SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Belediye Hakkari'ye Gidemedi

E.Belediye Hakkari'ye Gidemedi
A- A+ PAYLAŞ

Voleybol Erkekler 3 Lig D  Grubu’nda mücadele eden Esenlik Malatya Belediyespor’un  Çarşamba günü deplasmanda oynaması gereken Hakkari Anadolu Lisesi  müsabakası, karayolu ulaşımını elverişsizliği nedeniyle ilimiz temsilcisinin  Hakkari’ye gidememesi yüzünden ertelendi.

Esenlik Malatya Belediyespor Voleybol takımı antrenörü Kamil Özbey’den alınan bilgiye göre, Ligde Çarşamba oynanması gereken Hakkari Anadolu Lisesi - Esenlik Malatya Belediyespor müsabakası ertelendi. Özbey, müsabaka için Malatya’dan  ayrılarak Hakkari’ye gitmek istemelerine rağmen karayollarındaki kar engeli nedeniyle Elazığ'dan Malatya’ya dönmek zorunda kaldıklarını ifade etti. Özbey, Voleybol Federasyonu tarafından bu müsabakanın daha sonra belirlenecek bir tarihte oynanacağını söyledi.

Esenlik Malatya Belediyespor voleybol takımı mücadele ettiği 3. Lig Erkekler D Grubu’nda 27 puanla lider durumda bulunuyor.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız