SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Doğanyol'un Alt Yapısı Yenilendi

Doğanyol'un Alt Yapısı Yenilendi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde içmesuyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Doğanyol İlçesinin merkez içmesuyu ve kanalizasyon alt yapısı tamamen yenilendi.

Dr. Özgür Özdemir: 62,2 km’lik Hat Yeniledik

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Doğanyol ilçesinin altyapı çalışmalarının tamamlandığını ifade ederek, “Kuruluşumuzdan itibaren emin adımlar atarak, yapmış olduğumuz yatırımlarımızla şehrimizin altyapısını, uzun yıllar hemşehrilerimize hizmet verecek şekilde modernize ediyoruz. Doğanyol ilçemizde de ön gördüğümüz altyapı modelini hayata geçirdik. Yapmış olduğumuz bu modern altyapı ile ilçemizin gelecekte karşılaşacağı sorunların önüne geçerek hemşehrilerimize kesintisiz bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Doğanyol’un eski hatlarının tamamını iptal ederek yerine 50 yıl hizmet verecek sağlam altyapı hattı çalışması yaptık. Yapılan bu çalışmalar ile Doğanyol ilçemize toplam maliyeti 4.5 milyon TL tutarında olan 50,4 km içmesuyu hattı, 11,8 km kanalizasyon hattı, 2 adet içmesuyu deposu yanı sıra 500 adet abone bağlantısı, 392 adet parsel bacası, 363 adet muayene bacası ve 4 adet debimetre vana odası çalışmalarını tamamladık. İl sınırlarımız içinde bulunan tüm bölgelerimizin sağlam bir alt yapıya kavuşması için çalışmalarımız devam ediyor. Doğanyol’umuza hayırlı olsun” dedi.

Bülten

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız
İşlem süresi: 0.228 saniye