SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyol'dan Darende'ye

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:40:31
Doğanyol'dan Darende'ye
A- A+ PAYLAŞ

Son kararname ile Malatya’nın Doğanyol ilçesinden Darende ilçesine atanan Kaymakam Bünyamin Kuş yeni görevine başladı. 

Kaymakamlık binası önünde karşılanan Kaymakam Bünyamin Kuş yaptığı konuşmada, “Darende'miz hepimizin bildiği üzere önemli bir merkez olarak bilinmekte, tarihi, dini, kültürel özellikleri olan bir ilçemiz. Buraya atanmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Umarım biz de Darende’nin ihtiyaçları çerçevesinde güzel ve hayırlı işler yaparız. Bu bölgede 2 yıldır görev yaptığım için buranın sorunlarını, ihtiyaçlarını biliyorum. Eğitim ve sağlık başta olmak üzere Darende’mizin ihtiyaçları çerçevesinde hizmet edeceğiz. Belediyemizle, sivil toplum kuruluşlarıyla, daire amirlerimizle halkımızın ne isteği, ihtiyacı varsa gerekeni yapacağız. Darende'miz Türkiye’nin tanınan ilçelerinden bizlerde buraya yakışır işler için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız