SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Drejanlı Gençlerden Başkan Gürkan'a Ziyaret

Drejanlı Gençlerden Başkan Gürkan'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Genç Drejan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Özdoğan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a kendilerini kabul ettiği için teşekkür eden Genç Drejan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Özdoğan yaptığı konuşmada, “Genç Drejanlıları bir çatı altında toplamak amacıyla kurmuş olduğumuz yeni bir dernek. Malatya’da Yazıhan, Hekimhan, Arguvan ilçelerimizin köyleri olmak üzere Türkiye’de Konya, Tokat, Kayseri, İstanbul ve Ankara’da bulunan drejanlı hemşerilerimizi bir araya toplamak için bu yola çıktık. Ayrıca Ata topraklarımız olan yayla yollarının düzenli bir hale gelmesi için çalışmalar gerçekleştirdiniz bunun içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımızın bizleri kabul etmesi bizlere ayrı bir onur verdi” dedi.

Genç Drejan Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini kuran bütün gençleri kutladığını belirten Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Demokrasinin temeli ve olmazsa olmazı Sivil Toplum Örgütleridir. Sivil Toplum Örgütleri, hemşeri dernekleri aynı zamanda toplumdaki demokratik gelişmenin en temel unsurlarıdır. Bu anlamda Genç Drejanlılar Derneğinin kurulması Malatya açısından da Drejanlıların birbiriyle kaynaşması, dayanışması, tanışması ve ortak hareket etmeleri açısından da önemli bir dernekleşme sürecidir. Dernek Başkanı Mustafa beyin şahsında bütün genç Drejanlı kardeşlerimi tebrik ediyor ve kutluyorum.

Drejanlılar vatanına, milletine, bayrağına ve ülkesine bağlı olduğu her zaman tarih boyunca ön plana çıkmıştır. Öğretmenlik yıllarımda ve teftiş boyutu itibariyle de gezme fırsatı buldum. Bu süre içerisinde drejanlı hemşerilerimizin vatanına, milletine ve ülkesine bağlılığını gördüm. Ayrıca üretken insanlar olduğunu gördüm. Hayatımda drejanlıların önemi çok büyüktür. Genç Drejanlı kardeşlerimizin bu ziyaretleri de bizleri ziyadesiyle memnun etti. Sayın Cumhurbaşkanımızın 22 Ekim Cumartesi günü Saat 14.00’de gerçekleştirilecek olan programda genç drejanlı kardeşlerimizi güçlü bir şekilde orada olmalarını arzu ediyorum. Malatya’ya yakışır, yaraşır bir şekilde Cumhurbaşkanımızı karşılayacağız” şeklinde konuştu.  

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Durucasulu (1 yıl önce)
    Yüreğinize sağlık, Sayın başkanımıza Sonsuz Teşekkürlerimi sunuyorum Evet Yayla yollarına katkılarından dolayı. Siz gençler olarak Selahattin başkanın yanında olmanızı Toplum olarak önemsiyor ve destekliyoruz. Bu yerinde ve zamanlaması manidar olan davranışınızdan dolayı sizleri ayrı ayrı öpüyor Sayın Başkanımıza kabulünden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca Reisimize destek için C.tesi günü miting alanında olacağız. (((( Olacağız ama birileri Kendilerine asla ve asla Pay çıkarmasın..))))
    %0
    %100
    Yanıtla