SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düğünde, Konvoyda Sıkan Sıkana!.

0
Güncellendi - 2018-07-28 02:44:06
Düğünde, Konvoyda Sıkan Sıkana!.
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, yerleşim yerleri civarında silahla ateş etme olaylarındaki yoğunluk özellikle hafta sonlarında olmak üzere her geçen gün artarak devam ederken, Cuma günü meydana gelen birçok olaydan sadece birinin failleri 2 pompalı tüfekle yakalandı.

Özellikle uzak mahallelerdeki düğünler başta olmak üzere, düğünlerde, düğün ve asker uğurlama konvoylarındaki "magandalar"ın silahla ateş açmaları olayı devam ediyor. Cuma öğleden sonra, akşam ve gece bu tür silahlı vukuatlarla ilgili polise yapılan ihbarlarda önemli artış olurken, çevredeki insanların can güvenliği açısından büyük tehdit oluşturan olaylarla ilgili ihbarlara giden polis ekipleri, eliboş dönüyor. Ancak, Perşembe gecesi Fahri Kayahan Bulvarı'ndan MAŞTİ'ye giden asker uğurlama konvoyundaki bir araçtan ateş edildiği ihbarı üzerine MAŞTİ'de ve yol güzergahında önlem alan polis ekipleri, MAŞTİ otogarına parkedilen söz konusu araçta 2 adet pompalı tüfek buldular ve iki kişi hakkında işlem başlattılar.

Silahla rastgele ateş açan magandaların, bulundukları mahallerde ve özellikle konvoylarının güzergahında, yaz nedeniyle balkonlarda oturan vatandaşlar için büyük tehlike arzettikleri, Emniyet Müdürlüğü'nün bu konuda etkili tedbirler alması, düğün ve konvoyları gerekirse özel görevlendirilmiş ekiplerle takip etmeleri gerektiği belirtiliyor.

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, şehir magandalarını önlemeye yönelik olarak, her düğünde polis görevlendirerek, bu olayları önemli ölçüde engellemişti.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Kemal (5 yıl önce)
    Ne düzen kaldı,ne nizam
    0
    0
    Yanıtla
  • Serkan (5 yıl önce)
    Artik devlettin gücü yetmiyor.
    0
    0
    Yanıtla