SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Genç Kadını Öldüren Sanığın Yargılanmasına Devam Edildi

Genç Kadını Öldüren Sanığın Yargılanmasına Devam Edildi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da geçen yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde dini nikahla birlikte yaşadığı Buse Çelik'i (21) öldüren Öymen Yağcı'nın yargılanmasına devam edildi.

1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Öymen Yağcı, öldürülen Çelik'in yakınları ile taraf avukatları katıldı.

Çelik'in ailesinin avukatı, sanığın hamile olan Buse Çelik'i tasarlayarak öldürme suçundan en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Sanık avukatı ise mütalaaya karşı savunma yapmak için ek süre istedi.

Sanık Öymen Yağcı, karar duruşmasına katılmak istediğini belirterek, "Duruşmaya katılarak, şerefli şekilde cezamı almak istiyorum." ifadesini kullandı.

Duruşma 19 Nisan'a ertelendi.

Kentte taksicilik yapan Öymen Yağcı 8 Mart 2023'te Yamaç Mahallesi Namlı Sokak'ta Buse Çelik'i bıçakla yaralamış, genç kadın hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamamıştı. Kaçan zanlı, jandarma ekiplerine teslim olmuştu.

Haber: AA / Arşiv Foto: İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Esra ersoy (7 ay önce)
    Bakın yanlıs haber yapıyorsunuz o katılın ısmı Ömer yagcı ve Buse celık hastaneye fılan kaldırılmadı olay yerinde olmustu bu nasıl yanlıs sekılde yazılıyor
    %67
    %33
    Yanıtla
  • M.k (7 ay önce)
    Siz de başkalarının haberini yapmayın o zaman.doğru bilgi alma hakkı var vatandaşın.
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Ebru (7 ay önce)
    Yaptığınız haber yalan dolan hastaneye kaldırıldı diye yazmissiniz yalan olay yerinde vefat etti niçin yalan haber paylaşıyorsunuz
    Editörün Notu: Haberle ilgili bir sorununuz varsa, haberi yapan Anadolu Ajansı'yla (malatya@aa.com.tr) irtibat kurunuz..
    %40
    %60
    Yanıtla