SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyol Belediye Başkanı da Korona

0
Güncellendi - 2020-08-31 02:54:38
Doğanyol Belediye Başkanı da Korona
A- A+ PAYLAŞ

NACİ ŞAVATA'NIN DURUMU İSE.. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'dan sonra Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay'ın da koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve tedavisine başlandığı bildirildi.

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, testinin pozitif çıktığını sosyal medya hesabından, "Kıymetli hemşehrilerim.. Dün yapılan kontrollerin ardından Covid-19 test sonucum maalesef pozitif çıkmıştır. Şu an için sağlık durumum gayet iyi, 14 günlük karantina ve tedavi sürecim başladı. Dualarınızı bizden eksik etmeyin." mesajıyla duyurdu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Avukat Muhammet Yalçınkaya, koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını, tedavilerini evde sürdürdüklerini Cuma günü açıklamışlardı.

"KORONAVİRÜS HASTALIĞI ATLATTIM"

Bu arada, Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz de, koronavirüs hastalığını atlattığını sosyal medya hesabında duyurdu.

Cengiz, mesajında "Allah'ın izni siz kıymetli hemşehrileriminde duası ile Koronavirüs hastalığı atlattım. Kıymetli hemşehrilerime arayan, mesaj gönderen, sosyal medyadan yazan vatandaşlarıma, yol arkadaşlarıma dua eden herkese ve sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum."dedi.

ŞAVATA'NIN DURUMU İYİYE GİDİYOR

Öte yandan, koronavirüs teşhisiyle Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan, Yeşilyurt ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, eski İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'nın durumunun iyiye gittiği bildirildi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Nihat (3 yıl önce)
    Hakan kardeşime acil şifalar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (3 yıl önce)
    Bundan 1 ay önce Malatyada 100 kişiden 30 bilemedin 40 kişi maske takıyordu şimdi bu sayı 100 kişide 90 kişiye kâdar yükseldi tabi bu rakamlar benim şahsi Tahminim hastalık insanların kendi çevresinde görülünce hele hele birde can kayıpları olunca insanlar daha tedbirli davranıyor.Günlük vakalar ve covid 19 ölümleri bakanlık tarafından yapilan açıklamalar bence gerçeği yansıtmıyor.Oysaki gerçek rakamlar saklanmasa doğru olarak açıklansa bence daha çok faydalı olur insanlar dahada tedbir alır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Buradaki isimlerede bakarsanız hastalık çok yaygın bizde bunu çevremizde görüyoruz onun içinde yayınlanan günlük verilere inanmıyoruz başta Naci abiye başkanlara ve bütün hastalara acil şifa diliyoruz sağlık çalışanlarına sabır güç ve kuvvet temenni ediyoruz yarın 30 AĞUSTOS Zafer bayramını kutluyoruz bizim için Malazgirt 29 Mayıs ne ise 30 AĞUSTOS 29 Ekim 19 Mayıs'ta odur Alparslan da Fatih'te Atatürk'de bizimdir tarhimiz ayrılmaz bir bütündür bugün petrol doğalgaz gibi kaynakları olmayan ülkemiz bu seviyede ise bunu cumhuriyetin yetiştirdiği kadrolara borçluyuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (3 yıl önce)
    Tedbirleri alalım maske takalım sosyal mesafeye uyalım temizlik ve hijyene biraz daha önem verelim çok zorunlu olmaz ise çarşıya pazara cikmayalim kalabalıklardan uzak duralım hastalık gerçekten çok zor geçiyor sindirim sistemini alt üst ediyor bütün iskelet ve kas sistemi ağrısı dayanılmaz tat ve koku alma duyusu yok oluyor burun tikanmasi nefes alma güçlüğü aşırı öksürük su içerisinde kalircasina terleme yani bu bildiğiniz bir hastalık değil kurallara uymazsak bir müddet sonra hastaneler hastalara cevap veremez yoğun bakımlarda yatacak yer bulunamaz hiç olmazsa sağlık çalışanlarının emeklerine saygı duyalım biz insanlara çok görevler düşüyor birde pozitif cikanlar ve yakınları lütfen karantina süresince evimizden cikmayalim özellikle otobüs ve minibüs şoförlerine çay ocağı kahvehane lokanta market çalışanlarına sağlık personeline kısacası insanlarla sürekli iç içe çalışmak zorunda olanlara aralıklarla test yapılması bu virüsün yayılma hızını azaltacaktır saygılarımla.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (3 yıl önce)
    Kuluncak Belediye Başkanı da pozitif çıkmıştı. Hiç haber yapan olmadı.
    0
    0
    Yanıtla