SON DAKİKA
SON DEPREMLER
Reklam

"Düzenleme Kazaları Önleyecek"

0
Güncellendi - 2018-08-03 06:18:03
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Şehit Hikmet Özdemir Caddesi ile Köprüağzı Caddesini birleştiren noktada kavşak çalışmaları kapsamında üç yapıyı kamulaştırarak yıkımını gerçekleştirdi.

Selçuklu Mahallesi sınırlarında bulunan ve çevre yoluna bağlanan caddeler araç trafiği anlamında Malatya’nın önemli akslarını oluşturuyorlar. Bölgede bulunan Doğu Garajı ve Toptancılar Sitesinin de ulaşımını sağlayan caddeler kavşak çalışmasıyla daha güvenli hale getiriliyor.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık ile Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ta yıkım sırasında incelemelerde bulundular.

Aynı bölgede birkaç ay önce de yıkım gerçekleştirdiklerini hatırlatan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Hikmet Özdemir Caddesi ile Köprüağzı Caddesinin birleştiği noktaya kavşak ve meydan düzenleme çalışmalarının yapılmasının elzem hale geldiğini söyledi.

Köprüağzı Caddesinde prestij cadde çalışmaları da yaptıklarını belirten Başkan Polat, “Ekip arkadaşlarımız hızlı bir çalışma sonucunda gerekli görüşmeleri yaptılar ve şuan o yapıları yıkıyoruz. Hikmet Özdemir Caddesi ile Köprüağzı Caddesi hem çevre yolu trafiğini hem de Battalgazi yolunun trafiğini rahatlatıyor. Yol medeniyettir. Çevre yolunun altı bizim için çok önemli. Buranın gelişimine ayrı bir önem veriyoruz. Bu bölgemizde gelişime katkı sağlayacak her yol projesini hemen hayata geçiriyoruz. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Önemli olanın Milletin isteğini yerine getirmek olduğunu belirten Çalık, “Büyükşehir Belediye Başkanımız çevre yolu altında bulunan mahallelerimizin gelişimine ayrı bir önem veriyor. Biz bunu yakinen biliyoruz. Bu bölgelerimizin gelişimi için her türlü mücadeleyi veriyor. Yıkımı gerçekleştirilecek yapılar şehri izbe hale getirdiği gibi hiç istemediğimiz olaylara da ev sahipliği yapıyordu. Başkanımız göreve geldiği andan itibaren bu tür yapıların yıkımı için ayrı bir gayret gösteriyordu. Canı gönülden kutluyorum, tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Selçuklu Mahallesinin hızlı bir değişime uğradığını belirten Mahalle Muhtarı Halil Ayaz ise “Hikmet Özdemir Caddesi ile Köprüağzı Caddesini birleştiren noktada çok kazalar oldu. Yıkılan yapıların yerine yapılacak kavşak ve düzenleme çalışmaları bu kazaları önleyecek. Bu çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyemize minnettarım. Mahalle sakinleri adına da Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a teşekkür ediyorum.” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • AYSEL (5 yıl önce)
    evet arkadaşlar çok büyük bir iş başarmışlar bence yaptıkları bişey yok tamamen basının şişirmeleri bu tür haberler göz boyama bir elazığ ili kadar olamadınız sayın vekil malatya nın daha bir çevre yolu yok kavşaklardaki ışık sorunları İnönü caddesinin trafik sorununu 10 yıldır çözemediniz daha neden bahsediyorsunuz
    0
    0
    Yanıtla
  • Maksut (5 yıl önce)
    Tamamen reklam haber.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Vaizin evladi once İsimleri duzgun yaz. Adim ehmet degil Ahmet.Sonra dilinden cikanlari teraziye koyup tart. Bir evi yikip 3. Koprunun temelini atar hava atmak milleti iş yapiyormus gibi keklemek neyin nesi? Hizmet Yapmayan varsa 9 senede 2 kere oy verdiginiz imam emeklisi ,lmam hatip lise mezunu baskanı elestiren yine sen olmalisin. Haci baskan la akraba degilsen en son ne zaman sol bir partiden baskan cikti bizi aydinlat. Cakirdan onceki de akpydi ondan onceki de mhpydi daha geriye gidelim mi? Bir ev yikip asfalt dokecekler sanki koprulu kavsak hatta tramvay insaati yapiyorlar gibi ortaya cikmislar nene hatunun elinde dumenden bir harita.alsana Malatya uyu Malatya uyu
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)Malatyahmet isimli kullanıcı yorumuna
    ALTTAKİ YORUMUM HALEN GEÇERLİDİR EHMET EFENDİ! TEKRAR AYNI ŞEYLERİ YAZMAYA GEREK BİLE GÖRMÜYORUM! HAYATTA EN ZOR ŞEY FİKRİ SABİT OLANLARA LAF ANLATMAK VE İKNA ETMEKTİR BİLMEM ANLATABİLDİMMİ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Erdem (5 yıl önce)
    Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Sayın başkanımız göreve geldiğinden bu yana çevreyolu altına ayrı bir önem vermektedir. Halkın sesi olan muhtarlarla irtibat halinde olup kararları hızlı alması ve verdiği sözün arkasında durması vatandaş olarak bizleri mutlu etmektedir. Sayın başkanımız ve muhtarımız başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürlerimizi,şükranlarımızı sunuyoruz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyahmet (5 yıl önce)
    Vay ki ne vay? Alt tarafi yikim calismasi var. 100 mt asfalt dokeceksiniz. Sankim tramvay insaati . Şu havalara şekil şemale bal Abi bu millet sizden ne zaman kurtulacak gercekten gorecek miyiz ?
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (5 yıl önce)Malatyahmet isimli kullanıcı yorumuna
    HAYIRDIR EHMET EFENDİ YAPILAN HİZMETTEN NEDEN RAHATSIZ OLDUN? HİZMET HİZMETTİR BUGÜNE KADAR YAPMAYANLARI NEDEN ELEŞTİRMİYORSUN? NİYE RAHATSIZ OLDUN SIKINTIN NEDİR???
    0
    0
    Yanıtla
  • AĞZINA SAĞLIK VAİZOĞLU GARDAŞ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaiz oğlu kimse rahatsız olmadı, haklısın hizmet yapıyorlar, güzelde yapıyorlar doğrusun tamam da güzel kardeşim zaten devletin asli görevlerinden birisi vatandaşa hizmettir, bunu yapmak zaten görevleri, çünkü senden aldığı vergiyle yapıyorlar, yaşın kaç hatırlarmısın yıllar yıllar önce ödediğiniz vergiler size yol su elektrik okul olarak geri dönecek diye söylenirdi televizyonda senden benden kesilen vergilerle zaten yapılıyor, ama bunların yaptığı bir temel kazılacaksa biryere bir taş konacaksa yol çizgisi çizilecekse eline dosyayı alıyorlar, peşlerine en az 20 30 araba konvoyla gidiyorlar, çağırıyorlar televizyonları habercileri biz bunu yapıyoruz, biz yaptık ben yaptım onlar yapmıyordu diye dolaşıyorlar, anladın kardeş kimse hizmet yapılmasından rahatsız değil yap hizmetini ama peşine bir dünya insanı takıp biz hizmet ediyoruz deme oraya gitmek için harcayacağın parayla bizden alınan vergileri onun için harcama başka hizmetler için harca ithal etme üret, kendi ürettiğini dışarıya ihraç et sen dışardan alma dışardaki senden alsın güzel kardeşim, dolar euro kaç para oldu haberin varmı, hani seçimden sonra ekonomi patlıyordu, sanayiye yolun düştümü bir bak bakayım kaç tane çalışan fabrika var uyanın uyanın.
    0
    0
    Yanıtla
  • yani sizde bi alemsiniz...2002 öncesi vergi veriyorduk bu hizmetleri niye alamadık acaba...Yapılan hizmetleri en iyi şekilde milletimize anlatmak doğru olandır. Yoksa 3 gün sonra yine sen ve senin zihniyetinde olanlar hükümet yatırım yapmıyor diye çığırtkanlık yapıyorsunuz...sizin gibiler niye 2002 öncesi çığırtkanlık yapıp vergimizi verdiklerimizden yatırım hesabını sormadınız...Allah iyiliğinizi versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mesut (5 yıl önce)
    Sayin muhtar halil ayaz bey .ve eki bi ne helal olsun .cev re yolu alttarfi yil lar dir unnuttul mus .yer ler .ve buraya hic bir zamman hiz metgelmez di .sayin buyuk sehir belkediye baskanimiz haci ugur bey de ellin den gelleni yapiyor hiz met icin . Bazi muhtar larimmiza ornek olur da on lar da sahhaya iner callisir lar .sayin muhtarimmiza ve buyyuk sehir bellediye baskannimiza .son suz tessekur ler .ummut larin issigi cev re yolunun altinda yasi yanlarin sesi olduk lari icin
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    vay vay vay!!! hacı bacı iş başında. alt üstü yol, asfalt, kaldırım yapılacak. gören de hafif raylı sistem yapıyorlar sanacak. ne gerek var bu pozlara. bunları yapmak için belediye başkanına bile gerek yok. neyse yerel seçim yaklaştı. umarım selahattin başkan hariç mevcut adaylar değişir, bacı da karışmaz ehliyet ve liyakat sahibi yüksek mimar bir başkanımız olur. yoksa tepki oyları yerel seçimde de devam edecek.
    0
    0
    Yanıtla