SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mitchell Donald YMS'ye İmzayı Attı

0
Güncellendi - 2018-08-01 03:15:34
Mitchell Donald YMS'ye İmzayı Attı
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor, Kızılyıldız'la sözleşmesi sona eren Hollandalı orta saha oyuncusu Mitchell Donald ile anlaşma sağladı ve imzayı attırdı.

Donald'ın görüşmek üzere İstanbul'a geldiği ve Yeni Malatyaspor yöneticileriyle görüştüğü, bu görüşmede 2 yıllığına anlaşma sağlandığı belirtildi.

Kariyerine Hollanda'nın Ajax takımında başlayan Donald, bu ülkede Willem II ve Roda forması giydi. Daha sonra Rusya'nın Mordovia takımına transfer olan 29 yaşındaki Surinam asıllı Hollandalı orta saha oyuncusu, 2015-2016 sezonundan beri Sırbistan'ın Kızılyıldız takımında forma giyiyordu.

Ön libero, orta saha ve on numara pozisyonlarında oynayabilen Donald, geride kalan sezonda Kızılyıldız formasıyla 37 resmi maça çıktı ve 7 kez gol sevinci yaşadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Ahmetcan (5 yıl önce)
    Sevdigini eleştirir insan Çöşnüklü başarı istiyorsan
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan444 (5 yıl önce)
    2-3 haftada bir sözlesmesi bitmis kimsenin ilgilenmedigi 30 yasin üzerinde adamlara imza attirilir transfer yapilmis havasi veriliyor,Sirp liginde sözlesmesi bitmis kimsenin ilgilenmedigi adami transfer diye getiriyosunuz ya helal olsun valla,Öyle ligden adam getirecektiniz masrafa ne gerekti Malatya yesilyurtsporda 5 tane bulurdun böyle adam
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (5 yıl önce)ertan444 isimli kullanıcı yorumuna
    Ertan sen malatyaspor taraftarı olamazsın....
    0
    0
    Yanıtla
  • Valla cösnüklü ben dogma büyüme 42 yillik malatyaliyim kendimi bildim bilelide maclara giderim az sivas caddesinde insat balkonlarinda izlemedim eski arkadaki havuzun acagin baslarinda,kapilar acilsin diye az sogukta yagmurda devre aralarinda cocuklugumda beklemedim sene 1993-1994 den sonrasida hep aklimda Fanatik olmadim asiri ama yilarca maclara gittim veya izledim kacirmadan hangi ligde olursa olsun,Eger elestirmekle Mlatayasporlu olamazsan siz olun gardas en büyük taraftar Malatyaspor sevdalisi biz Malatyaspor,Malatyaspor baskani düsmani olalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü sen ne yaptın taraftar olarak ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (5 yıl önce)Kernekli isimli kullanıcı yorumuna
    Dostlar ekonomi denen bir gerçek var bu takım en düşük bütçeyle süperlige çıktı süperligde en düşük bütçeyle 10. Sırada bitirdi şimdi bu yönetim bu bütçeyle 3 yılda 2 şampiyonluk sevinci yaşattı bize başkan bugün takımı bırakırsa kim başkan olacak bu kulube gelirimiz belli giderimiz belli sanki ali koçlar ali ağaoğulları sırada başkan olacakta adil başkan izin vermiyor... Dostlar FB maçı 100 tl oldu diye 6 ay maça gelmeyenler şimdi ahkam kesiyor biz ya denk bütçeyle bu işi devam ettirecez yada bir yıl birkaç yıldız transfer edecez bütçe alt üst edip efsane malatyaspor gibi yok olup gideceğiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Çöşnüklü (5 yıl önce)Kernekli isimli kullanıcı yorumuna
    Kernekli dostum ben geçen sene de bu sene de kombine biletimi aldım hemde ankarada olmama rağmen maksat takıma katkım olsun diye seyredeceğim maç sayısı da 5 i geçmez....
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    Donald fena değil gibi gözüküyor, hocanın tercihlerinden birisi, Gabriel Agbonlahor diye ingiltere 2. ligden birini almışlar, 10 yıl Aston Villa daPrimier ligde oynamış ama 2. lige düşünce pek oynatmamışlar geçen sene sadece 2 kere ilk 11 başlamış, sonradan da iki kere oyuna girmiş, bir golü var. Buda hocanın tercihi ama bu sanki futbolu bırakmış gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Harun (5 yıl önce)
    Çok iyi bir oyuncu.iki mevkide oynuyor..sonunda şükür .Dinamo.
    0
    0
    Yanıtla
  • Fatih (5 yıl önce)
    Takımımıza hayırlı olsun çok yerinde bir transfer
    0
    0
    Yanıtla
  • Tahir (5 yıl önce)
    Yaşı çok daha büyük inşallah balon çıkmaz afrika asıllı futbolcular en az 3 4 yaş ufak yaziliyor nüfusa
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun.
    0
    0
    Yanıtla