SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DSİ Bölge Müdürüne 'İşlerin Çabuklaşması' Ziyareti

0
Güncellendi - 2020-10-01 00:45:31
DSİ Bölge Müdürüne 'İşlerin Çabuklaşması' Ziyareti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’ya yapılacak yatırımları görüşmek ve istişarelerde bulunmak üzere DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar’ı ziyaret etti.

DSİ 9. Bölge Müdürlüğünün ve Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin yapacağı yatırımlar hakkında istişarelerde bulunulduğunu belirten Başkan Gürkan, “Devlet Su İşleri 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar’la yapılacak hizmetlerle alakalı istişarelerde bulunmak için kendisini ziyaret ettik. Mahmut Beyin yakın ve sıcak karşılamalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kendileri göreve başladıkları zaman bizleri Malatya’da gelip ziyaret ettiler. Yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler sundular ve ortak yapacağımız çalışmalarla ilgili hangi yol haritası üzerinde çalışmalar yapacağız bunun istişaresinde bulunmuştuk. Bugünde kendilerini ziyaret ettik ve kendilerine görevlerinde başarılar diliyoruz.

Mahmut Beyin konuya hâkimiyeti ve çalışmaları noktasında kendilerini kutluyorum. Bizlerde gerek MASKİ ile birlikte kendileriyle yapacağımız ortak projelerde gerek Malatya Büyükşehir Belediyemiz ile ilgili yapacağımız projelerle neler yapılabilir, yol haritamız nasıl olur, işlerin daha çabuklaşması anlamında neler yapabiliriz bunları görüşmek için bir araya geldik. MASKİ’nin birkaç yerde su tahsis talepleri var. Mahmut Beyin bu konuda gerekli hassasiyeti göstereceğine eminim. Gölet ve barajlarla ilgili talep ve isteklerimiz noktasında fikir alışverişinde bulunduk. İnşallah talep, istek ve ödenek noktasında görüşmeler yaptık. Ben tekrar kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren DSİ 9. Bölge Müdürü Mahmut Dündar, “Değerli Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan Beyefendiyi Bölge Müdürlüğümüzde ağırlamaktan dolayı memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Değerli Başkanımızın kararlı ve hızlı kararlar verdiğini göreve ilk geldiğimde yaptığımız istişarelerde gördüm. Bunu her defasında ifade ediyorum. Böyle bir anlayış içerisinde bizlerin beraber çözemeyeceğimiz hiçbir iş olmaz. İnşallah el birliğiyle Malatya’mızın ihtiyaç duyduğu hizmetleri koordineli bir şekilde yapıp vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Yapılacak olan hizmetlerin bir an önce faydaya dönüşmesini sağlayacağız. Sayın Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • öneriyorum (4 yıl önce)
    Sn DSİ müdürü Şu özellikle DERME sulama birliğine bir el atın da devlet terbiyesi edinsin. Özel sektör gibi çözümcü olsun. İki sorunumuz var. BİR : Apartman aidatları bile oturduğun yerden aidat ödeniyor da bunların bir web sitesi bir banka hesabı bile yok. İllaki makama gelin gezici vezneye gelin nakit getirin diyor. Ulaşabilirsiniz Telefondaki herhalde sekreteri kız bile densiz. "Karantinadayım, gelemiyorum. Banka hesabına havale edeyim." diyorum. "Bir şey olmaz ya birisi ile nakit gönderin veya çok çok üç beş lira faiz gelir." diyor. İKİ en az 30 gün (bazen arıza gerekçesiyle 35 gün) aralığında çat barajı 5 gün su veriyorlar. Uzman mühendisler 20 gün aralığında 2-3 gün yeteceğini söylüyor. Bu aralıkta muhtemel (!!!) arızanın en aza indirmek mümkün. Saka kadrosu yetmiyorsa ilave etmenizi öneriyorum. Sn editör lütfen bu hususu başlıca bir haber yapmanızı köylüden de yüz yüze görüşmenizi rica...
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (4 yıl önce)
    Başkan kendi çok çalışıyorya bide ona buna Çabuk olsun diyor !
    0
    0
    Yanıtla
  • ilkerefendyy (4 yıl önce)
    atanmışları atayanı da bizler seçmedik mi?
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Bölge müdürlüğü Elazığ da. Başkan da Elazığa gitmiş demek ki. Sadece Devlet su işleri bölge müdürlüğünde Elazığ da 1134 personel çalışıyor. Her bölge müdürlüğü bir büyük fabrika demek. Bulunduğu şehre böyle bir katkı sunuyor. Bunun farkında olmayan sadece Malatya nın siyasetçileri. Büyükşehir Malatya ancak bölge müdürlükleri Elazığ da. Ne güzel.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya’da 1500 ‘ün üzerinde müteşebbis fabrikalarını kurmuş,3. Organize dolmuş yaklaşık 45.000 kişi istihdam ediliyor.Elazığ 1.organizeyi ahi dolduramamış.Gönül istiyorken iki şehirede çok daha iyi yatırımlar yapılsın.Sonuçta bu güzel ülkemizin iki güzide şehri.
    0
    0
    Yanıtla
  • 1.500 fabrika diyen CENGİZ efendi hayal görüyor. 1 ve 3 sonradan eklenen 3 OSB toplam tahsis edilen fabrika sahası 450 adet 1.500 nerden çıktı toplam istihdam da 45.000 değil 15.000 efendi bol kesenden AKP siyaset ağzı ile konuşmayın yalan söz günahtır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahmut SARICI (4 yıl önce)
    Her ikisinin kıyafetini, duruşlarını ve oturuşlarını mukayese edip ve ona göre değerlendirme yaptığımızda herkes kendine göre bir sonuç çıkaracaktır. Bir toplumda hak ehline değil de güçlü olana verilmesinin neticesi Her şeye rağmen biz burada yine de hale etkisi oluşturmayalım. Belki yanılıyoruz görüşmelerin neticesi inşallah verimli ve hayırlı geçmiştir. Önemli olan şehrimize ve bölgemize yapılacak yatırım hizmetlerin bir an önce yapılması. Temennimiz o yönde Önemli olan, önemli olanı öne kuymak. Yapılacak yatırım ve hizmet bir an önce yapılırsa diğerleri gölgede kalır
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (4 yıl önce)
    Al birini vur birine müdürde sosyal medyana fenomeni gibi sonuç sıfır laf kalabalığı yapıyor sosyal medyadan paylaşıyor inşallah bundan sonra reklam için çalışanlar değilde gerçekten Allah rızası için çalışan müdürler gelsin.Belediye başkanın reklam yapması normaldir nericede oy kaygısı vs ama bu müdürleri anlamıyorum liyakat lütfen hakeden gelsin..
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (4 yıl önce)
    Birisi Malatya BB Başkanı Selahattin efendiye Artık Aşağışeherin yani yeni Battalgazinin belediye başkanı olmadığını hatırlatsın. Ne zamandan beri Malatya BB başkanı atanmışlara ricacı olyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Son yıllarda moda oldu söylediğiniz “atanmışlar-seçilmişler” , atanmışları seçilmişlerden aşağı görmeniz çok sakat bir düşünce.Yazık çok yazık,devletin bir kanunu vardır ve herkes o kanuna uyar,seçilmiş atanmış bunlar kriter değildir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (4 yıl önce)Muhammet isimli kullanıcı yorumuna
    Muhammed bey size cevap yazmak istemezdim fakat "Devletin bir kanunu vardır ve herkes o kanuna uyar" sözüne karşılık cevap yazmak zaruriyet et oldu. Öncelikle benim yazımı okumuşsunuz lakin anlamamışsınız. 1.Madem kanun var herkes de bu kanuna göre görevini yapacaksa büyük başkan neden ricacı oluyor. 2.Burada esas olan konu atanmış seçilmişten çok kişilerin kendisine yeni roller biçmesidir. 3.Büyük başkan kendini vekil yerine vekillerde kendini büyük başkan yerine koyuyor. 4. Hal böyle olunca da devletin memuru maharet kendisinde diye sosyal medyada şov yapıyor. 5.Devlette bir ciddiyet vardır. Memur devletindir.Devlet memuru siyasete hizmet etmez.
    0
    0
    Yanıtla