SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Dünya Şampiyonası'nda Görev Aldı

0
Güncellendi - 2018-07-03 03:22:16
Dünya Şampiyonası'nda Görev Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Uluslararası Malatyalı Güreş Hakemi Mehmet Ilkım, Hırvatistan'ın Zagrep kentinde başlayan ve 9 Temmuz'da sona erecek olan Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Güreş Dünya Şampiyonası'nda görev aldı.

Avrupa Şampiyonası, Akdeniz Oyunları, Olimpiyat Kalifikasyon Güreşleri, Veteranlar Dünya Şampiyonası ve Grand Prix Turnuvaları'nda görev alan Ilkım (fotoğrafta soldaki), Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Güreş Dünya Şampiyonası'nda da görevlendirildi. İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi olan Ilkım, 2006'dan beri de uluslararası güreş hakemi olarak görev yapıyor.

Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Güreş Dünya Şampiyonası kapsamında Hırvatistan'ın Zagrep kentinde bulunan Ilkım, "Dünya şampiyonasında görev almak kolay değil. Bir önceki yıl gösterdiğiniz performans içinde bulunduğunuz yıl yerinizi belirliyor. Türkiye'den 2 hakem dünya şampiyonasına seçildi. 2 hakemden birisi olmanın mutluluğu ve gururunu yaşıyorum. Ülkemi şimdiye kadar en iyi şekilde temsil ettim, Yıldızlar Grekoromen ve Serbest Güreş Dünya Şampiyonası'nda da ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim" dedi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ALP (5 yıl önce)
    Tebrikler Mehmet Hocam Seninle gurur duyuyoruz..Allah kolaylıklar versin..Başarılar
    0
    0
    Yanıtla