SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Down Sendromlularla Kadın Futbol Takımı Buluştu

Down Sendromlularla Kadın Futbol Takımı Buluştu
A- A+ PAYLAŞ

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Malatya'da, down sendromlu bireyler ile Malatya Bayanlar Futbol Kulübü sporcuları maç yaptı.

Merkez üssü Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 6 Şubat'taki depremlerin etkilediği kentte özel gereksinimli bireylerin sosyalleşmesi için çeşitli faaliyetler gerçekleştiriliyor.

Bu kapsamda Malatya Bayanlar Futbol Kulübü sporcuları, kentte faaliyet gösteren Malatya Down Sendromlular Spor Kulübü Derneği üyeleriyle Yeşiltepe 1 Nolu Saha'da futbol oynadı.

Malatya Down Sendromlular Spor Kulübü Derneği Antrenörü Mert Şen, AA muhabirine, depremin ardından özel gereksinimli bireylere destek olmaya çalıştıklarını dile getirdi.

Down sendromlu gençlerin deprem travmasını atlatması için ellerinden geleni yaptıklarını anlatan Şen, "Burada çok güzel bir etkinlik yaptık. Onların da var olduğunu, farkındalık yaratmamız gerektiğini bildirmek istiyorum." dedi.

Malatya Bayanlar Futbol Kulübü yöneticisi Özge Şahin ise özel bireylerle bugün antrenman yaparak futbol oynadıklarını aktardı. İleride daha güzel projelere imza atacaklarını aktaran Şahin, destek verenlere teşekkür etti.

Down sendromlu Esila Özer de futbolu çok sevdiğini ve mutlu olduğunu söyledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız