SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düz Koşuya Başladı

Düz Koşuya Başladı
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da orta saha oyuncusu Fahri Tatan, düz koşulara başladı. 

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya’da sürdüren Yeni Malatyaspor’da sağ dizinde hafif çaplı yırtık bulunan tecrübeli orta saha oyuncusu Fahri Tatan, takımdan ayrı düz koşulara başladı.

Doktor kontrolü sonrası Tatan’ın düz koşu yapmasında bir sıkıntı olmadığı belirtilirken, tecrübeli futbolcunun kontrollü olarak çalışmalarını sürdüreceği kaydedildi.

Tatan’ın düz koşulara başlaması teknik heyetinde yüzünü güldürdü. Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapmak isteyen teknik direktör Mert Korkmaz’ın Fahri Tatan ile yakından ilgilendiği bildirildi.

Tatan, ligin ikinci yarısının ilk maçında Sarıyer ile Malatya İnönü Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmada forma giyemeyecek.

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız