SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyol Deprem Konutlarında Sona Doğru

0
Güncellendi - 2021-06-15 02:20:37
Doğanyol Deprem Konutlarında Sona Doğru
A- A+ PAYLAŞ

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, 24 Ocak 2020 depreminde can ve mal kaybının yaşandığı ilçenin çeşitli bölgelerinde yapılmakta olan deprem konutlarının tamamlanmasında sona yaklaşıldığını bildirdi.

Gökçe beldesinde (kırsal mahallesinde) yapılan konut inşaatlarında inceleme yapan Bay, şunları söyledi:

"24 Ocak 2020 Depreminde büyük yara alan ve can kaybının yaşandığı Doğanyol'umuz da depremzedeler için başlatmış olduğumuz kentsel dönüşüm sonrası Gökçe Mahallemiz başta olmak üzere, ilçe genelinde ciddi çalışmalara başlatılmıştır.

Evleri ağır hasar gören depremzede ailelerinin mağduriyetini bir an önce gidermek adına tüm çaba ve gayretimizle hemşehrilerimizin daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda hayatlarını sürdürmelerini sağlamak için başlatmış olduğumuz TOKİ konutlarımızda sona yaklaşmış bulunmaktayız.

Mağduriyetlerin bir an önce giderilmesi adına Doğanyol Belediyesi olarak 24 Ocak'tan bu yana depremzede ailelerinin yanında olduk ve olmayada devam edeceğiz.

Deprem bölgesinde olduğumuz için yapılan konutların daha sağlıklı ve sağlam zeminler üzerine inşa edilmesi hususunda yapılan araştırmalar ve çalışmalar sonucu uygun görünen yerleşim yerlerine konutların yapımı başlatılmıştır.

Bu kapsamda her daim hemşehrilerimizin yanında olduğunu hissettiren başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, ilgili Bakanlarımıza , Milletvekillerimize ,TOKİ başkanımıza ve emeği geçen herkese ilçem ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum."

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Delibattalgazi (4 yıl önce)
    Şu güzelliği şehir merkezinde de görmeyi umuyorum nedir bu mantarcılık vallahi billahi şehir kabristanı daha iç açıcı geliyor insana
    0
    0
    Yanıtla
İşlem süresi: 0.190 saniye