SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Can Kaybı Olmaması Tesellimiz"

0
Güncellendi - 2022-01-05 18:59:57
A- A+ PAYLAŞ

KUNDAKÇI YAKALANDI,  SERBEST BIRAKILDI.. Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin ve beraberindeki Bakkallar Odası Yönetimi, geçtiğimiz günlerde çıkan yangın sonucunda bakkal dükkanı zarar gören esnaf ziyaret edilerek, geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

Çavuşoğlu Mahallesi Hrant Dink Sokakta bulunan bakkal dükkanı geçtiğimiz Cumartesi günü gece çıkan yangında zarar görmüştü.

İşyeri ziyaret ederek bilgi alan Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya Bakkallar Odası Başkanı Aziz Hamamcı, Oda Başkan Yardımcısı ve Başkan adayı Necdet Özyalın, esnaf Nusret Erkuş’a geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Keskin, “Yangında can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Rabbim kimseye böyle bir hadise yaşatmasın. Esnaf kuruluşları olarak esnaf kardeşimizin mağduriyetinin giderilmesi konusunda süreci takip edeceğiz” dedi.

KUNDAKÇI YAKALANDI..

Bu arada, dükkanda yangın çıkaran şüphelinin polis tarafından yakalandığı ve gönderildiği Adliyece adli kontrol koşuluyla serbest bırakıldığı bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü'nden konuyla ilgili olarak, "Çavuşoğlu Mahallesinde meydana gelen mala zarar verme, genel güvenliğin tehlikeye sokulması (yangın) olayının şüphelisi tespit edilerek yakalanmış olup çıkarıldığı adli makamlarca adli kontrol şartı ile serbest kalmıştır." bilgisi verildi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Can (2 yıl önce)
    adam serbest ne güzel bi dünya yahu
    0
    0
    Yanıtla