SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düğünde Öldürülen Babadan Sonra Üsteğmen Oğlu da Hayatını Kaybetti

Düğünde Öldürülen Babadan Sonra Üsteğmen Oğlu da Hayatını Kaybetti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da ağabey- kardeş arasında düğünde çıkan kavgada tabanca ile ateş açılması sonucunda 53 yaşındaki babası Abdullah Kazıcı’dan sonra ölen Piyade Üsteğmen Aydın Kazıcı, askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Cinayet olayı 20 Haziran günü Battalgazi ilçesinin Bulgurlu Mahallesi İnönü Üniversitesi’nin karşısında bulunan bir düğün salonunda meydana gelmişti. Olayda abi-kardeş olan ve aralarında husumet bulunan Kazıcı ailesin fertlerinin arasında çıkan kavgada küçük kardeş R.K.’nın tabanca ile ateş açması sonucunda ağabeyi Abdullah Kazıcı (53) ölmüş, subay olan yeğeni Aydın Kazıcı ise ağır yaralanmıştı. Turgut Özal Tıp Merkezi’nde tedavi altına alınan Üsteğmen Aydın Kazıcı’da 5 gün sonra hayatını kaybetti.

Kıbrıs’ta askeri birlikte görevli olan ve izinli olarak Malatya’da bulunan, tayini de bu dönem Edirne’ye çıkan Piyade Üsteğmen Aydın Kazıcı için Yeşiltepe Şehir Mezarlığında Askeri Tören düzenlendi.

5 kardeşi bulunan ve kendisi de evli olan Üsteğmen Aydın Kazıcı’nın cenaze namazına ailesi, yakınları, İstihkam Alay Komutanı Albay Mehmet Bahtiyar, 2. Ordu Personel Başkanı Albay Sinan İçöz, MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve kalabalık bir topluluk ile askeri erkan katıldı.

Kılınan cenaze namazının ardından Piyade Üsteğmen Aydın Kazıcı’nın cenazesi Şehir Mezarlığında toprağa verildi.

Üsteğmen Aydın Kazıcı’nın eşinin hamileliğinin son haftasında olduğu ve cinayet olayı yaşanmamış olsaydı Aydın Kazıcı’nın 1 hafta sonra baba olacağı belirtildi.

Bu arada, cinayeti işleyen R.K. ile birlikte , A.K. , M.K. ve M.K. adlı şüpheliler gözaltına alınmış, A.K. , M.K. ve M.K. adlı şüpheliler Adli Kontrol Şartı ve Yurtdışı Çıkış yasağı ile serbest bırakılırken, cinayet zanlısı R.K. ise tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

11 yorum yapılmış

  • Tatar (3 ay önce)
    Allah Rahmet Eylesin çok yazık mekanları cennet olsun bana ve oğul adına Rabbim geride kalanlara sabır versin İnşallah
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 ay önce)
    takımın kapatılması çözümdür,başka işler sadece dolandırıcılıktır.bunu herkes biliyor.devam etmesi borcu büyütecektir.insanların mağduriyeti daha fazla olacak.kendini bilen futbolcu bu takımla hiç görüşme dahi yapmaz.çözüm malatyayı önümüzdeki yıllarda temsil edecek sıfırdan bir takıma temiz insanların yatırım yapmasıdır.tamamen ticari düşünen bir iş insanı kendi şirketinin bir kolu olarak ,değerlendirip takım yaratırsa malatya seyircisi sahip çıkar.
    %11
    %89
    Yanıtla
  • Sen, hakikaten bir yerlerini sıyırmışsın. İyisi mi aldığın yeşil reçeteli ilaçlarının dozajını artır ki, olur olmaz sokaklara girmeyesin. İnsanların acısı üzerinden nemalanacaksın diye, Mazhar Osman’lık olduğunu cümle aleme duyurmayasın.
    %91
    %9
    Yanıtla
  • Zıp çıktı bile senden daha masum. Bu nedir ya? Kendin de olmadığın açık ve net. Senin bu gaflarının sebebi, belli ki ölçeği yüksek alıklığın.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • Akşamdan mı kaldın? Sen bol sirkeli işkembe çorbası iç. Kimseye de karışma, sataşma. Dışarı da çıkma.
    %94
    %6
    Yanıtla
  • Hasbinallahu ve nimel vekil.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • Dayı, iyimisin sen. Bugün hava çok güneşliydi. Keşke çıkmasaydın, dışarı.
    %93
    %7
    Yanıtla
  • yuh artık insanlığın bittiğinin göstergesi utan biraz burada bir can gidiyor baş sağlığı dileyeceğine kafayı sıyırmışcasına ne bu yorum kınıyorum
    %100
    %0
    Yanıtla
  • malatyalı (3 ay önce)
    belediyeler spordan el çekmeleri lazım.hiç bir şekilde belediyenin bu işlere girmemesi lazım ,işlerini yapsınlar spor bakanlığı ne yaparsa yapsın size ne ,bu işleri çıkar amaçlı yaptıklarını düşünüyorum,alavera ,dalevera işler bunlar.depremde yerle bir olduk halen belediye üzerine düşmeyen işlerle meşgul.yasaklamak lazım belediyeler aslı işlerine dönmelidir.imar,temizlik,ruhsat,zabıta itfaye ,park işleri budur.market açmış,taş ocağı açmış,inşaat yapıyor ,konfrens düzenliyor,fuar yapıyor nedir bunlar boş ve rant getiren işler arpalık yani ,bunlar bırakılmazsa belediyeler adam olmaz.bu şehir tekrar çökmeye mahkumdur.
    %8
    %92
    Yanıtla
  • Ağzı var diye konuşur sa, Cahil. Olacağı bu. Adam utanmadan bir de Malatyalı tabiri kullanıyor. Zır cahil. Tam cahil. Adam tam akıl hastanelik.
    %95
    %5
    Yanıtla
  • H.Tolga Rasim (3 ay önce)
    Allah rahmet eylesin Allah geride kalanlara sabırlar versin
    %100
    %0
    Yanıtla