SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Dürüst Çalışmış Olmanın Bedelini Ödüyor"

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasına İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz tepki göstererek, “ Dürüst ve namuslu çalışan insanları bir çırpıda görevden almak, hem bu il’e hem de Türkiye ye yapılacak en büyük kötülüktür “ dedi

Hakan Yılmaz, Battal Kanbay’ın Malatyalı olarak başarılı hizmetler yaptığını, kamuoyunun neden görevden alındığına dair açıklama beklediğini de ifade ederek, “ Sayın Battal Kanbay, kulağımıza geldiği kadarıyla, bazı usulsüz ihalelere müdahale etmiş ve iptal ettirmiş.

Malatya’da liyakatli 3-5 daire müdürlerinden biri olan Kanbay’ın görevden alınması bizleri son derece üzmüştür. Hemşehrimiz olan Battal Kanbay herhalde dürüst  çalışmış olmanın bedelini ödüyor.  

İyi Parti iktidarında, dürüst, çalışmak, liyakat sahibi daire müdürleri, hangi siyasi düşünceye sahip olursa olsun, görevden alınma korkusu yaşamadan çalışmalarına devam edecek." diye konuştu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

16 yorum yapılmış

  • TEMUR (2 yıl önce)
    Malatyada malatyalıyı çalıltırmak suç olmuş belediye çoğunlukbaskil araştırma adıyaman bingöl hastane adıyaman baskil dernekler aynı Atrk malatyalı 2nci sınıf vatandaş olmuş uz hiç bir şikayetımiz beş para etmiyor
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Acaba (2 yıl önce)
    İyi de Battal bey bakanlığa daire başkanı olarak atanmış. Netice de daha önce bulunduğu makamdan daha üst bir makama atanmış . Sanki cezalandırılmış gibi haber ve yorum yapılıyor bence
    %48
    %52
    Yanıtla
  • 1649668899 (2 yıl önce)Acaba isimli kullanıcı yorumuna
    Pasif göreve çekilmiş.daha bunu bile anlayamıyosun
    %60
    %40
    Yanıtla
  • Vallahi ben 22 yıllık devlet memuruyum, daire başkanlığı nın pasif görev olduğunu ilk kez duyuyorum. Ama maşallah sen çok iyi anlıyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüsnü (2 yıl önce)
    Dürüst olmak çok aranan bir özellik değil.
    %78
    %22
    Yanıtla
  • Kamil (2 yıl önce)
    Malatyabin vekili belediye başkanlari bile adiyamanli Bingöllu az kaldı bu devran da donecek liyakatsiz bütün müdürler gidecek
    %77
    %23
    Yanıtla
  • Mustafa evc (2 yıl önce)
    İşi ehline verin diye emrediyor inancımız..Liyakat bir devlet için en önemli mevzudur..Dürüst insanlara işin ehli insanlara ihtiyacımız var..
    %98
    %2
    Yanıtla
  • Mirro (2 yıl önce)
    Bu başkan önce başka bir partinin villet vekili adayimiydi ne öyle hatırladım
    %90
    %10
    Yanıtla
  • 1649536673 (2 yıl önce)Mirro isimli kullanıcı yorumuna
    MHP ikinci sıra milletvekili adayı,eskimalatya eski ülkü ocakları başkanı,Malatya belediyesi ve tarım müdürlüklerinde çeşitli birimlerde müdürlük yapmış bir ülkudasimiz.1 Kasım seçimlerinden sonra MHP de kongre taleplerine destek vermiş,devamında cesurlar hareketi olan ve iyi parti ile neticelenen harekete omuz vermiş bir cesur yürek.
    %47
    %53
    Yanıtla
  • Mert (2 yıl önce)
    Malatyalilik vurgusu yerine liyakat vurgusu yapılmalı. Az iş çok reklam ile bir yere kadar...
    %87
    %13
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    anlaşılan battal beyin tek meziyeti malatyalı olması merkez bütçeden gelen deprem paralarıyla, hayırsever ile belediye tarafından yapılan binalar dışında eğitim öğretimde bir tek başarısı yoktur. şehire gelir gelmez eğitim çevresini tanımadan kendi arkadaşlarını şube müdürü yapmakla hatırlı insan yakınlarını özel büroya doldurmayla müdürlük yapılmıyor.
    %43
    %57
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Sayın müdür dürüstlüğünün kurbanı olmuş.Ne yazıkki bu zihniyet doğru ve dürüst insanların icra noktasında olmasından rahatsızlık duyuyor çünkü 20 yıldır dürüst ve doğru şekilde yapılan tek bir icraatları yok.Her işlerinde rant çarkının olduğunu artık kendileri bile saklamıyor.Nasıl olsa "ÇALIYORLAR fakat ÇALIŞIYORLAR"diyerek onlara koşulsuz destek veren bir güruh var arkalarında.İlk defa Malatyalı bir değere sahip çıkan bir siyasetçi olarak öne çıkan Hakan Yılmaz ve partisini kutluyorum.
    %58
    %42
    Yanıtla
  • Akkurt (2 yıl önce)
    Boşuna uğraşmayın seneye akparti 6 tane çıkaracak vekil inşallah
    %28
    %72
    Yanıtla
  • 1649587073 (2 yıl önce)Akkurt isimli kullanıcı yorumuna
    Çok beklersin.bu ekonomide sen 2 milletvekili çıkrırsan öpte başına koy.yeter 21 sene iktidar verdikte ne oldu
    %67
    %33
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Malatyaya malatyalının hizmet etmesi malatya millet vekileri istemiyor ille yabancı yada elazığlı olacak helal olsun dayı oğlu yapanlara seçimlere azkaldı
    %70
    %30
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Dürüst,insanlar arasında ayırım yapmayan görevini yapan bizden birisi kimseye tepeden bakmayan egosunu mağlup olmayan birisiydi ama sözde STK olan yerlere yuvalanmış menfaat odaklarının dümen suyuna girmedi evet onların her dediklerine evet deseydi uzun yıllar buradaydı rahmetli babam derdiki bir yerde onurunla kal bir gün kal teşekkürler sayın müdürüm.
    %72
    %28
    Yanıtla