin...
    0
    0
    Yanıtla
  • șeref (6 yıl önce)
    MUBAREK SANKI BIR URTEN BIE FABRIKA VEYA SOSYAL TESIS KAZANDIRIYOR ALLAH AKIL IZAN VERSIN
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Ya ÖZNUR hanım hastane hapishane açmak iyi bir şey mi?Şu kıvanç duyduğunuz şeye bak be.Utanın.Bizler ülkede cezaevi istemiyoruz kapatmanız gerekirken açtığınız övündüğünüz şeylere bakın.Hastane ve hapishane açmaktan ziyade bunun nedenlerini araştırınız.Vatandaş niçin cezaevine düşüyor,niçin hasta oluyor.Bunları öncelikli öne alırsanız ve araştırırsanız cezaevi ,hastane açmaya gerek kalmayacaktır.Artvin ARDANUÇ Malatya AĞIN cezaevi yok.Cezaevlerini KÜLTÜR merkezi haline dönüştürelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (6 yıl önce)
    elazığ'a 1040 yataklı şehir hastanesi 1 ağustos'da açılıyor. bize verilen müjdeye bak, hizaya gel. bu arada 300 yatakçık battalgazi devlet hastanesi 5 yıldır açılacak cek cak
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif yurtsever (6 yıl önce)
    Cezaevi açmakla övünen bir devlet yetkilisi ilk kez Türkiyede görülüyor,batıda artık cezaevleri kapanıyor.Bunla övünmek kusura bakmayın biz yönetemiyoruz ama siz oy veriyorsunuz demekdir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (6 yıl önce)
    Hayaldi gerçek oldu. Allah razı olsun. Bütün dogansehirlilerin hayali iyi bir hapishaneydi. Batı bizden korkmakta haklı.
    0
    0
    Yanıtla
  • süreyya (6 yıl önce)
    Cezaevi yapılsa suç yapılmasa suç... Burada hükümlü ıslah edileceği gibi aynı zamanda bölgede istihdamın da kapısını açacak..,ama anlamıyorlar anlamıyorlar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Sayın vekil iki bin kişinin çalışacağı yer demiş , galiba iki bin kişinin yatacağı yer diyecekti.orada en fazla üç yüz personel çalışır ancak hepsi malatyalı olmayacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferit (6 yıl önce)
    Trajedi
    0
    0
    Yanıtla
  • ali mutlu (6 yıl önce)
    Suç oranını azaltmak hükümetimizin görevi demiyor da Doğanşehir' e cezaevi kazandırıyoruz diye övünüyor. Cezaevinde cafe, restaurant, fitting center da olacak mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Pırasa (6 yıl önce)
    Yuppi hadi gidip yatalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Öğünç kaynağın bakar mısınız?
    0
    0
    Yanıtla