SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dövüp Otomobille Üstünden Geçtiler

0
Güncellendi - 2018-07-25 02:36:58
Dövüp Otomobille Üstünden Geçtiler
A- A+ PAYLAŞ

Dövdükleri şahsın daha sonra otomobille üzerinden geçen saldırganların belirlenmesine ve yakalanmalarına çalışılıyor.

Olay, saat 01.00 sıralarında Yeşiltepe Gazi Mahallesi'nde meydana geldi. Gazi Mahallesi'ndeki muhterevi yanında bir kişinin dövüldüğü ve saldırganların daha sonra şahsın üzerinden otomobille geçtikleri ihbarı üzerine bildirilen yere giden polis ekipleri, 39 yaşındaki Tarık Ö. adlı şahsı ağır yaralı olarak buldular. Vücudunun birçok yerinde kırıklar bulunan yaralı, olay yerine çağrılan ambulansla Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis, saldırganların kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıyor.

Öte yandan, Pazartesi akşam saat 19.40 sıralarında da Bakırcılar Çarşısı'ndaki işhanında bulunan bir dernek lokaline silahlı saldırıda bulunuldu. Olay yerine giden polis ekipleri, işhanındaki bir işyerine mermi isabet ettiğini saptarken, olay yerinde 2 adet boş mermi kovanı buldular. Olayın faili olarak, poliste de birçok suçtan kaydı bulunan Ş.D. adlı şahsın arandığı, bu şahsın olay yerinden otomobille kaçtığı bildirildi.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • malatyalı (6 yıl önce)
    saçma sapan dizileri kaldırmaları lazım bizim gençlerimiz hayatı dizi sanıyolar
    0
    0
    Yanıtla
  • Boztepeli Yusuf (6 yıl önce)
    Yeşiltepe'nin ismini değiştirmek lazım bence. Küçük Teksas olabilir. Hergün Olay Suriyelileri ayrı bela Çingeneleri ayrı bela. Malatyanın göbeği olan bu yere hiç bir şekilde hizmetin gitmemeside ayrı bir soru işareti. Bostepenin kendi halkı evlerinden çıkamaz, çocuklarını güvenle dışarı gönderemez oldu. Emniyet Yetersiz Belediyeler Yetersiz. Muhtarların zaten hizmet etme gibi isteği yok hiç bir şekilde umurlarında değil, bu şekilde devam ederse her gün bir Yeşitepe Haberi okuruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyanin yerlisi (6 yıl önce)
    Bunca senedir malatyada yaşıyım. Bu nedir gardaş insan insana böyle yaparmı bu kadar vahşi olacak hale nasıl geldik.Iman zayıflığı hepsi din iman kalmamış bu dünyanın öbür tarafı var
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Ne güzel bir şehir ah le malatya vah le malatya habı yuttun malatya
    0
    0
    Yanıtla