SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dövizdeki Düşüşü Halay Çekerek Kutladılar

A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrası açıklamaları ile döviz kurunun sert düşmesi sonrası Malatya’da kayısıcı esnafı halaylarla sevinçlerini gösterdiler. Sembolik olarak dolar yakan bir grup  esnaf, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanında olduklarını dile getirdiler.

https://youtu.be/Za4kWOk1V2I

Döviz kurlarında yaşanan sert yükseliş sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün kabine toplantısı sonrası yeni ekonomi modelini açıklaması ile dövizde ciddi düşüşler yaşandı. Dolardaki düşüşün sabah saatlerinde 11 TL’ye kadar gerilemesi ile Malatya’da Şire Pazarında davul zurna eşliğinde sevinç gösterileri yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını taşıyan vatandaşlar, birlik beraberlik mesajları vererek her zaman Cumhurbaşkanı’nın yanında olduklarını söylediler.

https://youtu.be/7Dr4sLE5aO0

Bu arada bir başka esnaf da, dolar kurunun düşmesi nedeniyle davul zurna eşliğinde çevredeki vatandaşlara halka tatlı dağıttırdı.

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

84 yorum yapılmış

  • Ulaş (1 yıl önce)
    Gençler halaya devam mı? 5 ay geçti üstünden dolar gene 16. Bi halay çekin de düşsün şu dolar ya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ye kürküm (2 yıl önce)
    Şimdiye kadar hiç Akp e oy vermedim. Ama artık oy vereceğim. Sırf daha beter olun diye.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Halay çekenlerin eğitim durumu okuma yazmadan öteye gitmez. Onu hoş görebiliriz. İşin vehameti malatya türkiyede cehaletin bağnazlığın simge kentlerinden birisi haline gelmiştir ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Yener a (2 yıl önce)
    Önce elinde yazılı olan Hitabeyi kapatacağına o yazıyı iyi oku!!! "Ey Türk gençliğiBirinci vazifenTürk istiklalini, Türk cumhuriyetini, ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin yegâne temeli budur. Bu temel, senin en kıymetli hazinendir." diye başlıyor. Esnafsınız ve dolar kuru ile satış işlemi yapıyorsunuz şuan kayısının kilosu 90 Tl olmuş durumda. Siz dolar kuru üzerinden indirim yaptınız mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir Malatyalı (2 yıl önce)
    Bu haberler sonrası medyada yapılan yorumlardan bir tanesi ''Demek ki Kayısı Bir çok faydası yanında malesef Beyin Hücrelerini Öldürüyormuş'' Çok yazık....
    0
    0
    Yanıtla
  • Tuğrul (2 yıl önce)
    açıklamalarla düşen dolar kurunun sevince kaç gün olacak göreceğiz. Enflasyonda bi değişiklik mi oldu sanki
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    O değilde tüm Türkiyeye rezil olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Aynı güruh doların 8 TL den 13,arkasından 18 TL ye çıktığı zaman ve bunun etkisi ile akaryakıt başta olmak üzere bütün herşeye fahiş bir şekilde zam yapıldığında bu zamları protesto ettiğini görse idim, bu halaya bende katılabilirdim.Bu olay ne yazıkki bütün ülkede alaylı bir şekilde karşılanmış ve Malatya mız alay konusu olmuştur.Yazık çok yazık..Üstelik bakıyorum alayı stokçu kayısı esnafı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Kim evlenıyormus
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (2 yıl önce)
    çalın davulları ikide takla atın Malatyada ekmek 1 tl olur ozaman
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    You tube da,ulusal tv lerde,bu olayı T'ye alıyorlar.Türkiyede sadece Malatyada yaşanan bu tuhaf eğlenceye anlam veren yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (2 yıl önce)
    gafa güzel abe .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramo (2 yıl önce)
    Malatya da hökümet eşeği aday gösterse (mecazen değil gerçekten eşeği aday gösterse) yine kazanır diye iddia ediyorum yıllardır. Bıktım artık hergün haklı çıkmaktan. Zenginin dolar ile mevduatının arasındaki farkı devlet ödeyecek. Yani sen ben ödeyeceğiz.Ayrıca yüzde 400 500 artmış ürünler, alım gücü resmi rakamlara göre yüzde 350 400 azalmış. En geç mart ayında doların 25 27 olmasına hayatımı ortaya koyarım. Çünkü Çin modeline geçmek istiyorsak doların 25 den aşağı olmaması gerekir. Umarım dolar ekonomi endeksi olan 4.60 ile 5.00 arasına iner ve orada kalır. Ama o zamanda bal tutan parmağını yalayamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Nasıl bir toplum olduk, AĞLANACAK HALİMİZE OYNUYORUZ...............GÜLÜYORUZ
    0
    0
    Yanıtla
  • aspuzu (2 yıl önce)
    Valla esnafı bilmemde bütün millet dövizin düşmesine sevindi. Görüyorumki burada bazıları yasa bürünmüş ağlıyor, sanki ellerindeki fırsat kaçmış. Ne yapacağını bilmez duruma düşmüşsünüz. Gerçekten muhalafet yapmak istiyorsanız eğriye eğri doğruya doğru diyip memleketin ve milletin menfaatlerinin arkasında duracaksınız. Yoksa muhalefette daha çoook beklersiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • yav 3liradan 18 liraya çıkarken nerdeydin.12 ye düşmüş halay çekiyolar.sıtmaya razi ediyolar.sen daha bunu anlamamışsın.gelmiş burda muhalefette kalırsın diyorsun.asıl senin gibiler olduğu sürece milim ilerlemez bu ülke.keşke dolar 5 liraya düşssede millet ay sonunu düşünmese.sanki muhalefet yaptı 18 lirayı.az evinin önünü süpür sen
    0
    0
    Yanıtla
  • Sana tek ve basit bir soru soracağım.Faiz harammı?Değilmi?
    0
    0
    Yanıtla
  • eskimalatyalı (2 yıl önce)
    dolara hazinesinin kapısını açıp anahtarını teslim eden rte maalesef paramızı değil hazinemizi doların himayesine soktu mandacı olmak böyle bir şey neticesi enflasyonun artmasıdır bu dolar düşüşü mudinin parasını değer kaybına karşı dövize yöneldiğini kanıtlamış oldu Allahınıza gurban malatyalılar çalın davulları celladına aşık olmuş ise bir millet ister ezan ister çan dinlet ona müstahakktır zillet demiş asırlar önce ö.hayyan
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (2 yıl önce)
    particiler ellerini cebine atmış ,200-300tl ye erdoğana yaranayım derken malatya yı rezil etmişler.5-10 kişinin salaklığı malatyamıza mal edilemez.bir iktidar değişikliğinde malatya lı yine zurna çalar mı?
    0
    0
    Yanıtla
  • erhan (2 yıl önce)
    Allah kimseyi dolar yükseldi diye sevinen hainlerden etmesin.iktidarda kim(akp, chp,mhp farketmez) olursa olsun abd dolari yükseldi diye sevinen haindir.
    0
    0
    Yanıtla
  • SALİH CULAK (2 yıl önce)erhan isimli kullanıcı yorumuna
    dolarımız yokki sevinelim ama o gece varya sevinen sevindi senin benim haberim yoktu ama o dolarları bozanlar haberi vardı o gece bide ne tesadüfse biden düştü kademelide değil
    0
    0
    Yanıtla
  • behlül (2 yıl önce)
    dolar bir ay önce 8 tl idi 13 tl indi diye halay mı çekilir ..Cahillik kötü
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanın yerlisi (2 yıl önce)
    Malatyanın yerlisi olarak bu insanları Malatyalı kabul etmiyorum. Adıyaman ve Baskilliler hepsi. 18 gol yiyip 5 gol atan kafa yapısı bunlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nereden biliyorsun nereliler? Adıyaman ve Baskilliler size 10 çeker, insan kalitesi iyi niyet bakımından bu insanlarla kapışamazsınız. Hükümeti eleştireyim derken Adıyaman ve Baskil hasedini ortaya koymuşsun, hükümeti eleştireceksen doğru düzgün argümanlarla eleştir, Ayrıca bu kayısı şire pazarı da ağırlıklı senin gibi yerli Malatyalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Kemal (2 yıl önce)
    Fazicinin faizini vereceklerini kutlayan halkımız Allah akıl fikir versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Hikmet (2 yıl önce)
    Kayisiya su basıp ağırlığını arttırıp satarlar. 10 TL lik hediye paketini 50 TL ye satarlar. Faiz haram diyip en büyük faizi davul zurna ile karşılarlar. Allah im 6.7 şiddetinde deprem memleketime az geldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyali (2 yıl önce)Hikmet isimli kullanıcı yorumuna
    10 tl lik hediye paketi mi :=) siz hangi gezegenden . 10 liraya kutusunu vermiyorlar.Rabbimden bela nusibet istemeyin az geldi deprem, ne demek birkaç kendini bilmez üstelik malatyalı oldukları bile şüpheli olan bu insanllar için genelleme yapmazsanız iyi olur.Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)
    Malatyalı olmaktan utandım bu haberi görünce. Doları uzaya çıkarıp ardından spekülatif bir planla düşürenlerin halka ve devlete iyilik yaptığını sanıp bunu davul zurnayla kutlamak Malatya'ya kalmasa iyiydi. Gerçi %70 oy vermişler neden bahsediyorum... Her neyse, şapkadan çıkardıkları bu tavşan ne yazık ki doları uzun süre dizginlemez. Hele hele market fiyatlarına neredeyse hiç yansımaz. Ayrıca, yüklü mevduatı olan zenginlerin parasına faiz + kur farkı vermek gibi adaletsiz ve halka zarar bir uygulama da zaten boşalan hazineyi iyice boşaltmaktan başka işe yaramaz. Bu sebepten, elbise kampanyası gibi, bir yıllık demişler. Hukuk devletinde hayal edemeyeceğiniz işlerdir bunlar. Velhasıl, bekleyin görün, bu tantananın bedeli ağır olacak ekonomik olarak.
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (2 yıl önce)
    Geldiklerinde dolar 1.5 tl idi.Şimdi 14 tl ,Bu neyin kutlaması.Zorunuzdan kutluyorsunuz.10 kat artmış.Etiketlere niye yansımıyor.Bu bir kapitalızmın oyunudur.Borsa da satar dolara yüklenir.Doları satar faize yüklenir.Birileri sürekli para kazanır. Sizin gibi sefillerde davul çalar. Acınacak halimize bak.Davula bak.Davulcuda içten çalıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Düşünmeye davet platformu (2 yıl önce)
    Dolar 8,9 TL iken kimler yüklü dolar aldılar ve 17,18 iken bozdurdular bunların hepsi kayıt altındadır inşallah bir gün bunlar tespit edilir kamuya açıklanır bizde neler olup bittiğini anlarız, yukardaki durum olurmu hiç zannetmiyorum üstü kapatılır gider bu ülkede kimse demezki 3 ayda ne olduda dolar 8 liradan 18 TL çıktı tekrar ne olduda bir gecede 12 TL oldu lütfen bunu sorgulayın,bir gecede kimse bu dış güçler nereye gittiler.lutfen davul çalmadan bunu düşünün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Türkiye sevdalısı (2 yıl önce)
    Ben dolar ,borsa,altın ,faiz anlamam ben fiyat artışlarına bakarım döviz artışı ile birlikte tüketim malzemelerine iğneden ipliğe en az yüzde yüz zam yapıldı döviz düştü diye fiyatlarda indirim yapılır mı hiç zannetmiyorum ama indirim olmasını temenni ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    .Türkiye size gülüyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Elinize sağlık Malatya'yı Türkiye'ye dalga konusu yapmayı başardınız ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Artan daire fiyatları,araba fiyatları,kiralar,market fiyatları ,giyim fiyatları ,yiyecek , içecek fiyatları döviz düştü diye düşecek mi keşke dövizle birlikte bizi yakından ilgilendiren yukardaki fiyatlarda düşme olduğu zaman davul calsaydiniz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü KOÇAK (2 yıl önce)
    Siz birde doları 3 liradan 13 liraya çıkaran gittiği zaman halayı görün. Tey tey...
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri (2 yıl önce)
    Yuh artık. bunları görünce Malatya nüfusundan çıkmak istiyorum bu ne cahalet böyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (2 yıl önce)
    Yani ne desek boş,ne anlatsak nafile. "Yaratan Rabbinin adıyla oku! O, insanı bir alâktan (asılıp tutunan zigottan) yarattı. Oku! Kalemle (yazmayı) öğreten, (böylece) insana bilmediğini bildiren Rabbin sonsuz kerem sahibidir." ARİF OLAN ANLAR!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hiç bir şey anlamadık.Daha açık yaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dedim ya Arif olan anlar diye,sen Arif değil isen ne anlatsam yine anlamazsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (2 yıl önce)
    Tek kelimeyle rezillik utanç verici bir görünüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir dost (2 yıl önce)
    Doların neden 12₺ olduğunu sorgulamaları lazımken 12₺ oldu diye seviniyorlar. Üzücü
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Gorende behave dollar dagitiyorlar ekmekmi yagmi unmu sumu elektirikmi ciftcinin esnafinmi cekilen kiredilerin fayizimi ne ucuzladki halay cekiyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Enes (2 yıl önce)
    7 liradan 13 liraya düşen dolar mı olur ey ahali
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Bugün dolar düştü dediler 20 TL ye aldığım su 25 lira olmuş gülelim mi agliyalim mi bilemedim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali kale (2 yıl önce)
    "Allah'ım icimizdeki beyinsizler yuzunden bizleri helak etme"... diye bir Ayeti Kerime var dostlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • hülooooogggg (2 yıl önce)
    Arkadaş hazineden karşılanacak derken. Hükümet bir hazine buldu mu anladınız ?:)) HulooOOOOOOoooğğğ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Feridun (2 yıl önce)
    Bunların beynini kuşa taksan ters uçar… Allah akıl fikir versin.. Güzel ülkemin ne hale geldiğinin göstergesi…
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Bütün Türkiye'ye rezil ancak bu kadar oluruz.malatayadan taşınma vakti geldi artık geç bile kalındı.düşünsenize bu insanlarla aynı kaldırımda yürüyorsunuz.her yer düzelir ama Malatya asla düzelmez.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yok kardeşim taşınma,zira bunlardan her yerde var.Haaa ülke değiştireceğim dersen eyvallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • oturmaktan sıkılan boğa (2 yıl önce)
    şubat sonunda 22 liradan swap anlaşmasının ödemesi gelecek, o zaman 23 liradan piyasada dolar olacak ki zarar edilmesin. dolar sanki 1 liraya düşmüş gibi eğleneceğinize sattığınız kayısıdan biraz yemeye başlayın ki kafanız çalışsın. ha bu arada hani şu doları yükselten dış güçlere neden daha önce müdahale edilmedi de 18 lira beklendi. bunları sorguladığınız gün o halayda bende mendil sallayacam.
    0
    0
    Yanıtla
  • Boztepeli (2 yıl önce)
    TL’si olan zararda doları olan zararda , altını olan zararda,borsada olan zararda. Çuvalı 427 liradan un alan halk ekmek zararda., zamlı benzin alan zararda, Vatandaş her türlü zararda. Neyin kutlamasını yapıyorsunuz, bir günde ekonomimi düzeldi?Herkes layığını bulur, yaşar.
    0
    0
    Yanıtla
  • NAZİRE (2 yıl önce)
    Allah'ım sen sabır ver. Düşünün biraz ülkeyi yönetenler diyor ki Ey bu ülkenin parası olan zenginler paranızı TL mevduat olarak faize yatırın kurdan kaynaklanan faizi hazineden ödeyecem.Zenginin parası olanın hakkını koruyacam bu ödemeyi de bir çuval kayısıyı 2.TL den taşıyan hamaldan aldığım dolaylı vergiler ile ödeyecem. Ve buna seviniyoruz ülke düzeliyor diyoruz Aklım almıyor getirilen sistem garibanın parasını vergisini zengine vermektir. Yok mu bunda garibin kul hakkı.
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Allah herkese akıl fikir versin. Davul, zurna, halay ne alaka. Asker mi uğurluyorsunuz? Düğün mü yapıyorsunuz? Türkiye ye rezil olduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Faiz günah ve haramdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin (2 yıl önce)
    neden Malatya yi kucuk dusuruyorsunuz. anlayamiyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Seda (2 yıl önce)
    Allah akıl fikir versin neyi kutluyorsunuz bre cahiller Atatürk'ün gençliğe hitabesinin üstüne resim yapıştırmışsiniz bu kadarda Atatürk düşmanlığı olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    En büyük savaş cehalete karşı yapılan savaştır. Yine utandım memleketimden
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (2 yıl önce)
    Dolar bugün düşer yarın cıkar burda kiler köşeyi döndü onu bilmek lazımdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurcan (2 yıl önce)
    Kadınlar napio orada Allah aşkına ? işleri gucleri yok gençliğe hitabeye Tayyip sloganı koymuşlar, alet etmeyin bari. Rezilliginizle boğulun inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (2 yıl önce)
    Bir yandan Amerikan dolarını yakarken...diğer taraftan AIPON telefonlarla kayda alıyorlar...sizin yaşadığınız ülkede , bir gecede ekonomide kapkaç yapılır böyle....
    0
    0
    Yanıtla
  • kalender (2 yıl önce)
    ön ce o 15 liradan aldığınız kayısıları stoktan çıkarın piyasaya 20 liradan satın sonra doları protesto edin
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (2 yıl önce)
    Dolar düştü sayın cahil baylar, Kayısı fiyatlarını kaça indireceksiniz! kayısıyı daha az mı su ile şişirip satacaksınız?
    0
    0
    Yanıtla
  • İnsan (2 yıl önce)
    Gençliğe hitabenin üzerine resim yapıştıracak kadar kendilerini kaybetmişler..!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Gökhan (2 yıl önce)
    Olmaz ya bu kadar cahil bi arada olamaz neyin halayini cektiler gelecek daha kötü günlerin mi
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ MALATYA (2 yıl önce)
    fırsatçılığa gelince başta kolları svayan sizler hayırdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Öğrenci (2 yıl önce)
    Bunlar halay çekerken Ebu Cehil zuhur etseydi o bile şok olurdu bu denli üst seviye cehalet ve inkarcılık karşısında...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    O şire pazarı esnafı davul zurna çalsıraçağına kayısıyı 70 TL den 30 tl indirsin davul zurnayla bu işler olmuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım Ünsal (2 yıl önce)
    Dolar 3tl iken: şu kardeşinize verin yetkiyi bu dolarla molarla nasıl mücadele edilir göstereyim. Millet yetkiyi verir. Dolar 18liraya kadar çıkar. Dolar artışındaki kur farkı (faiz) milletin sırtına yüklenir ve dolar 13liraya düşer. Malatyalılar halay çeker. Hepsi zeka küpü maşallah! Zam oranlarını zaten hepimiz biliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • peki sen her zammın hükümtemi yoksa fırstaçılık olduğunu anlamayacak kadar zekadan gerimisin bu geçtiğimiz cuma günü dolar en tavan seviyeye indi herkes en basit örnekle vereyim üçyüzbin tl lik araba üçyüz ellbin oldu şimdi dolar çakıldı nie fiyatlar düşmüor sorunu hükümette değil içimzde aramalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • kimin zekadan geri olduğu çok net bir şekilde belli oluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bugün: Ehliyet harçlarına : %36,20 zam, Pasaport harçlarına: %36,20 zam, Trafik cezalarına: %36,20 zam, Cep telefonu harcına: %36,20 zam, MTV'ye: %25,00 zam yapıldı. Akaryakıta, doğalgaza, ulaşıma, elektriğe, köprü geçiş ücretlerine ... peş peşe zam yapılıyor, bu zamları kim yapıyor.? Bu para kimin cebinden çıkacak sanıyorsun? Bizim millet ekonomi bilmez, istatistik bilmez, matematik bilmez, bunun faturasını da kendi ödeceyecek haliyle.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hukumet almis eline davulu, senin gibilere halay cektiriyor. Eglenceniz bol olsun. Icinizde arayin tabi, Malatya nin yüzde yetmişi hukumete oy verdi. Biz ne yaptik diye çok düşünün diyeceğim ama onu da demeye değmezsiniz. Düşünce kavramına yazık olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Vay halinize yarın gidin market raflarında indirim varsa halay çekin 5 lt yağ 135 ten 70 TL düştüyse 5 kg şeker 40 TL den 20 TL düşerse yumurta 50 TL 25 TL düşerse 1 ton kömür 4500 liradan 2000 bin TL düşerse o zaman halay çekiniz boşa gitmez bu kafayla sizde hiçbir şey olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Nuri (2 yıl önce)
    Keşke döviz hep aşağı doğru inse.Bu düşüş Tamemen piyasaya da yansısa.Davul zurna karşısında oynayanlar,.Ekmek,süt,yağ,peynir,et,meyva fiyatı düştümü?Düşmez.Piyasa 1$:18 TL fiyatlandı.Asıl bunların fiyatı da döviz gibi düşseydi sizi anlardım.Hep birlikte oynardık.
    0
    0
    Yanıtla
  • zibetra (2 yıl önce)
    Allah akıl fikir versin! Birileri ihaleden ihaleye koşarak dünya kadar para kazansın, bunlar da üzerinde doğru dürüst elbise olmadan siyasi şov yapsın!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Rabbim akıl fikir versin, yumurtanın kolisi olmuş 50 lira , bunlar dolar iki lira düştü diye halay çekiyor ??
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (2 yıl önce)
    7-8 TL den 18 TL ye Yükselince ne yaptınız ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (2 yıl önce)
    Aynı kafa, aynı zeka!!... Hani İstanbul seçimlerinde aynı zarftan çıkan ve işlerine gelen 3 oyun doğru- dürüst, işlerine gelmeyen Büyükşehir için rakiplerine 1 oyun ise yanlış olduğu kararını veren ve sadece Büyükşehir için seçim yapan, yaptıranlar ya da, 'nas' diye yüzde 19 faize karşı çıkıp yüzde 14 faize ses çıkarmayan ve nası akıllarına getirmeyen, ya da bir milletvekilinin dediği şekilde yani 2 duble rakı haram da 1 dublesi mi helal benzetmesinde olduğu gibi nas mavalını yutanlar... İşte bunlar ve sayıca halenfazlalar. Bunların oyu da bir benim oyum da bir... Demokrasi bu olmamalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nazım Ünsal (2 yıl önce)
    Cehalet kötü şey.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (2 yıl önce)
    Döviz farkını kim ödeyecek ? "HAZİNE" , hazine bu parayı nerden buluyor/bulacak "Vatandaşdan altıkları vergiler ile " ve matbaa. Vatandaşın vergisini döviz farkı diye parası faizde(mevduat) olan zengine verecekler , karşılıksız para basıp hiper enflasyona neden olacaklar. Döviz düşsün tabiki ama sağlıklı bir ekonomik program ile sağlıklı bir politika ile. Döviz'e çevrilebilir mevduat ile Türk Lirasını Dolara bağladılar(dolarizasyon) adına da milli ekonomik model dediler. Bu ekibi bir süre sonra ekonominin tabutunu taşırken görebiliriz. Hakkımızda hayırlısı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Beyin ithal etmek farz oldu....vahh vahhh
    0
    0
    Yanıtla
  • muhittin (2 yıl önce)
    trajikomik ve tedavisi mümkün degil
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan ince (2 yıl önce)
    allah akıl versin bunlara diyecek bir şey yok hadi mazotu eski fiyatına indirin8.00 tl ye açıklanan tl destek paketi resmen faizi artırmak hiç bir farkı yok aradaki farkı hazineden verecekler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandas (2 yıl önce)
    Yaziklar olsun su insanlara...birde malatyanin adini boyle batiriyorlar...yaverler cikti sahaya....
    0
    0
    Yanıtla