SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya 18'inci Haftayı da 3'üncü Bitirdi

0
Güncellendi - 2019-01-21 23:26:56
E.Yeni Malatya 18'inci Haftayı da 3'üncü Bitirdi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig’de 18.hafta tamamlandı. 18.haftada sahasında İzmir ekibi Göztepe’yi 3-2 mağlup eden Evkur Yeni Malatyaspor, haftayı 32 puanla üçüncü sırada tamamladı. Sarı kırmızılılar, Göztepe karşısında aldığı galibiyetle birlikte ligdeki galibiyet sayısını 9’a yükseltti.

Süper Lig’de ikinci yarı çekişmeli ve heyecanlı başladı. Ligin üst ve alt sıralarından enteresan sonuçların alındığı haftada zirvede en karlı takımlar Medipol Başakşehir, Galayasaray, Evkur Yeni Malatyaspor ve Beşiktaş oldu. Ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Fenerbahçe ise Bursaspor deplasmanından son dakikalarda yediği golle 1-1 berabere ayrıldı.

18.haftada lider Medipol Başakşehir, deplasmanda Trabzonspor’u 4-2 mağlup ederek, liderliğini sürdürdü. İstanbul temsilcisi, Karadeniz’den çıkarttığı kritik 3 puanla birlikte puanını 38’e yükseltti.Sahasında MKE Ankaragücü’nü 6-0 mağlup eden Galatasaray, puanını 32’ye yükseltirken, averajla haftayı ikinci sırada tamamladı.

Ligin ilk yarısında fırtına gibi esen Evkur Yeni Malatyaspor, ikinci yarıya da iyi bir başlangıç yaptı. Sarı kırmızılılar, gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Göztepe’yi yenerek, puanını 32’ye yükseltti ve averajla haftayı üçüncü sırada tamamladı.

Kasımpaşa ve Trabzonspor’un puan alamadığı 18.haftada kritik bir 3 puan alan Evkur Yeni Malatyaspor, Pazartesi akşamı deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe karşılaşması öncesi moral depoladı.

Spor Toto Süper Lig’de 18.hafta sonunda 29 puanlı 3 takımdan Kasımpaşa 4, Trabzonspor 5 ve Beşiktaş 6.sırada yer aldı. 28’er puana sahip iki takımdan Atiker Konyaspor 7, Antalyaspor ise 8.sırada haftayı tamamladı.

Süper Lig’de 24 puanlı Demir Grup Sivasspor 9.sırada yer alırken, 22’şer puanlı takımlardan Bursaspor 10, Göztepe ise 11.sırada bulunuyor. Ligde 18 hafta sonunda 21 puan toplayan Aytemiz Alanyaspor 12.sırada yer aldı.

20’şer puanlı takımlardan İstikbal Mobilya Kayserispor 13, MKE Ankaragücü ise 14.sırada yer alırken, 17’şer puanlı takımlardan Fenerbahçe 15, Akhisarspor ise 16.sırada haftayı tamamladı. 17.sıradaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un 16, haftayı 3 puanla tamamlayan son sıradaki Çaykur Rizespor’un ise 15 puanı bulunuyor.

18. HAFTANIN SONUÇLARI..

Spor Toto Süper Ligin 18.haftasında alınan sonuçlar şöyle:

Akhisarspor-Beşiktaş: 1-3

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Atiker Konyaspor: 1-2

Evkur Yeni Malatyaspor-Göztepe: 3-2

Antalyaspor-İstikbal Mobilya Kayserispor: 0-0

Galatasaray-MKE Ankaragücü: 6-0

Aytemiz Alanyaspor-Demir Grup Sivasspor: 2-0

Trabzonspor-Medipol Başakşehir: 2-4

Kasımpaşa-Çaykur Rizespor: 0-1

Bursaspor-Fenerbahçe: 1-1

Spor Toto Süper Lig’de 18.hafta sonunda puan durumu ise şöyle oluştu:

19. HAFTA MAÇLARI..

Spor Toto Süper Lig’de 19.hafta karşılaşmaları 25, 26, 27 ve 28 Ocak tarihlerinde oynanacak. Evkur Yeni Malatyaspor, ligin 19.haftasında 28 Ocak Pazartesi günü 20.00’da FB Ülker Stadyumu’nda Fenerbahçe ile karşılaşacak.

Süper Lig’de 19.haftanın programı şöyle:

25 Ocak Cuma

20.30 Beşiktaş-Büyükşehir Belediye Erzurumspor (Vodafone Park)

26 Ocak Cumartesi

16.00 İstikbal Mobilya Kayserispor-Bursaspor (Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kadir Has)

19.00 Göztepe-Galatasaray (Bornova Stadı)

27 Ocak Pazar

13.30 Çaykur Rizespor-Akhisarspor (Çaykur Didi)

16.00 Atiker Konyaspor-Antalyaspor (Konya Büyükşehir Belediye)

19.00 Demir Grup Sivasspor-Trabzonspor (Yeni 4 Eylül Stadyumu)

28 Ocak Pazartesi

20.00 Medipol Başakşehir-Kasımpaşa (3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı)

20.00 MKE Ankaragücü-Aytemiz Alanyaspor (Stat henüz belli değil)

20.00 Fenerbahçe-Evkur Yeni Malatyaspor (FB Ülker Stadyumu).

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: E.Yeni Malatyaspor'un Göztepe karşısına çıkan kadrosu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mehmet (5 yıl önce)
    INŞALLAH HAFTAYA FENER KENDINE GELMEDEN ISTABULDA YENERSEK AVURPA GARENTI EROL HOCA VE ÖGRENCILERI TÜRKIYENIN KAPLANLARI YOLUNUZ AÇIK OLSUN
    0
    0
    Yanıtla